fredag 16 december 2011

SANNINGSRÖRELSEN OCH MEDIA



Sanning och konsekvens...



EXPO, SR och svensk media vill numera knyta terroristerna Peter Mangs och Breivik till den s.k. Sanningsrörelsen. Media anklagar därmed bl. a. den världsomspännande POLITICAL LEADERS FOR 9/11 TRUTH och alla dess systerorganisationer för antisemitisk verksamhet.


Det skall bli intressant att höra hur alla judar och även muslimer som också ingår i den s. k. sanningsrörelsen reagerar på dessa kvasiintelligenta påståenden. Den som orkar kolla upp fakta inser genast att dessa organisationer står för det motsatta som svensk media påstår.

Expo ökar inte direkt trovärdigheten genom sin artikel utan visar bara en påtaglig okunnighet inom ämnet. 


Att som Expo och media försöka knyta terrorister till 9/11 Truth är som att påstå att Expo egentligen är en organisation med tydliga rasistiska inslag genom sitt fundamentala samröre med Timbro och moderaterna.

Detta styrks då moderaterna under åren har haft ett flertal framträdande nazister som medlemmar. MUF har också nyligen fått framträdande medlemmar uteslutna för att de gjort upprepade Hitlerhälsningar som dokumenterats på bild. En omskriven färgad moderat toppolitiker har nyligen slutat med anledning av rasismen inom partiet.

Mellan 2005 och 2006 var Cecilia Stegö Chilò verkställande direktör för Stiftelsen Fritt Näringsliv och chef för tankesmedjan Timbro. Åren 1982–1983 var hon vice ordförande i Fria Moderata Studentförbundet.  I Expos Styrelse ingår… Cecilia Stegö Chilò.



Moderaterna har historiskt ständigt har kämpat för bibehållen apartheid i världen och mot sanktioner i bl. a. Sydafrika. Nu senast har de bidragit till att upprätthålla Syriens mördardiktatur. 

De har försökt sälja övervakningsutrustning till Gaddafi precis innan kriget bröt ut. De sålde nyligen vapen till världens brutalaste diktatur - Saudiarabien.



Moderaterna har även aktivt bidragit till folkrättsbrottet mot Irak. 

För en påstådd antirasistisk och humanistisk organisation som Expo måste detta vara ett sänke utan like?


Detta är verifierade uppgifter i motsats till medias lösa anklagelser mot den s.k. Sanningsrörelsen. 

Att någon tokstolle recenserar en DVD på ett forum eller delar ut flygblad bör inte drabba en hel världsomfattande folkrörelse negativt eller hur?
*

EXPO:s artikel om SANNINGSRÖRELSEN och VAKEN:se

Serieskytten i Malmö var

aktiv i sanningsrörelsen


Publicerad på EXPO 2011-12-14
Serieskytten i Malmö som misstänks för ett flertal mord och mordförsök på invandrare förra året beundrade Lasermannen och var aktiv i den konspiratoriska sanningsrörelsen. Det visar en granskning som Sveriges radio gjort.


39-åringen sitter häktad i Malmö sedan november förra året misstänkt för att ha skjutit ihjäl tre personer och försökt döda ytterligare 13 personer, alla med utländsk bakgrund. I Sveriges radios P1-dokumentär om serieskytten framkommer det att den misstänkte 39-åringen har varit mer aktiv i sanningsrörelsen än vad som tidigare varit känt.

Förutom att 39-åringen har deltagit vid utåtriktade verksamheter och delat ut flygblad från nätverket Vaken.se har han besökt föreläsningar med teman som sanningsrörelsen behandlar, rapporterar Sverige radio.

Sanningsrörelsen utgår från att världen styrs av en världsregering, bland annat benämnd New World Order. 

Nätsajten Vaken är ett forum för konspirationsteorier många med inslag av antisemitism. Vaken.se är den viktigaste samlingspunkten för den svenska sanningsrörelsen.

Enligt Sveriges Radio har 39-åringen postat ett inlägg på internet där han kommenterar Science-fiction filmen I am legend. 39-åringen skrev "Den svarta vetenskapsmannen räddar världen från vitt hat och inför ett multikulturellt samhälle och filmskaparen är judisk. Ren propaganda. Åt helvete med new world order".

Enligt 39-åringens tidigare arbetskollegor hade han tydliga rasistiska åsikter och han beundrade John Ausonius, även kallad Lasermannen som utförde mord och flera mordförsök mot invandrare under 90-talets början.

39-åringen hade ett intresse för vapen och var aktiv i en skytteklubb. Han visade flera bilder på sina vapen för arbetskollegor och berättade även om sin kampsportsträning.

Enligt Sveriges radio har 39-åringen uppgett att han har Aspergers syndrom och han var under psykiatrisk utredning under tiden han begick flera utav brotten. Den sista delen av utredningen ska ha ägt rum bara dagarna innan 39-åringen utförde sitt tredje mord.

Trots att en läkare och två psykologer har utrett 39-åringen har det inte rapporterats till polisen att han var olämpad att ha vapen.

I slutet av Januari nästa år väntas rättegången mot honom starta.

Sonja Anshelm



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------SVERIGES RADIO-------------



... Från chatt med SR-Journalister 14 dec 2011

Matsen: Exakt vilka fakta grundar ni er på vad gäller antisemitism-anklagelserna mot sanningsrörelsen och vilken är den bevisliga omfattningen av detta som skulle göra påståendet relevant?

Jesper Huor (SR-Journalist):
Hej Matsen,
Frågan om Sanningsrörelsen och antisemitismen kräver egentligen ett lite utförligare svar än vad som finns tid att göra här. I korthet: långtifrån hela Sanningsrörelsen eller alla dess medlemmar är antisemiter, däremot rymmer den antisemitiska inslag - och här stöder jag mig på tidskriften Expo och Expojournalisten Jonatan Lemans blogg, som visar flera konkreta exempel på detta...

*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att Expo hänvisar till uppgifter från Sveriges radio och Sveriges radio hänvisar till uppgifter från Expo gör inte Journalistiken bättre... 

Sen är det frågan om Sonja Anshelm har tagit sina tabletter..?

*Läs också här under vad nuvarande TIMBRO-CHEFEN, Marcus Uvell, tycker om det nazistliknande partiet SD... :)

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.