torsdag 29 december 2011

KISSIE = EVIL BARBIE?

Kissie polisanmäld efter
hot mot Nyheter 24
:s reporter


Den 22 februari 2011 polianmäldes Kissie för att ha hotat Nyheter24:s nöjeschef med "misshandel av vänner kopplade till extremhögern
Kissie kallade Nyheter24-journalist "jävla bögäckel" och hotade att skicka vänner knutna till högerextrema kretsar på honom.



Efter Nyheter24:s uppmärksammade artikel, där vi visade en video på hur Sveriges största bloggare Alexandra "Kissie" Nilsson, delade ut propaganda för Nationalsocialistisk front, tog Alexandra Nilsson under tisdagen kontakt med nöjeschef Pascal Engman.

Under samtalet hotade hon att vänta på honom tillsammans med några högerextrema vänner och "spöa på honom". Sedan la storbloggerskan på. Pascal Engman ringde då upp till Alexandra Nilsson och spelade in samtalet.

– Du ska hålla käften och ta mina hot seriöst och du kommer få spö i kväll, fattar du det, hör man henne bland annat säga.



Hon krävde att artikeln skulle tas bort.


– Ta hoten jävligt seriöst, för kommer inte den här artikeln försvinna så kommer du inte kunna gå så mycket stryk du ska få, din lilla bög, sa hon. Händelsen är polisanmäld.



Alexandra Barbara Nilsson, även känd som "Kissie", född 18 april 1991 i Stockholm, är en svensk bloggare. Kissie startade sin blogg i januari 2007, och gick i augusti 2009 om Blondinbella som en av de största bloggarna i Sverige med 583 440 läsare i veckan. I början av mars 2011 hade antalet läsare höjts till ca 1 110 000 besökare i veckan, enligt Bloggportalen.

I sin blogg skriver Kissie bland annat om sitt liv, fester, och vänner. Kissie har även gjort en singel som släpptes den 5 juli 2010 vid namn Success. Källa: WIKI


_______________________________________________________________________________

Partiet som Kissie och hennes bror Peter gör reklam för i videon:



Fakta: Nationalsocialistisk front


Partiet bildades 1994. Enligt partiprogrammet stod man för rasbiologiska skyddsåtgärder, statlig raskontroll, utträde ur EU och FN, repatriering av flyktingar och invandrare, samt skattelättnader för personer vad man ansåg vara genetiskt friska barn.

NSF upphörde 2008 och samtliga tillgångar överfördes till Folkfronten. Folkfronten/NSF har numera bytt namn till Svenskarnas Parti. I valet 2010 erhöll de ett mandat, i valet till kommunfullmäktige i Grästorps kommun.



Här sprider Kissie nazistpropaganda


En video där Kissie och hennes bror Peter säger att de är på väg att sprida nazistisk propaganda och skojar om att de "blir jättekåta på kadaver" cirkulerar på internet.


– Bögjävel,
ring aldrig till mig igen, jag ska göra ditt liv till ett helvete, säger Kissie till Nyheter24 när hon konfronteras med videon.


Superbloggaren Kissie, eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, och hennes bror Peter är i blåsväder. En svartvit video, där syskonen uppger att de är på väg att sprida nazistisk propaganda, cirkulerar på internet.

I klippet pratar även Kissie och Peter om att de bär likadana jackor med pälskrage. Peter säger då att "vi blir jättekåta på döda kadaver".

"Bra klistermärken"

Det är fortfarande oklart när den en minut långa nazistvideon spelades in. Men klippet inleds med att Peter förklarar för sin syster vad det är för klistermärken de ska sätta upp.

– Nationalsocialistisk front, ett litet parti. 

Men de har väldigt bra klistermärken tycker jag och nu ska Alexandra Nilsson hjälpa mig dela ut dem, säger Peter i klippet.



"Bögjävel"


Nu sprids skandalvideon med bloggsyskonen på internet. När Nyheter24 når Kissie är hon märkbart irriterad och vill inte kommentera nazistklippet. – Bögjävel, ring aldrig till mig igen, jag ska göra ditt liv till ett helvete, säger Kissie till Nyheter24 innan hon lägger på luren.

Peter Nilsson blir fåordig när han konfronteras med uppgifterna, och vägrar sen kommentera skandalklippet. – Det har jag ingen lust att kommentera, säger Peter Nilsson.

Men ligger det inte i ditt intresse att kommentera klippet?

– Det har jag inte lust att kommentera, säger Peter innan han lägger på luren.

______________________________________________________________________________


KISSIE " SVERIGES
STÖRSTE BLOGGARE"...


Polisanmälan:

Förtal


Den 5 juni 2010 polisanmäldes Kissie för förtal efter att någon hade skickat in en läsarfråga med falskt namn och bild och angett sig för att vara homosexuell. När den utpekade ifrågasatte det Kissie hade gjort fick han till svar: men är du inte bög, gud vad tråkigt, men inlägget på bloggen togs inte bort. Efter att Aftonbladet konfronterat Kissie gjordes inlägget oläsligt och bloggerskan skrev att killen hade ångrat sig, att han skickat in frågan och bilden.

Nazism och hot


Den 22 februari 2011 polianmäldes Kissie för att ha hotat Nyheter24:s nöjeschef med "misshandel av vänner kopplade till extremhögern" efter att han i en artikel avslöjat att hon har spridit nazistisk propaganda tillsammans med sin bror. Den nazistiska propagandan var klistermärken från Nationalsocialistisk front, vilket hennes bror berättar i början av videoklippet.

Till reportern ska Kissie ha sagt följande: Ta hoten jävligt seriöst, för kommer inte den här artikeln försvinna så kommer du inte kunna gå så mycket stryk du ska få, din lilla bög.

Enligt SVT:s Kulturnyheterna har flera annonsörer dragit sig ur hennes blogg, vilket föranlett att Kissie har skrivit ett öppet brev där hon tar avstånd från nazismen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redaktörens svammel
UnderMattans redaktör dricker några öl och löser världens problem!

 
 Stackars lilla Kissie. Inget roligt får tösen ha utan att äckliga "hor-bögs-Journalister" skall lägga sig i.  Som Sveriges största bloggare får man självklart hota alla som inte tycker att det är smart att dela ut rasbiologisk nazistpropaganda.

Nazisterna är ändå bra att ha till hands om man vill ge någon stryk för sen kan man ju alltid som Kissie, ta avstånd från dom om reklamintäkterna börjar sina. Men det är klart Barbiedockan som är Kissies förebild har en plasthjärna så vem förväntar sig att Kissies hjärna eller för den skull hennes bror Peters hjärna skulle vara annorlunda?

Visst kan man tycka att Kissie borde förlåtas och hennes nazist-hot glömmas för för att hon är ung och dum. ...Visst är det en möjlighet men om man lyssnar riktigt noga på inspelningen där hon hotar Nyheter 24 Journalisten så hör man tydligt att "Evil Barbie" har vanan inne att hota folk när hon blir trängd.

Det förekom ju även andra mycket värre hot som inte spelades in...
Slutligen bjuder vi ändå Kissie på en modebild eftersom hon tydligen gillar mode...


...Och som extra bonus så hjälper vi också Kissie att göra hennes bror ännu mer känd...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kissies bror var aktiv nazist

Nyheter 24, 2011 3 mars Kissies bror var aktiv nazist
Bloggsyskonen nekar till nazikopplingar. Men Nyheter24 kan avslöja att Kissies bror - "Peter08" - har en lång historia inom den främlingsfientliga rörelsen.



Peter Nilsson (KISSIES BROR):
– Jag står också för ett etniskt rent Sverige.



Hans syster är en av Sveriges största bloggare - och gör allt för att lyfta också Peter Nilssons - mer känd som Peter08 - kändisskap. Under torsdagkvällen tar båda två plats i SVT:s Debattstudio i Göteborg för att på bästa sändningstid diskutera sitt inflytande på svenska ungdomar efter hoten mot Nyheter24.

– Det kan bli kul, säger Peter Nilsson till Nyheter24.

 "Ta hoten seriöst"

När vi  publicerade en film där skandalsyskonen marknadsför Nationalsocialistisk front hotade Alexandra "Kissie" Nilsson vår nöjeschef, Pascal Engman, med att skicka hem nazister till honom.

– Ta hoten jävligt seriöst, för kommer inte den här artikeln försvinna så kommer du inte kunna gå så mycket stryk du ska få, din lilla bög, sa bloggaren Kissie då. Efter att vår ljudfil med hoten skapat rubriker i de flesta stora medier i Sverige och Kissies annonsörer hotat avbryta sina samarbeten med stjärnbloggaren bad hon om ursäkt och tog avstånd från nazismen.

– Jag ville bara hjälpa min bror att bli känd, har hon sagt i efterhand.

 Var medlem i NSF

Men nu kan Nyheter24 avslöja att Peter08:s flört med nazismen inte varit någon urspårad pr-kupp.


Mellan 2006 och 2010 har han varit djupt engagerad i den svenska nationella vit makt-miljön. 

Själv vill han inte prata om tiden i Nationalsocialistisk front - NSF.


– Nä, lägg av, nu orkar jag inte, säger Peter Nilsson och lägger på luren när vi frågar om varför han gick med i nazistpartiet. Och kanske är det inte så konstigt att bloggaren inte vill prata om sin tid i den svenska nazistmiljön - inte bara med anledning av att det är en politisk belastning i Sverige 2011.

 Instruktioner från ledningen

Nyheter24 har tagit del av hemlig mejlkorrespondens mellan användaren Peter08 och moderatorn på Sveriges största vit makt-forum - Nordisk.nu.

Av den brevväxlingen framgår att Peter Nilsson fått tydliga instruktioner från NSF-ledningen om att inte sprida den film där han själv och hans syster - superbloggaren Kissie - sätter upp partiets klistermärken. Samma film som Nyheter24 kunde publicera den 18 februari och som föranledde de aggressiva hoten från Alexandra "Kissie" Nilsson.

Moderatorn förklarar sig beredd att hjälpa Peter08 när filmen redan läckt ut på forumet.

"Ang. den filmen som kom upp så vore det toppen om du inte nämnde något så den flyger upp här igen. Jag tog bort tråden du nyligen skapade då filmen genast kom upp där."

"Inga kommentarer"


– Jag har pratat med din ledning och förstått att de inte vill att den sprids, säger moderatorn. Inte heller nu vill Peter Nilsson kommentera filmen.

Hur ser du på filmen i dag? Det var ju några år sedan.

– Inga kommentarer, säger han.

Men om du får frågan i SVT Debatt i kväll. Vad säger du då?

– Inga kommentarer.


 

Peter Nilsson hade vid den här tiden två konton på Nordisk.nu - som båda kan kopplas till hans personliga mejladress. 

Han blev ofta inbjuden till nationella marscher och möten och var tidvis - innan filmen började spridas - en flitig debattör på vit makt-forumet.


Där förklarar han bland annat att han inte tror på demokrati och därför har förkastat såväl sverigedemokraterna som nationaldemokraterna.

"ND står ju för 'National demokraterna' men i deras parti program så står det att dom är för ett etniskt rent Sverige...Det är väl inte demokratiskt? Jag står också för ett etniskt rent Sverige, men när folk inser att SD inte kommer att hjälpa så kommer dom att vända sig till NSF pga att dom fattar då att demokratin inte kommer att funka. Varför låtsas ND om att dom är demokrater egentligen?", skriver Peter08.

 "Uniformer o grejor"

Och han gör klart att det enda partiet att räkna med är Nationalsocialistisk front:

"ND borde upphöra så att alla deras väljare kan rösta på NSF istället och alla deras medlemmar kan gå med i NSF :yes: (Dessutom så har NSF mycke ballare demonstrationer med uniformer o grejor ;))"

Ändå var Peter "08" Nilsson medlem i SDU - sverigedemokratisk ungdom - ända fram till 2010. 

Nyheter24 har tagit del av ungdomsförbundets medlemsregister och hittat Peter Nilsson som fram till förra året var medlem nummer 42278 i SDU.

Inte heller detta vill Peter Nilsson kommentera.




undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.