torsdag 20 oktober 2011

DET BLIR FÖR DYRT...


Pengarna eller livet?

91åriga Ganna Chyzhevskas öde har berört svenska folket. Men trots folkstormen mot utvisningsbeslutet står migrationsminister Tobias Billström (M) fast vid att lagen inte bör ändras. 



- Det blir helt enkelt för dyrt, anser han. ...Sverigedemokraterna och Svenska Nazistpartiet instämmer säkert.


Pengarna för att vårda människor är slut. De tog slut så fort vi moderater kom till makten. Det finns viktigare saker att satsa på än gamla sjuka utländska kärringar.
 

Vi moderater har viktigare projekt som t e x att rädda några av våra kompisars banker och samtidigt ännu en gång lura av er skattebetalare några hundra miljarder, så att vi kan hjälpa USA att finansiera nästa krig mot araberna. - Iran verkar lockande...

Våra andra små kompisar, Sverigedemokraterna, hjälper oss hålla koll på invandringen så att blatt... ... ursäkta invandrarna,  gör det vi tog hit dom för, nämligen arbeta åt oss dygnet om för jordnötter i lön. 

Det bästa med det hela är att Svensson älskar upplägget...
Svensson slipper göra skitjobben plus att han får pizza levererad till dörren billigt!

Sverigedemokraterna och övriga rasister är också väldigt tacksamma för att de får bestämma delar av den Svenska invandringspolitiken, så de röstar med oss moderater i riksdagen 9 gånger av 10, utan att vi ens behöver betala för det... 

- Den tionde gången trycker de väl på fel knapp av misstag. (De är ju inte så smarta…)


Pengarna rullar in och allt kör på av bara farten så länge vi moderater kan skrämma folk till lydnad genom att hela tiden stifta nya fascist- och diktaturlagar som begränsar den lilla frihet folket i Sverige hade tidigare.
 

- Vi kallar det för ökad frihet i våra kampanjer och alla applåderar...

Om någon undersåte trots allt skulle gnälla ger vi honom bara några hundralappar extra i lönekuvertet så är allt frid och fröjd...




Ibland skrämmer vi upp Svensson lite extra genom att i media fejka något terroristdåd via våra bulvaner CIA.  Svensson blir då så rädd att han utan att tveka ger oss fullständig kontroll över sitt liv. Vi tackar, tar emot och stiftar ännu fler och värre lagar…

Våra kära sponsorer som av en händelse råkar äga 98 % av svensk media ser till att ingen av misstag i Sverige utvecklar några felaktiga åsikter som inte är lönsamma för vårt moderata välbefinnande. Att Svensson sen tror att vi äkta 1% moderater bryr oss om hans välbefinnande är så komiskt att vi nästan saknar ord… Vi elitmoderater vrider oss varje dag i skrattkramper av bara tanken…



Varför??, -Jag säger varför skulle vi, dom äkta 1% blåblodiga moderaterna, bry oss om en samling skitiga, ovårdade Svenska bönder? Vi har aldrig gjort det förr och kommer aldrig att göra det i framtiden. 

- Våra kära undersåtar är så lättmanipulerade att vi nästan skäms, men bara nästan...

För det mesta så gapskrattar vi som sagt åt deras ständiga kamp mot sitt eget välbefinnande. - De får gärna rösta på oss men de blir aldrig en av oss... aldrig.
 

- Vi trycker på knappen och folk hoppar!  Precis som kasperdockorna på teatern..!


 
UPDATE 2011 14 December

"Inga medicinska hinder
för utvisning av Ganna"


SVT Publicerad 14 december 2011 - 19:17
I dag emottog Europadomstolen regeringens motiv till utvisningen av 91-åriga Ganna Chyzjevska.

Den 18 oktober stoppade Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna utvisningen av den 91-åriga dementa Ganna Chyzjevska till Ukraina. I dag emottog Europadomstolen regeringens motiv till utvisningen.


- Regeringen hävdar att det enligt expertutlåtanden inte finns några medicinska hinder för utvisningen och att det finns demensvård i Ukraina.


Att Ganna Chyzjevska kan få vård i hemlandet anser regeringen bevisas av det faktum att hon tidigare fått medicinsk vård i Ukraina. Regeringen hänvisar också till att Ukraina är medlem av Europarådet och har antagit resolutionen om de mänskliga rättigheterna.

Ganna Chyzjevska har nu sex veckor på sig att komma in med en skrivelse till Europadomstolen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Det finns heller inga medicinska hinder att förklara alla som hanterar Gannas ärende för mentalt oberäkneliga psykopatiska sadister. Vad är det för fel på er?? Tanten är 91 år och dement, hon har bott här i 8 år och har hela sin familj här.




UPDATE 16 December 2011

Folkmordsregeringen slänger ut
dementa Ganna 91år


Källa:Nyheter24, 16 December 2011
SVERIGE. I ett svar till Europadomstolen står man fast vid det tidigare beslutet, att inte bevilja 91-åringen uppehållstillstånd. Förra gången hon skulle avvisas, den 18 oktober, stoppades utvisningen i sista stund av Europadomstolen. Detta eftersom en utvisning av henne skulle vara en kränkning av mänskliga rättigheter, enligt Europakonventionen.


- Nu har regeringen svarat Europadomstolen i ett 15 sidor långt mejl, där man försvarar det tidigare beslutet om att inte bevilja henne uppehållstillstånd.


Regeringen ifrågasätter utlåtandet från överläkaren Ingvar Karlsson, expert på demenssjukdomar som menar att Gannas sjukdom riskerar att förvärras om hon tvingas lämna sin familj i Sverige.
Man hävdar också att Migrationsverket erbjudit 91-åringens anhöriga att följa med på resan, för att sen till att hon kommer i ordning ordentligt i hemlandet Ukraina, och på så vis minska stressen.


Nyheter24 rapporterade redan i samband med att utvisningsfallet uppmärksammades att regeringen är splittrad i frågan och att det egentligen endast är:

- Moderaterna som vill behålla nuvarande lagstiftning.

– Det verkar vara Tobias Billström (moderat migrationsminister, reds. anm.) som står för alla regeringspartiers åsikter.



UPDATE 26 Februari 2012

Utvisning av 91-åring ses

över i Europadomstolen

SR 2012-02-26
Det rättsliga spelet kring den demenssjuka 91-åriga
Ganna Chyzevska, som står inför att bli utvisad till
Ukraina, fortsätter. Svenska regeringen påstår Gannas talan är ogrundad.

Hjärtsjuka, nästan blinda och dementa 91-åriga Ganna Chyzevska skulle ha utvisats till Ukraina i höstas trots att hon inte har någon familj som som bor där.

I Ukraina är det vanligast att familjen sköter vården av de gamla. Utvisningen stoppades i sista stund efter Europadomstolens uppmaning till Migrationsverket.

Nu har hennes juridiska ombud Ignacio Vita lämnat in ett yttrande till Europadomstolen.

– Regeringen har påstått att Gannas talan är uppenbart ogrundad och att den därför ska avvisas av Europadomstolen. Vi har tillbakavisat det påståendet och tvärtom menat att det sättet på vilket Migrationsverket har hanterat hennes ärende har det inneburit att hennes rätt till skydd mot omänsklig behandling, enligt artikel 3 i europakonventionen, har kränkts, säger Ignacio Vita.

Enligt Ganna Chyzevskas läkare Ingvar Karlsson har hennes hälsotillstånd blivit sämre sedan i höstas, berättar hennes juridiska ombud.

– Ingvar Karlsson har tidigare inte utryckt det på det sättet som han har gjort nu, nämligen att hon är i slutskedet av sitt liv och att hennes tillstånd är så pass kritiskt att väldigt små förändringar i hennes tillvaro kommer att orsaka henne väldigt mycket lidande.

Nu är det upp till Europadomstolen att avgöra Ganna Chyzevskas öde.


– De kommer nu att titta på vad regeringen har skrivit, sedan kommer de titta på det som vi har skrivit och sedan kommer de att fatta ett beslut om de ska ta upp det här målet till prövning över huvud taget. Då tar man alltså ställning till om Gannas talan är uppenbart ogrundad eller inte. 

Anser man att den inte är uppenbart ogrundad så tar man upp målet till prövning och då innebär det att Ganna får stanna i Sverige fram till dess att Europadomstolen slutligen har avgjort målet. Anser de istället att det är en uppenbart ogrundad talan avvisar man den och då är det fritt fram för Sverige att utvisa Ganna.

Anna Otto, barnbarn till Ganna Chyzevska hoppas nu att Europadomstolen tar upp fallet.

– Jag hoppas att de kan se att det som regeringen kallar för en medicinsk utredning, som var gjord på en dag av en allmänläkare och som överskuggade tre andra läkares utredningar varav en demensexpert, inte var en medicinsk utredning. Jag hoppas att Europadomstolen tar upp fallet och tvingar Sverige att ta ansvar för de många brott mot mänskligheten som Migrationsverket gör varje dag, säger Anna Otto.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors Notes: Vad annat kan man vänta sig av en folkmordsregering?
 

Kriminella perverterade sadister som påminner mer och mer om de gamla nazisterna från 30talet i sitt maktutövande. Den stackars gamla dementa 91åriga damen har bott här i över 8 år och har hela sin återstående familj här.

Vi styrs av samma psykopatiska regelverk herrefolket vid makten i 30talets nazityskland hänvisade till. Man stöder sig på människofientliga lagar och regler där ingen tar personligt ansvar för sina handlingar utan bara gör som chefen och lagen säger.

När så den sista i ledet tänder ugnarna så är han naturligtvis inte ansvarig utan han följer bara order. Moderaternas Tobias Billström leder dagens utrensning på bästa nazistmanér.

Lille-Himmler säger; släng ut tanten, och alla marionettdockorna lyder. 

- Att det går att så enkelt hjärntvätta en befolkning med kaffepengar och manipulativa PR-byråer som betalats med folkets egna skattepengar är en nationell tragedi.



”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.” /
Fredrik Reinfeldt
(m)
 

(sid. 52 från Reinfeldts bok: "det sovande folket")

*


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.