måndag 10 oktober 2011

JUHOLT och Svensk Press



Att man som S-ledare år 2011 inte lyckas undvika att framstå som en simpel fifflare ger ordet klantig en helt ny betydelse... 



Med tanke på att företrädaren uppvisade samma brist på insikt är det nog ingen större mening  för S att byta personal. Samtidigt tydliggörs att de som stiftar lagarna i Sverige inte omfattas av de samma.

Just nu är antagligen en hel massa politiker väldigt nervösa. Det finns nog en hel del som under åren tillskansat sig kreativa bidrag från kistan med skattepengar. Men de behöver inte vara alltför nervösa för juridisk bestraffning eftersom de tydligen inte omfattas av alla Svenska lagar.

Däremot är bestraffningen från Svensk Media en annan sak. Just nu pågår ett febrilt arbete för att krossa Juholt och S som parti. Svensk media har på senare år blivit väldigt lik den gamla Sovjetiska fast med blå färg. Kort sagt är vår media allting som den själv tidigare påstått sig hata i andra länder.

Vill man nuförtiden ha nyheter som inte är tillrättalagda av politiska intressen bör man nog leta nyheter utanför denna... Allting som S och Juholt gör behöver inte per automatik vara fel. Artikeln nedan publiceras som ett exempel på alla desperata så kallade journalisters försök att vrida om kniven i ryggen på S-rörelsen på uppdrag av ägarna inom Svensk Media.
*

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Helsingborgs Dagblad
Publicerad 10 oktober 2011 kl. 07:04

Ogiltig frånvaro

S tar inte sitt oppositionsansvar.

HUVUDLEDARE.

Det största oppositionspartiet tycker att dess placering i en tv-studio är viktigare än att få en chans att föra ut sin politik. Det är det bestående intrycket efter gårdagskvällens debatt i SVT:s Agenda. Socialdemokraternas – och Vänsterpartiets – beslut att lämna återbud till debatten ter sig verkligen obegripligt. Har Socialdemokraterna helt kapitulerat från den viktiga oppositionsrollen?

Visserligen har partiet redan fått rejält med uppmärksamhet de senaste dagarna efter avslöjandet om Håkan Juholts hyresbidrag från riksdagen. En historia som är föga smickrande för S-ledaren, och som skvätter över på partiet. I det läget borde Juholt varit verkligen angelägen om att för en gångs skull få prata politik.

Men nej,  Socialdemokraterna – och Vänsterpartiet – väljer i stället att markera mot både Sverigedemokraterna och SVT. Tror man inte mer på den egna politiken? Eller på sin egen förmåga att förklara den för tittarna? Eller på väljarnas förmåga att skilja på olika partiers politik?

Det var ju inte heller så att Agendaredaktionen placerat två lag mitt emot varandra. Partiledarna stod i varsin pult och i en hästskoform. Också Socialdemokraterna och Vänsterpartiet måste förhålla sig till det faktum att Sverigedemokraterna är invalda i riksdagen. Fler debatter väntar framöver. Vi får väl se om SVT ändrar upplägg, eller om Socialdemokraterna tänker om. Men i det läge som nu uppstod skulle S och V satt sig över placeringsfrågan och tagit debatten.

Debatten som sådan blev en något märklig tillställning. Alliansen framstod som ett under av enighet, dock med en något nedtonad Göran Hägglund. Annie Lööf fick fram Centerns syn i energifrågorna. Att alliansen än en gång kan framträda som stabil hade de i går kväll till viss del Socialdemokraterna att tacka för.

___________________________________________________________________________________

Angående HD:S ledare...
Har placering egentligen någon betydelse?

...Vi placerar några kända symboler sida vid sida och funderar ett tag... 

- Har placering egentligen någon betydelse?


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Angående Sovjetisk VS. Svensk media:


"Jag gjorde en Juholt"

Riksdagsledamoten Emil Källström (C) träder nu fram och säger att han gjort samma misstag som Håkan Juholt.
Under flera månader har han fått bidrag för hela hyran trots att han bor tillsammans med sin flickvän.
- När jag såg Juholts presskonferens i fredags insåg jag att jag sedan några månader tillbaka är i en liknande situation, säger Källström till Expressen.se.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Naturligtvis är det Juholts fel att även andra politiker fifflar. ...Och härmed rekommenderas alla andra fifflare i Sverige att alltid skylla på Juholt, med hänvisning till Expressen.se.  Annie Lööf, Centerns nya stjärna, har varit noga med att hårt kritisera Juholt i media. 
Hur blir det med hennes kritik av egna partikamrater..?

_________________________________________________________________________________



Another great Under Mattan Opinion


undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

2 kommentarer:

  1. MALMROX skriver:
    16 april, 2012 kl 11:34

    Det var mer krut i S under Juholt. Kanske valde S Löfvdén för att inte reta upp journalisterna, han är ju för rut- och jobbskatteavdrag. Två reformer som höginkomstagare tjänar på. Något som de flesta kända journalister är, med undantag för frilansarna.

    SvaraRadera
  2. Under Mattan skriver:
    16 april, 2012 kl 14:16

    @MALMROX, För mej är den enkla förklaringen:
    När svenskt näringsliv och hela deras media plötsligt fjäskar för S och Löfven så ingår de allesammans i samma lag.

    Att 100-miljardersklubben ESM kunde godkänns 2 dagar efter Juholts avsättning, tvärt emot allt som tidigare sagts av S, visar att det oerhört dyra drevet och dess omkostnader ändå lönade sig för uppdragsgivarna.

    http://undermattan.blog.com/2012/02/05/esm-european-stability-mechanism/

    …Tror också att många journalister idag är så intrasslade och uppköpta av Timbro att de knappt kan skilja sitt arsle från sin mun.
    Därför snackar de också mest skit. (och ser även efter sitt eget hus först och främst precis som du säger :) )

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.