fredag 21 oktober 2011

Jacqueline, 74, utvisas till Libanon

Moderaterna sparar mer pengar...

Källa: SVT 2011-10-19

Jacqueline Fayegh, 74, är döv och har läkarintyg på att hon är förvirrad och traumatiserad. Trots det har Migrationsverket beslutat att hon ska avvisas till Libanon- där hon inte känner någon.



- Om de skickar tillbaka mamma till Beirut kommer hon att få tigga på gatan, säger hennes son Fadi el Beldol.

Jacqueline Fayeh, 74, bor i Linköping där också hennes två söner och barnbarn bor, och hennes man är också begravd i Sverige. Men nu har Migrationsverket beslutat att hon ska utvisas till Libanon, trots att hon vare sig har släkt eller vänner där.

Tre olika läkarintyg

Jacqueline är döv och har tre olika läkarintyg som styrker att hon inte kan klara sig själv, då hon bland annat är förvirrad och traumatiserad efter inbördeskriget i Libanon. Detta har dock inte bevekat Migrationsverket.

- Skickar de tillbaka min mamma till Beirut kommer hon att få tigga på gatan, säger sonen Fadi el Beldol. Polisen som skulle verkställa utvisningen av Jacqueline fattade tidigare i år det ovanliga beslutet att hänvisa tillbaka beslutet till Migrationsverket, som dock på nytt fattade beslut om avvisning.
 *


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: - Vi gratulerar polisen till sitt beslut att bryta den moderata *SS-kedjan. *En SS-kedja är ett system där alla maniskt följer order utan att ta hänsyn till mänskligt lidande.

 De som verkställer beslut inom en sådan kedja kommer förr eller senare att ställas till svars av folket.

Varje person i Sverige och övriga världen är ansvarig för sina egna handlingar gentemot andra, oavsett vilken titel eller uniform staten och bolagen tilldelat honom. Läs gärna FN:s stadgar.

Angående kostnaden så säger erfarenheten att de personer som skriker högst om att medmänsklighet kostar för mycket för Sverige, är de samma personer som bidrar minst till Sveriges ekonomi, samt även är de personer belastar Sveriges bidragssystem mest.
*


*
Another great Under Mattan Opinion

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.