torsdag 8 december 2011

Vilka är egentligen de riktiga terroristerna?

- Vilka är egentligen de riktiga terroristerna?

Lagom till jul undersöker nu svensk media ännu en gång den väldigt misslyckade självmordsbombaren, Taimour Adulwahab. 




Hela medieapparaten tävlar på nytt i osannolika konspirationsteorier om hur många medhjälpare och finansiärer Taimour måste ha haft för att utföra sin diaboliskt listiga plan, århundradets attentat i Sverige.

T o m svartklädda mystiska män med kameror och skumma bilar med tända strålkastare vill den konspirerande svenska dagspressen blanda in i händelseförloppet, likt en billig B-film från Hollywoods lågbudgetproduktioner.


Ett år efter händelsen så vaknar plötsligt också Svenska SÄPO och håller en presskonferens där egentligen inget nytt framkommer. Den samlade pressen får, under stor teknisk förvirring, se diverse övervakningsfilmer med bombmannen och det spekuleras friskt i varför han gjort det ena eller inte gjort det andra.

SÄPO visar en film där man av någon anledning spränger plastdunkar fyllda med vatten. Man visar detta om och om igen mens man noga talar om att experimentet egentligen inte återspeglar den aktuella händelsen.

Liknande experiment har ofta utförts av motiverade ungdomar med kvartersbomber från hemmafyrverkerier med liknande resultat. Bombmannens bil var också fylld av fyrverkeripjäser som sköts av när hans bil brann upp. Detta antyder förmodligen att bombmannen inte var extremt välutrustad.

På en film besöker Taimour Adulwahab en toalett på en bensinstation. Man spekulerar genast i om bombmannen går in på toaletten för att rätta till sina bomber eller finslipa sina förberedelser. 

En annan möjlighet som man också kunde ha spekulerat i var ju om han helt enkelt bara behövde gå...

- Dagstidningarna har under hela året skrämt folk med rubriker som: ”Han kunde dödat 100tals”, ”En otroligt avancerad bombman”, ”Han var utbildad i Irak”, etc., etc…






En medialt effektiv taktik från lobbygrupper om man vill motivera folk att underkasta sig alla de nya fascistiska övervaknings-lagarna som hela tiden smyginförs i samhället.


… Men när ”terrorexperterna” ännu en gång fått sina 15 minuter så kvarstår ändå faktum att grillkycklingar och blixtnedslag hittills skadat fler Svenskar än terrorister.

Ändå verkar större delen av befolkningen framgångsrikt ha hjärntvättats till att villigt avskaffa de flesta mänskliga rättigheter som tidigare generationer kämpat och dött för att införa i Sverige.


- Sverige kanske blir det första land som lyckas med konststycket att stärka sin demokrati genom att avskaffa den, men det betvivlas starkt…



En stor del av dagens digitala kommunikation övervakas och censureras redan av storebror. Nästa steg är att lagra all information och totalövervaka varje medborgare. Dessa planer är långt framskridna i trygghetens namn och under flaggan ”war against terror”.

Det är dessvärre en grov missbedömning att tro den personliga säkerheten ökar när man överlåter den förbehållslöst i statens händer. Visserligen är historielektioner tråkiga men läser man bara de senaste 100 årens världshistoria så finns svaret där.  



- Även om alla Svenskar får sin egen kamera inopererad i pannan så går det ändå inte att skydda sig mot vare sig de inbillade terroristerna eller de verkliga terroristerna...



De verkliga terroristerna kommer du ändå med all säkerhet att möta när du blir gammal om nuvarande politiska ordning får fortgå.

I motsats till de konstruerade eller inbillade terroristerna så tar de verkliga terroristerna livet av Svenskar varje dag, exempelvis inom åldringsvården. De gamla vanvårdas till döds i vinstdrivande företag som tjänar miljarder på verksamheten. 

Före detta vd:n Ralph Riber, från Caremas ägarbolag Ambea sade nyligen till SVT:
"Extremt framgångsrik affär" - Det ska jag villigt erkänna...

Ledningspersoner kan ha inkomster på över 50 miljoner kronor på sina aktieprogram…




Jannis Avramidis, vars pappa vanvårdades på ett av Caremas hem, reagerade starkt när han hörde om miljonersättningarna;
-De har tjänat pengar på att folk inte har fått äta… -De har tjänat de pengarna tack vare att folk har fått ben och armar amputerade på grund av trycksår och fallskador och så vidare…



En 90-årig kvinna svalt ihjäl på ett boende i Brålanda, blöjor vägdes på våg för att spara pengar, en strokepatient i Umeå ramlade tre gånger och bröt höft, axel och handled utan att få komma till läkare.

Hur rimligt är det då att Caremas chefer tjänar miljarder samtidigt som de gamla vanvårdas till döds? ...Vd:n behöver egentligen inte besvara den frågan. Istället lockas man att ställa den öppna frågan;

- Vilka är egentligen de riktiga terroristerna?



undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.