tisdag 25 oktober 2011

SMURFARNA LJUGER


*


- SMURF-PARTIET (M) LJUGER
SOM VANLIGT

Finns det folk som ljuger så mycket att de till slut tror på sig själva? ... Extrema fanatiska skrupelfria politiker är ett enkelt och kort svar på den frågan. Nazisternas så kallade politiker förnekar gärna att förintelsen någonsin inträffat. 

- Den lögnen går än så länge inte hem speciellt bra hos allmänheten.

Moderaterna försöker också då och då också att skriva om historien till sin egen fördel. 

Deras tröstlösa kamp för att etablera sig som världshistoriens enda arbetarparti i Sverige kräver förutom en total hjärntvätt av befolkningen tydligen även några smärre justeringar av den Svenska historien.

Moderaternas partisekreterare hävdade att partiet (M) varit med och infört fri och lika rösträtt. Någon timme senare tog hon tillbaka allt. Partisekreteraren (M) missbedömde antagligen tiden det tar för att trycka upp nya historieböcker.

*

Det var efter en ifrågasatt formulering i partiets nya idéprogram som Moderaternas Sofia Arkelsten hamnade i trubbel i samband med en intervju med DN.se. 

Formuleringen i det nyligen antagna partiprogrammet handlade om partiets påstådda historiska drivkraft för bland annat rösträtt och jämställdhet.

- Denna drivkraft var antagligen lika stark som Hitlers historiska drivkraft, för att alla judar skulle ha en egen SS-uniformerad caddy på sina privata golfbanor...



Formuleringen fick meningsmotståndare att kalla Moderaterna för historierevisionister. Det var när Arkelsten skulle svara på den kritiken som hon bestämt hävdade att partiet inte var emot fri och lika rösträtt för 90 år sedan.

– Nej nej nej, det där är inte korrekt. Vi var ju med och genomförde det, sade hon till DN.se. Efter det blev Arkelsten personligen kallad för historierevisionist.

 Bara någon timme senare tog hon tillbaka uttalandet men hänvisade till att Allmänna valmansförbundet var med och röstade igenom beslutet.

*

I ett mejl till TT, skickat via en pressekreterare, skriver Arkelsten:"När det gäller frågan om rösträtt tidigare i dag var mitt svar förhastat och det blev fel. Jag är ledsen för det".

Källa: TT
*
Editors notes: Alla som lyssnade på hennes kvalificerade skitsnack var säkert ännu ledsnare än vad hon själv var…

Moderaternas PR & Manipulationsbyrå har ett kort sammanträde och beslutar att vänta ett tag innan de tvingar Svenska folket att tro (M) var orsaken till att den allmänna rösträtten infördes i landet.




undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.