lördag 10 december 2011

SD-topp hänger ut migrationsdomar

SD:s Henrik Agerhäll hänger ut migrationsdomar

*
Källa: Aftonbladet,  2011-12-05

På sin hemsida lägger Sverigedemokraten Henrik Agerhäll ut domar från Migrationsdomstolen.
Hemsidan granskas av Datainspektionen som nu överväger att polisanmäla.




– Det är mycket känsliga uppgifter som läcker ut, säger Jonas Agnvall, jurist på Datainspektionen."Psykintyg gav ensamkommande flyktingbarn uppehållstillstånd", 

"Ankarbarn fixade uppehållstillstånd åt mamma och syster" och "Apatisk pojke gav hela familjen uppehållstillstånd".

Så lyder länkrubrikerna till det hundratal domar från Migrationsdomstolen som sverigedemokraten Henrik Agerhäll lägger ut på sin hemsida. 

Henrik Agerhäll är ordförande för Sverigedemokraterna i Umeå, och toppade partiets valsedlar i kommunalvalet i Umeå 2010.

- Henrik Agerhäll anmäldes för hets mot folkgrupp 2009 efter att ha delat ut 3 000 flygblad mot invandrare.




MigiLeaks - samlingsplatsen
för nazister

Källa: Nyheter 24, 9 December 2011
Sverigedemokraten Henrik Agerhäll ligger bakom sajten Migileaks där han tidigare har publicerat migrationsdomar.  Men efter att Datainspektionen kritiserat hemsidan för att läcka ut känsliga uppgifter har Avpixlat tagit över driften.


Som Nyheter24 tidigare har rapporterat riskerar sajten att polisanmälas av Datainspektionen och just nu förs en intern diskussion om hur man ska gå vidare med fallet.

– Det är svårt för mig att kommentera en polisanmälan som ännu ej existerar. Jag tror mer det är så att Datainspektionen "kröker rygg" när det ringer journalister. Det är vanligt att svenska myndigheter agerar på det sättet, säger Agerhäll till Nyheter24.

Ekeroth kan dras in i granskningen

När sajten nu ligger under Avpixlat dras ytterligare en SD-topp in i Datainspektionens granskning. Sedan tidigare är det känt att riksdagsledamoten Kent Ekeroth eget initiativ hjälpt sajten med ett bankgirokonto och även registrerat en .SE-adress.

– Jag känner skribenter från PI som har gått över till Avpixlat och erbjöd mig att hjälpa dem att fortsätta vara anonyma, sa Ekeroth tidigare till Nyheter24.



På Migileaks hängs personer ut, som av Migrationsdomstolen beviljats uppehållstillstånd, med namn, personnummer och adress*

----------------------------------------------------------------------------------

Sverigedemokraternas kandidat i EU-valet Elena Yurkovskaya menar att de flesta invandrare som kommer hit är okunniga analfabeter och primitiva individer...
 
...Alla utom hon själv förstås... ?
Damen ju är smart nog att vilja ha sitt Sverige tillbaka...?
(Hon har ju bott här i hela 12 år så det är på tiden att hon får sitt Sverige tillbaka... ?)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Bröderna Ekeroth, där Kent numera sitter i riksdagen för SD har också startat den hatpropagerande s.k. Antiislamiserings fonden som samlar in pengar för att möjliggöra föredrag och andra kampanjer som uppmanar till motvilja mot muslimer.

Kent och Ted Ekeroth är söner till judiska Janina Ekeroth som år 1970 invandrade till Sverige från Pavlodar i dåvarande Sovjetunionen och nuvarande Kazakstan. Hon hette då Janina Kazarina.  

Tillsammans driver Ted och Kent den sionistiska organisationen För Israel och Demokrati i Mellanöstern (FIDIM)...?

*
 







undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.