fredag 14 oktober 2011

JUHOLT och SVENSK MEDIA

- TILLFÄLLIG eller PERMANENT
MANIPULATION AV SVERIGE?

Texten är tagen från Lasses blogg  http://fotolasse.se



I måndags den 10/10 uppdaterades riksdagens sida där reglerna om Riksdagens ersättning för ledamöternas boende utanför hemorten regleras. Den som alltså läser om reglerna nu får alltså en annorlunda bild än riksdagsmännen fick bara en vecka eller ännu tidigare.

Det lustiga är att alla dem som påstår att det klart och tydligt står i reglerna att man bara får ersättning för den personliga delen av kostnaden har helt rätt – under förutsättning att de läst reglerna efter i måndags. De som läste reglerna om ersättningen innan sidan ändrades finner att något sådant inte tidigare framgått.

Men hur kan vi nu veta det? Tja, nu kommer cacheminnet in i bilden. Genom att leta reda på en sedan tidigare cachad sida finner vi att Håkan Juholt knappast kan ljuga när han säger sig inte känt till de nya reglerna hyresersättning i samband med samboförhållanden.


"Vilket i sin tur visar att Juholts advokat har helt rätt när han säger att reglerna långt ifrån är så klara och tydliga som pressdrevet och de ofelbara vännerna av ordning och reda påstår."


Jag tvivlar på att Juholt medvetet försökt mygla åt sig pengar i bostadsersättning. Då skulle han inte bara någon vecka innan ”affären” exploderar medverkat på ett uppslag i DN där han berätta vitt och brett om hur han bor i Västertorp med sin sambo.

Inte heller skulle en förslagen myglare skicka in en hyresavi med både sitt eget namn och sin sambos om förutsättning för myglet är att han bor i bostaden själv. Ja, han skulle naturligtvis se till att sambons namn inte ens stod på avin.


Lasses blogg säger på ett bra sätt, det som en hel del av oss uppmärksammat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Googles cacheminne är ett elände för alla som vill emulera en diktaturstat. På något sätt blir man inte av med skiten bara för att man raderar den. Precis som i fallet Julian Assange där det raderades vilt på Facebook och Twitter, för att åtalet skulle bli trovärdigare, har helt avgörande information ännu en gång förvanskats för att vilseleda allmänheten.

Tilläggas kan också att om Juholt och flickvännen avsett att fiffla med bostadsersättningen på samma sätt som 10 000tals andra Svenskar och Svenska politiker, kunde flickvännen bara ha skrivit sig på Juholts gamla adress och Juholt själv stått för lägenheten i Stockholmsförorten Västertorp...


*
Another great Under Mattan Opinion

undermattan.blog.com

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.