söndag 2 oktober 2011

Ny Undersökning! Sverige är bäst i Sverige!


2011, Undersökning visar att vi är otroligt bra i vårt avlånga land

Källa: dagspressen

Sverige är världens näst bästa land. Det är tredje vackrast på jorden. Och dessutom ett skatteparadis. En internationell undersökning visar att vi har näst bäst rykte i världen.

Tydligen så slår lönnsirap och skogspoliser i lustiga hattar dalahästar och köttbullar med mos. Kanada är nämligen det enda landet som hamnar före Sverige i den undersökning som genomförts av Reputation Institute

I undersökningen har man ställt frågor till 42 000 personer världen över där man tagit reda på hur mycket folk beundrar olika länder. Man har även frågat hur man uppfattat att exempelvis livskvalitet, säkerhet och miljö prioriterats i olika länder.
*

Effektiv regering

1. Schweiz

2. Sverige

3. Norge

4. Kanada




5. Danmark

6. Australien

7. Tyskland

8. Finland

9. Holland

10. Nya Zeeland

 


Avancerad ekonomi

1. Japan

2. Tyskland

3. Sverige

4. Schweiz

5. Norge

6. Kanada

7. USA

8. Danmark

9. Finland

10. Australien
























Tilltalande miljö


1. Australien

2. Schweiz

3. Sverige

4. Kanada

5. Italien

6. Nya Zealand

7. Norge

8. Spanien

9. Danmark




















Ländernas placering 2011


1. Kanada

2. Sverige

3. Australien

4. Schweiz

5. Nya Zeeland

6. Norge

7. Danmark


















8. Finland

9. Österrike

10. Nederländerna

11. Tyskland

12. Japan

13. Belgien

14. Italien

15. Storbritannien

16. Spanien

17. Irland

18. Frankrike

19. Portugal



















20. Singapore

21. Grekland

22. Brasilien

23. USA

24. Argentina

25. Taiwan



26. Polen

27. Indien

28. Peru

29. Förenade Arabemiraten

30. Thailand

31. Chile

32. Puerto Rico

33. Sydafrika


34. Sydkorea

35. Mexiko

36. Turkiet

37. Egypten

38. Venezuela

39. Bolivia

40. Ukraina

41. Israel

42. Haiti

43. Kina
















44. Saudiarabien

45. Ryssland

46. Colombia

47. Nigeria

48. Pakistan

49. Iran

50. Irak

 

Studien visar att ett lands goda rykte kräver en gedigen prestation i tre olika områden:


  • en avancerad ekonomi
  • en tilltalande miljö
  • en effektiv regering
*

*
Editors Notes: - Näst bäst??? Jävla förbannade utlänningar, vi är naturligtvis BÄST, BÄST! Hör ni det? Hur VÅGAR ni tycka något annat? SKÄMS!

När redaktören på UnderMattan lugnat ner sig något, ställde han ett antal följdfrågor till några av dom dumma utländska personerna som deltagit i den internationella undersökningen och här nedan är en sammanfattning av svaren;
*


Vet ni var Sverige ligger någonstans?

Klart vi vet! Det ligger på Grönland, det vet väl alla? Nej vänta det var ju Norge som ligger på Grönland? Eller var det Estland som ligger i Norge… Skit samma för vi älskar Pirate Bay!!!
*

*

Finns det isbjörnar i Sverige?

Ha, ha, ha, tro inte vi är så lättlurade bara för att vi inte är svenskar. Alla vet väl att ni bara har pingviner, elefanter och fyllehundar?
*



*

Vad anser ni är det mest spännande med Sverige?

Vi tycker att det är spännande att alla män går omkring i Vikingakläder, i era städer, även på vintern. Sen gillar vi alla era blondiner som planlöst springer omkring nakna överallt och äter smörgåsbord.
*

*

Vad anser ni om livskvaliteten och säkerheten i Sverige?

Vi vet att alla är säkra jätterika miljonärer i Sverige. Alla har allt man kan önska och ingen behöver vara hemlös och bo på gatan. Ingen är arbetslös eller sjuk. Där finns inga barn som far illa och inga nazister eller korrupta poliser som gör landet osäkert. Det har er nya Svenska regering minsann talat om för oss…


* 

När var ni i Sverige senast?

Nu ska vi se här… vänta lite vi måste tänka efter. De va en svår fråga. Hm, får tänka lite till… Nu kommer vi ihåg! Vi har tyvärr aldrig någonsin varit där… eftersom vi inte vet var Schweiz ligger… Men om vi hade varit där hade vi nog gillat blondinerna… Vi har åtminstone varit på Pirate Bay...
*


Hur har ni kunnat bilda er en uppfattning om det nuvarande Svenska samhället?

Nuvarande? Vem sa något om nuvarande? Vi brukar titta på den Svenska kulturella storfilmen ”Fäbodjäntan”. Där lär vi oss allt som är värt att veta om ert fantastiska land…
*

*

På vilket sätt anser ni att Sverige har en avancerad ekonomi?

Vi förstår tyvärr inte riktigt frågan…
*



På vilket sätt anser ni att Sverige har en effektiv regering?

Vi förstår tyvärr inte... Jo men visst, vi såg ju en film där er kung, iförd en rolig mössa, jagade en älg så oerhört effektivt!
*

*

Men kungen sitter ju inte ens i vår regering!

Inte? Det måste väl ha varit en gammal film då… Eller en gammal kung? ...Inte det? ... Kanske en gammal älg??

*



På vilket sätt anser ni att Sverige har en tilltalande miljö?

Den frågan va lätt! Det ser man ju tydligt i den kulturella storfilmen ”Fäbodjäntan 2”!
*


*

Mer Editors notes: Sveriges förebild nummer ett är numera tvivelsutan USA. Amerika betraktar oss också som deras nya lilla lydstat och Svenska folket verkar formligen älska detta faktum. Vi vill allihop vara som Amerikanerna!
*



*

Ändå kommer Grekland och Brasilien före USA i undersökningen? Om man nu som svensk litar blint på resultatet, bör man kanske vara något försiktig med vad man önskar sig…
*

*

Våra Amerikanska vänner kommer i närheten av länder som: Kina, Haiti, Ukraina, Bolivia, Venezuela, Egypten, Turkiet, Mexico, Indien, Peru, Thailand, Pakistan, Ryssland etc…
*

Till och med Frankrike kom före USA så nu är risken givetvis mycket stor att massor av Amerikaner begår spontana kollektiva självmord.
*

Alla Obamas lobbygrupper har tagit semester samtidigt. Viket elände... Tråkigt USA, ni får väl glädjas åt era lydstaters framgångar istället!
*

*

Men vem är nu egentligen ”Reputation Institute”, vem äger företaget och vad vill de med sina undersökningar mer än att sälja en produkt till något storföretag? Deras hemsida är inte helt tydlig på alla fronter.

Vem har beställt undersökningen som presenteras?

Exakt vilka frågor ställdes till exakt vilken typ av människor i exakt vilka länder?

Varför får man inte se frågeformuläret?
*


*

Så gott som ALDRIG bryr sig svensk media om att redovisa hur en undersökning genomförs och vilka frågor som ställts. När detta inte redovisas bör man ALLTID förutsätta att agendan bakom undersökningarna INTE för att informera folk.

9 av 10 Svenska undersökningar idag är dessvärre ”*opinionsbildande” information.

(*Opinionsbildande = Privata intressen försöker manipulera och styra folks åsikter.)
*



*

2010 Var Sverige Världens bästa land enligt ”Reputation Institute” och i samband med detta gjordes följande uttalande av institutet:

"Generally, Swedes, when it comes to surveys and such, especially when talking to others, are very humble, but Swedes know this and are proud of their country. They are just not as comfortable talking about it. It might be part of the Swedish mental character to be a bit low-key and not boast too much about themselves."
*


Nja, personen på ”Reputation Institute” som gjorde det uttalandet har nog inte druckit snaps med ett gäng Svenskar på ett tag… Sen att Sverige är ett skatteparadis förstärker inte precis trovärdighetsfaktorn eftersom ”skatteparadiset Sveriges innevånare” gärna har sina pengar i andra skatteparadis…
*


*

Till sist:  Antingen så finns det bara 50 länder i världen eller så har länder som Irak???, Iran??, Ukraina?  betalat stora pengar för att hamna bland världens 50 bästa länder i områden som:


  • en avancerad ekonomi
  • en tilltalande miljö
  • en effektiv regering

Att Irak ens förekommer på listan är kanske inte det smartaste draget av "Reputation Institute". Vad har sen hänt med t ex Island som i en annan undersökning 2010 utsågs till världens mest jämställda land.


Världens mest jämställda länder 2010:


1 Island

2 Norge

3 Finland

4 Sverige

5 Nya Zeeland

6 Irland

7 Danmark

8 Lesotho

9 Filippinerna

10 Schweiz

Källa: World Economic Forum

*

Another great Under Mattan Opinion

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.