fredag 14 oktober 2011

AFTONBLADET UNDERSÖKER JUHOLT



(S) VÄLJARFLYKTEN
SPONSRAD AV (M)

Socialdemokraterna rasar  – då går Vänsterpartiet framåt

*

Aftonbladet publicerad 2011-10-11
Håkan Juholts mardrömsvecka har satt djupa spår i väljaropinionen. Socialdemokraterna rasar i senaste mätningen från Aftonbladet/United Minds.  –Juholt har en väldig uppförsbacke när det gäller att återfå förtroendet, säger Carl Melin, opinionschef.




Han har haft bättre veckor, Socialdemokraternas parti­ledare Håkan Juholt. Efter debaclet med budgetförslaget som väckte ont blod i den egna riksdagsgruppen kunde Aftonbladet på fredagen också avslöja hans bostadsbluff.  

Allt detta sammantaget avspeglar sig i opinionsundersökningen för oktober.

 

Ställningen just nu

Blocken


V+S+MP 45,8 % (+0,1 %)

KD+M+FP+C 46,0 % (-1,0 %)

Partierna


M 29,2 % (-1,7 %)

FP 7,0 % (+0,1 %)

C 6,0 % (+0,7 %)

KD 3,8% (-0,1 %)

MP 10,2 % (+0,2 %)

S 30,0 % (-2,4 %)

V 5,6 % (+2,3 %)

SD 7,1 % (+1,1 %)

Övriga 1,1 % (-0,3 %)

Undersökningen är gjord av United Minds i samarbete med Cint.

1 355 personer intervjuades mellan 12/9 och 10/10. De svarade på frågan:
Hur skulle du rösta om det vore val till riksdagen i dag?
De svarande utgör ett riksrepresentativt urval av svenskar över 18 år. Resultatet har viktats efter hur de svarande röstade i riksdagsvalet och efter internetanvändande.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Editors notes: I Aftonbladets otroligt fantastiska 2011-10-11 publicerade undersökning, har (S) tappat hela 0.7 procentenheter mot moderaterna. Sammanlagt har vänsterblocket stärkts och gått framåt med hela +0,1 %.

Moderaternas siffror minskar ungefär lika mycket som (S) och de har inte ens Juholt som partiledare. Här är det absolut inte något tal om väljarflykt.

Högerblocket har försvagats och backar med –1%, vilket innebär att vänstern sammanlagt har vunnit +1,1% på Juholts påstådda klanterier.
Vänsterns borde egentligen hoppas på att Juholt fortsätter klanta sig eftersom detta enligt mätningen tydligtvis är bra för vänsterblocket.


"Den enda flykt som är statistiskt säkerställd och verkligen inträffat var alltså tidningen Aftonbladets flykt ifrån verkligheten"


Det som inträffar när man på ett av Sveriges största forum för ”opinionsbildning” kontinuerligt bombarderar allmänheten med diktaturmässig manipulationsjournalistik, är att en hel del människor till slut tror på lögnerna.

I nästa Väljarflykts-undersökning har Aftonbladet nu skapat en viss verklig väljarflykt för ändamålet, som är att krossa Juholt och (S). Aftonbladet och hela borgarpressen blandar dagligen friskt nya suspekt genomförda undersökningar med lösa anklagelser mot Junholt.

Så gott som alla större tidningar i landet samkör nu grundlös propaganda som många dessvärre sväljer utan att ifrågasätta. (läs gärna Juholt & Svensk media)

SVT:s agerande som eko-kammare förstärker ytterligare soppkokningen på en gammal spik. Kort sagt många människor i Sverige blir väldigt, väldigt lurade.


En stor del av Socialdemokratin verkar ha gått i självsvängning av höger-pressens intensiva kampanjer. De både slåss mot sig själv och motarbetar sina egna möjligheter att komma ur en situation som skapats av deras politiska fiender.


Bilden ovan får
illustrera hur en hel del sossar för tillfället hanterar situationen.
Idag år 2011 behövs en mycket större grad av "smart beteende" om man skall ha en chans mot manipulationens mästare, Moderaterna. För tillfället går allt enligt deras högerplaner. De trycker på rätt knappar och (S) hoppar som på beställning.


Juholt själv verkar vara en av de få som tar det hela lugnt och ser ett större mönster i händelseutvecklingen.
Utan att vilja vara domedagsprofet så är nog ändå risken stor att om Juholt avsätts nu i en hast, så blir det i bästa fall nästa generation som eventuellt får uppleva en Socialdemokratisk regering här i landet...


Sveriges höger upplever tydligen Juholt som ett så monumentalt allvarligt hot att de villigt betalar ett stort antal miljoner kronor för att få honom ur vägen. Alla dessa kampanjer har haft många högavlönade på lönelistan och kampanjerna är inte slut än.

Förhoppningsvis slår allt detta istället tillbaka på Aftonbladet med full kraft, då många idag ändå är uppmärksamma media-konsumenter och inser vilken manipulerande skittidning Aftonbladet är och en stor del av övrig svensk media numera försöker vara.

Avskaffa gärna allt presstöd till dessa ”opinionsbildande” tidningar och liknande media. Media idag är helt enkelt en annan bransch än vad avsikten med presstöd var till för.

*




Another great Under Mattan Opinion

undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.