söndag 16 oktober 2011

ÄNTLIGEN FÖRSTA PRIS! - Sossarnas Åsnetävling...


... Och vi har en VINNARE!

Sverige fick dessvärre nöja sig med andraplatsen i ”Reputation Institutes” uppmärksammade undersökning 2011 om länders rykte i världen. Men vi tog genast revansch! 



Nu har delar av befolkningen placerat oss på en ohotad första plats i den nya undersökningen om ”världens mest lättmanipulerade och lurade folk”.            

Den nya undersökningen arrangerades av tidningen Aftonbladet i samarbete med Svenskt Näringsliv, Moderaterna och övrig svensk regeringskontrollerad press.
 

SVT och andra TV-kanaler, både statliga och reklamfinansierade, agerade välvilligt eko-kammare för propagandan i undersökningen.

Resultatet blev att Sverige gick om föregångslandet för manipulerade, USA. Vi kan numera stolt titulera oss ”världens mest lättlurade befolkning”.
 

Vi har här fått uppleva hur mängder av före detta Socialdemokrater gråtit ut i media och beklagat sig likt små barn om att deras partiledare inte levt upp till deras egna höga moraliska standard.



"- Efter att de kommit till denna insikt har de enligt Sifos senaste undersökning flyttat sina sympatier till partier som står för högre moral och etik, nämligen Sverigedemokraterna och Moderaterna."


 *

- Moderaterna blir naturligtvis det självklara valet eftersom partiet är känt för att aldrig fuska och aldrig mygla. 


Moderaterna har också visat sin höga empatiska och moraliska nivå genom att deras utrikesminister, Carl Bildt, numera är internationellt misstänkt som delaktig i ett folkmord på 12.000 människor.

Carl Bildt är officiellt internationellt misstänkt, som ansvarig i ett bolag, för att ha att landsfördrivit, torterat och våldtagit ytterligare 160 000 människor, barn och vuxna. Men sådana små bagateller kan man inte hänga upp sig på i sin jakt på sina politiska företrädare med hög moral och etik.



Vissa före detta Socialdemokrater sätter enligt sifo ett ännu högre moraliskt mål. De väljer listigt att sympatisera med Sverigedemokraterna. Partiet bildades av nazister och företräder nazistiska och fascistiska värderingar även om deras politiska front försöker verka rumsrena.

Sverigedemokraterna får idag betydande ekonomiska bidrag av nazister och skrapar man lite på deras yta finner man samma moral och etik som orsakade 60 miljoner dödsfall under andra världskriget.                                         

Vi på ”Under Mattan” gratulerar alla som deltog i Aftonbladets undersökning till sitt ”första pris” och sin nya titel. Vi önskar dem alla lycka till i sin imponerande jakt på moraliska vägledare...



- S-ras under Juholtaffärer

Publicerad 16 oktober 2011 13.49 Uppdaterad 16 oktober 2011 13.50

Socialdemokraterna rasade i opinionen den senaste veckan, visar Sifos intervjuer under två veckor i oktober. Mellan den 8 och 13 oktober, då det stormade kring Juholt, sjönk väljarsympatierna för S till 26,9 procent.

S var på uppgång under intervjuerna den första veckan och låg på 35 procent den 6 oktober efter att ha lagt fram sin budgetmotion. Men den 7 oktober kom avslöjandet att Juholt sökt och fått helt bidrag från riksdagen för en bostad som han delade med sin sambo.


Mellan den 8 och 13 oktober sjönk väljarsympatierna för S till 26,9 procent. Störst var raset bland äldre utanför storstäderna, en grupp där partiet annars har starkt stöd, visar enkäten som Svenska Dagbladet publicerar.

Sammanlagt under de båda veckorna fick socialdemokraterna 30,3 procent, minus 1,5 procentenheter sedan september.

Moderaterna låg på 28,2 procent den första mätveckan. Liksom för socialdemokraterna svängde opinionen efter den 7 oktober – fast uppåt – och M:s stöd den andra veckan steg till 32,8. Sammantaget hamnade partiet på 31,1 procent för båda veckorna, minus 1,6 sedan september.

8,1 procent lämnade Socialdemokraterna under andra halvan av intervjuerna och de gick främst till Sverigedemokraterna och Moderaterna. M fick en statistiskt säker uppgång på över fyra procentenheter från den första till den andra veckan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Alla som någon gång undrat hur USA kan få sin befolkning att stöda krig efter krig så har vi just bevittnat hur dessa mekanismer fungerar här i Sverige. Svensk media sätter demokratin ur spel 2011. 
- Tack för det Aftonbladet och övrig media!




Another great Under Mattan Opinion

ÄNTLIGEN FÖRSTA PRIS! - Sossarnas Åsnetävling...

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.