söndag 2 oktober 2011

Reasons to be Cheerful part 1&2


2011, Borttrollad klyfta förbryllar

SVT den 1 oktober 2011
Finn ett fel! Att döma av bilden ovan är inte kombinationen halvdjup urringning och synlig klyfta ok på det kanadensiska parlamentets webbsida.



Delar av den kanadensiska parlamentsledamoten Rathika Sitsabaiesans profilbild har getts ett rejält antilyft i photoshop. Vem som ligger bakom den oömma bildbehandlingen är dock ännu höljt i dunkel, men mannen bakom bildfyndet heter i alla fall Mark Austin.

Efter att ha bild-googlat på Sitsabaiesan hittade Austin två tillsynes identiska bilder på den unga parlamentsledamoten. Men en viktig detalj skilde bilderna åt. Han tipsade då den politiska bloggen Contrarian som såg till att storyn fick spridning. På både bilderna kan man se en brett leende Sitsabaiesan bära vit topp och ett grönt halsband, men sedan upphör likheterna.

På den ena bildens syns en inte speciellt djup urringning med tillhörande klyfta - på den andra bilden, som finns på det kanadensiska underhusets webbsida, är klyftan dock borta. Rathika Sitsabaiesan har tamilskt ursprung, är 29 år och nyinvald i det kanadensiska parlamentet.
*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: En korrekt inledning på SVT:s artikel borde naturligtvis vara "finn två fel". På "UnderMattan" blir vi så ledsna och deprimerade när vi ser onda bildmanipulationer av denna typ.

För att genast återupprätta hedern för kvinnor med naturlig utfyllnad under tröjan slår vi här ett slag för deras rättighet att alltid få visa upp denna underbara utfyllnad offentligt. (Denna rätt gäller givetvis också alla kvinnor med konstgjord utfyllnad… ”Yes we insist”.)

Här presenteras bilden som kommer att sysselsätta 12 photoshoppande datanördar en hel vecka, om nu damen på bild skulle satsa på en karriär inom politiken. Hur tjejen bär sig åt för att resa sig upp utan hjälp finns dock ingen uppgift om...
*

- Howdy! Meet the twins...


Another great Under Mattan Opinion

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.