torsdag 29 december 2011

STRIPPKLUBB FÅR POLISBEVAKNING!

*
Strippklubben bevakas mer av polis

SR 28 December 2011.

Nu ska polisen skärpa övervakningen av strippklubben i Barnarp efter det att en av klubbens bilar, som stod parkerad utanför, brann i natt.
Trots att branden troligen var anlagd kommer inte polisen att inleda en förundersökning.




 

Det var vid tvåtiden i natt som bilen, som varit prydd med reklam för strippklubben och som bland annat använts vid Elmiamässor för att locka folk till klubben, började brinna. Branden totalförstörde bilen.

Så sent som igår berättade vi ju att strippklubben i Barnarp, som mött mängder med protester från grannar i samhället, fått sin fasad nedklottrad.


Strippklubben i Barnarp har återigen utsatts för brott. Inatt vid tvåtiden brann en av klubbens bilar som stod parkerad utanför.  Det var en äldre Volvo som varit prydd med reklam för strippklubben och som bland annat använts vid Elmiamässor för att locka folk till Barnarp som brann.


Branden som totalförstörde fordonet var troligen anlagd och polisen gjorde en anmälan om skadegörelse genom brand. Så sent som igår berättade vi ju att strippklubben i Barnarp, som mött mängder med protester från grannar i samhället, fått sin fasad nedklottrad.





27 December 2011.
- Den omdiskuterade strippklubben i Barnarp utanför Jönköping har fått sin fasad nerklottrad.



Under hösten har P4 Jönköping berättat om grannarnas missnöje mot klubben som ligger mitt i ett villaområde.

Nu har någon eller några skrivit texten "God Jul sexistsvin" med stora bokstäver på huset där strippklubben ligger, enligt SVT:s Jönköpingsnytt. Men polisen har ingen kännedom om klottret.

– Vi har inte fått in någon anmälan på skadegörelse i Barnarp i helgen, uppger Göran Gunnarsson vakthavande befäl hos polisen i Jönköping.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redaktörens svammel
UnderMattans redaktör dricker några öl och löser världens problem!

 
Sveriges Radio känner genast igen en stor nyhet när de ser den! Naturligtvis hänger vi på i nyhetsbevakningen. Eftersom f.d. polischef Göran Lindberg har stor vana inom området så vore detta en arbetsuppgift där man kunde utnyttja hans expertis! 

- Lindberg kan ha en rosa fotboja, så att han inte rymmer från sitt "straff..."

Att polisen inte inleder en förundersökning när en anlagd brand på en bil konstateras är naturligtvis en självklarhet inom svenskt polisarbete 2011. Moralisk bestraffning ingår som alla vet i varje demokratis gör-det-själv-rättvisas verktygslåda.

Det är givetvis med detta facit i hand som vi på allvar anser att Göran Lindberg vore en lämplig övervakare till Strippklubben. Han behöver kanske inte ens ha fotbojan på sig eftersom han troligtvis inte kommer att försöka rymma..:)

Alla blir lyckliga. Skattebetalarna spar PENGAR. Lokalpolisen spar resurser. Kvartersmobben får en polis som skyddar kvarteret mot moraliskt förfall. 

Strippklubben får noggrann övervakning och sist men inte minst... Göran själv blir säkert jättelycklig...
 

(Julhälsningen som klottrades på huset tar Göran säkert bara som en komplimang...)

Over And Out / UNDERMATTAN / Red.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.