måndag 31 oktober 2011

Ipren-mannen - on crack...


Sveriges Propagandaminister


Aftonbladet Publicerad: 2010-10-08
Fredrik Reinfeldt menar att regeringen inte lyckats förklara sina reformer och det är här Per Schlingmann kommer in i bilden. Som ny statssekreterare i Statsrådsberedningen ska han putsa upp bilden av allianspolitiken. Inget annat än putsa, politiken ligger nämligen fast.



Man kan säga att alliansregeringen är den bakvända regeringen. Förut har en reform alltid föregåtts av en utredning, sedan har remissinstanserna fått säga sitt. Efter en lång beredning har regeringen till slut kunnat lägga fram ett väl avvägt förslag.

Den bakvända regeringen har gjort precis tvärtom. Man har dunkat ut reformer och skattesänkningar.


- När det sedan visar sig att cancersjuka tvingas upp från sjuksängarna, då kastar man in pr-artilleriet.

- I efterhand ska nu folket talas till rätta: sjuka kan arbeta.


Under den kommande mandatperioden planerar regeringen inga större förändringar. Den nybyggaranda och reformiver som höll samman de fyra partierna minskar.

I stället utökar statsministern regeringen vilket innebär ännu fler sakkunniga och när regeringskansliet sväller behövs det en propagandaminister som håller ihop trådarna.

- Och han är verkligen en kul kille, Per Schlingmann.
En gång var han med om att skapa Ipren-mannen, den intelligenta värktabletten. Den här gången ska han uppfinna den lyssnande alliansregeringen.


*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Precis som i gamla Sovjet och Nordkorea behövs det en minister som förklarar för undersåtarna här i Sverige varför vi behöver  nya lagar och nya reformer som gör att många får det sämre.

Förklaringen är naturligtvis alltid att folk inte förstår att de egentligen får det bättre fast de upplever det som sämre. En bra propagandaminister förstår sånt...

Det finns fördelar med att cancersjuka skall söka arbete.  Visserligen kommer de aldrig att få ett arbete, men som arbetssökande lever de inte så länge och belastar därför inte ekonomin så mycket. Detta innebär samtidigt  att moderaterna inom eliten  kan mygla sig till  höga bonusar för dessa pengar istället.

- Som sagt bara fördelar... En propagandaminister kan förklara detta på ett folkligt sätt...

När man sänker vissa skatter drastiskt men inga högavlönade betalar reformen så krävs det en propagandaminister som kan förklara politiken för folket. Bara för att fattigdomen ökar för många så innebär det inte att folk blir fattigare. 

-De blir naturligtvis rikare, de vet bara inte om det...

*

När krig och bomber innebär fred så innebär övervakning naturligtvis frihet. Ju mer staten övervakar befolkningen ju friare blir den. Just nu är vi väldigt fria och friare blir vi för varje dag...
Precis som medeltidens pöbel manipulerades med häxor och troll manipuleras dagens pöbel med terrorister.

- En bra propagandaminister underlättar hanteringen av alla fåren i flocken...

Många av oss har dock insett att de verkliga terroristerna sitter i regeringen. Dagens Regeringar i både Sverige och många andra västländer har redan skadat  samhället och människor mer än terrorister någonsin kan. ... Allt i girighetens namn...

En bra propagandaminister utnyttjar alltid terrorn till statens fördel. Om någon undrat hur en typ som Adolf  H. en gång i tiden kunde få total makt över ett helt folk, så vet ni det nu. (eller googla...)

- Adolf hade en bra propagandaminister...

...En regering som är till för folket behöver naturligtvis ingen propagandaminister...

- Handlingar som är folket tillgodo talar alltid för sig själv...



undermattan.blogg


Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.