tisdag 27 december 2011

Aftonbladet - Moderattidningen


Ny "MYGELUNDERSÖKNING" av AB


Den moderata propagandatidningen Aftonbladet fortsätter sin trogna och ohämmade kamp för att slå ihjäl den svenska demokratin.



27 December 2011.
I aftonbladets
nästan dagliga och obligatoriska Timbrokonstruerade mygel-undersökning  presenterar de på nytt moderaternas favorit-mygel-ord: FÖRTROENDE.
 
I ännu en meningslös undersökning försöker Aftonbladet för 1000ende gången på kort tid hjärntvätta sina stackars läsare.


Håkan Juholt får 16 % ”mygel-förtroende” mot Reinfeldts 67 % "mygel-förtroende".
Men eftersom bara 13 % av svenska folket har vanligt hederligt förtroende för Aftonbladet (enligt förtroendebarometern 2011) är resultatet ändå positivt för både (S) och Juholt.


Lena Mellin, (o)ansvarig utgivare av Aftonbladet, spyr som vanligt sin galla över (S) och likt en klimakterieförvirrad mentalpatient förkunnar hon i sin ledare att ”klockan klämtar för Juholt”. Mellin påminner som vanligt om att Juholt är en simpel fifflare och att han är världshistoriens sämsta ledare.



- Mellin vill idag också gärna koppla ihop Juholt med SD:s Åkesson, så att ingen av misstag får några positiva tankar om honom.


Men det viktigaste i sammanhanget är att Aftonbladet trots allt bara har 13 % förtroende hos svenska folket. Att Aftonbladets s.k. Journalister helt ”glömt” tala om detta faktum i sin tidning visar med all tydlighet hur korrekt den siffran är. 

Sen kan Lena Mellin slicka moderatpung så mycket hon vill, 13 % förtroende = Aftonbladet.:)



FÖRTROENDEBAROMETERN 2011


undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.