torsdag 22 december 2011

CAREMAS nya sällskapsspel från helvetet

*

- Hur man mördar gamla
och slipper straff...


2011-12-22
Hur Sveriges Radio och SVT än anstränger sig verkar det omöjligt att få igång något som det minsta påminner om ett mediadrev mot Carema och Moderaterna i Sverige. I detta fall förtjänar SR och SVT visst beröm för att de åtminstone tillsynes försöker.




Eftersom moderaterna både äger och kontrollerar vad som händer i svensk media så är ett drev mot (M) i svensk media lika troligt som att den ryska oppositionen skulle få TV-tid i Vladimir Putins Ryssland. 


Svensk "(m)edia" agerar som vanligt när det gäller (m) likt en patetisk samling halvfigurer och väntar på att husse och matte skall tala om vad de får och ska göra. Carema har länge omgärdats av total korruption, mygel, och vanvård till döds av gamla människor.

När det gällde Juholt och (S) så var Husse och Matte noga med att alla deras små lydiga husdjur dygnet om trakasserade, mobbade och spred direkta felaktigheter om sitt offer.
När det gäller att kritisera (M) så gnäller de till lite halvhjärtat ibland. Sen låssas de som om inget hänt.


Att media för det mesta ”don´t give a fuck” när gamla människor mördas av Moderata vårdföretag hänger uppenbarligen också samman med att ägarintressen inom mediaföretagen sammanfaller med ägarintresse i både Carema och Moderaternas varumärke.

Jag säger varumärke därför att hela (M):s popularitet har byggts upp på samma sätt som man bygger att varumärke. Politiskt är de en katastrof men som varumärke är de starka.


Det rapporteras idag att det ”Moderatledda” Carema köper in mat för sex personer för en avdelning med tio, att personalen uppmanas att inte använda medicinkoppar eller vinylhandskar utom i nödfall och att måltidsservetter rivs i fyra delar för att räcka för fler.


De anställda uppmanas också att själva släcka eventuella bränder på äldreboendena, med motiveringen att det kostar pengar att ringa räddningstjänsten.


Kontorsmaterial tar personalen med hemifrån. DN skriver också att skötarna förutom sitt eget jobb också utför städnings- disknings- och gårdskarlsuppgifter på grund av personalbrist. Carema har också lanserat ett så kallat Carema-spel med 16 frågekort, som handlar om att ett bra arbete går ut på att spara så mycket som möjligt.

Då kan man ju fråga sig varför skulle vara något fel med det ovanstående. Det är väl inget att hänga upp sig på. Det är ju bara ett gäng döende gamlingar som drabbas, räcker inte maten får åldringarna väl tugga i sig lite kattmat om katten lämnar något över.

Man spar ju faktiskt PENGAR. Hur i hela friden skall de Moderata ägarna i Carema annars kunna försörja sig? Att folk dör till höger och vänster är visserligen väldigt tråkigt men det blir helt enkelt för dyrt att ge gamlingarna tillräckligt med mat och andra livsnödvändigheter.

Om man skall kunna driva ”åldringsläger” oops, åldringsvård med godtagbar vinst på några hundra miljarder till de redan oförskämt rikaste girigbukarna i landet så krävs att vårdtagarna sänker sina krav till en nivå som kan generera tillräckliga vinster för riskkapitalisterna.

Det bästa och billigaste hade förstås varit om man kunnat utvisa alla gamlingarna samtidigt till Ukraina men myndigheterna där börjar snart bli misstänksamma och flygbiljetter kostar PENGAR...

Spela CAREMA-SPELET med Reinfeldt och låtsas att det är hans föräldrar spelet gäller!

De anställda på CAREMA ska enligt rekommendationen spela minst en halvtimme och svaren kan komma att sparas i en ”förbättringslogg”.

”Caremaspelet” lär anställda att spara


DN 2011
Avdelningarna tvingas tävla i att kosta minst. Skandalerna kring vårdföretaget Carema fortsätter. Med ”Caremaspelet” ska de anställda lära sig spara pengar på de äldres vård.

*
De tvingas också tävla i att spara genom att beställa för lite mat och använda ett minimum av blöjor, skriver Dagens Nyheter. ”Som en liten tävling varje månad – se vilken avdelning som legat på minst kostnad”.

Caremaanställda uppmanas spara på maten - och släcka bränder själva



Det skriver Carema i sina personaldokument på boendet Kastanjen i Järfälla, enligt Dagens Nyheter. De anställda tvingas spara in på blöjor, de äldres mat (mat för sju ska räcka till tio personer) och andra förbrukningsvaror.
Om det brinner ska de först försöka släcka själva, innan de slår larm, enligt DN. En utryckning från räddningstjänsten kostar nämligen pengar.








undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.