onsdag 21 december 2011

Svensk Media + Flashback = Nazis on Crack?


MEDIA + FLASHBACK

Aftonbladet, Expressen + övrig media granskar i efterhand en Flashback-tråd som undersökt ”Miles” kungabild på nytt.
Intressant är att tidningen Aftonbladet arbetar tillsammans med Flashback då det mesta som händer där inte precis platsar i Aftonbladets: ”RÖR INTE MIN KOMPIS” –kampanjer...


*


Många Flashback-kampanjer kan istället mer liknas vid titeln:


”- SKJUT  MINA KOMPISAR - OM DE ÄR INVANDRARE ELLER JUDAR...

Man måste nu fråga sig om Aftonbladet, svenska Journalister  m. fl. egentligen är nazistvänliga, då man rör sig på forum som så frekvent gästas av ett mycket stort antal nazister och tungt kriminellt belastade människor.

SVT som också refererar till FB-tråden och även Kungahuset, faller därför också inom samma kategori med tydliga suspekta kopplingar till både nazismen och grov kriminalitet.

För Kungahusets del var det ändå ingen jättenyhet då drottningens far och andra inom kungafamiljen varit tongivande aktiva nazister, men det stannar inte där... LÄS HÄR

Kungafamiljen har under åren haft flera väldigt framstående aktiva nazister... Kopplingen till grov kriminalitet blir pinsamt uppenbar när det avslöjats att kungens vänner går på mut-rundor för att köpa tystnad av gangsters.


- Varför påtalar vi då sådana här små olägligheter om vårt naturligtvis alltid så välmenande etablissemang, Kungahus och vår kära media..?



Media försöker konsekvent förlöjliga alla som inte undantagslöst rättar sig i ledet och stöder statligt godkända åsikter. Nuförtiden är media desperat nog att koppla oliktänkande till terrorism - en väldigt typisk diktatur-mentalitet.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jo, Breivik och Peter Mangs, Malmöskytten, kopplades ju omgående samman med
bl. a. den ytterst fredliga globala sanningsrörelsen av hela Svensk media.


Detta gjorde media för att Mangs skrev några rader om en dålig Science Fiction -DVD på ett forum och enligt obekräftade uppgifter vid ett tillfälle delat ut anti-våldspropagerande reklamblad frivilligt.

Ooooh, alla dessa sanningssökare måste vara livsfarliga för samhället, därför att de..?
...Rätt svar är naturligtvis;


- Att de söker efter sanningen i en värld full av lögner...

Ett samhälle som skräms så oerhört av sanning är perverterat så till den grad att det totalt saknar självinsikt. Vårt Samhälle och vår media får väl i vanlig god ordning premiera lögner eftersom sanning tydligen är något väldigt farligt och väldigt dåligt...

- Ett samhälle som kräver att endast en version av sanningen får finnas och att den versionen  alltid måste sammanfalla med statens officiella sanning, kallas för vad..?



Rätt svar = ... D I K T A T U R

 Ännu en livsfarlig rymdödle-dyrkande sanningssökande terrorist och massmördare?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hur som helst så dyker det säkert ibland upp något vettigt på Flashback, emellan all brutal rasistpropaganda. Aftonbladet och media har hittat en grupp som med hela 50% säkerhet kan säga att "Miles" bild är manipulerad.

...Eller rättare sagt hittat ännu en ”Expert” som på nytt kan säga detta…

- Vad innebär nu medias nya fantastiska avslöjande?  Jo, i förhållande till tidigare observation kan man nu med 50% säkerhet även säga att bilden är äkta. Fantastiskt eller hur?...

Men, det finns ett mycket stort men som är det absolut intressantaste som överhuvudtaget hänt i fallet med Kungabilderna.

Svensk media, Aftonbladet, och deras vänner på Flashback +den senaste ”Experten” har en gång för alla:

OFFENTLIGT IDENTIFIERAT KUNGEN SOM MANNEN PÅ BILDEN GENOM SITT FYND AV EN 100% IDENTISK TIDSENLIG BILDKÄLLA FÖR JÄMFÖRELSE.



NU FÖRSVINNER MÖJLIGHETEN FÖR HOVET OCH ETABLISSEMANGET ATT FÖRNEKA ATT MANNEN PÅ MILES BILDER FAKTISKT ÄR KUNGEN.

Detta var annars Kungahusets bästa möjlighet till försvar som här gick upp i rök... 

- Om Mile nu (mot förmodan) skulle lyckas presentera en äkta originalbild från samma källmaterial så är det kört för hovet och inga mer kaffeflickor för kungen på en hel vecka.

När man letar efter bilder på sättet den hyllade Flashbacks-användaren gjort så kan man naturligtvis hitta manipulationskällan. Men man kan lika väl hitta en bild som bara påminner väldigt mycket om en bild man vill ska vara en förfalskning.

Lodjursbluffen avslöjades med 100% säkerhet. I fallet med Kungabilden är det än så länge bara 50% säkerhet... (50% säger att den ändå kan vara äkta)



Att Kungabilden givetvis kan vara en simpel förfalskning är naturligtvis en stor möjlighet. Men  spekulationerna i att, "personer som Mile" inte kan ha en sån bild i många år utan att använda den, är lite förhastade...

För den kreative gangstern är detta en perfekt pensionsfond som antagligen kan ge bättre avkastning än de flesta av Svenssons fonder...

Sen finns det inget alls som säger att inte bilden och liknande bilder inte redan har använts som inkomstkällor under många år av "Mile" och hans affärsbekanta...

- Att Kungens vänner avslöjats med byxorna nere i den "undre världen" tyder på detta. Skillnaden nu 2011 kan vara att någon vill ha riktigt mycket betalt för att inte slutgiltigt publicera...

Det är även helt logiskt att bilden används nu år 2011.  Den enkla anledningen är att kungen börjar bli gammal och bildens värde blir mycket lägre om han inte längre är regent...


...Eller har Mile kanske redan fått sina pengar och nu återstår bara att förneka att bilderna finns..?

*en bild är lånad från corruptio.blogg (gissa vilken)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




---KÄLLMATERIAL---

*Videon som identifierar kungen
som mannen på bilden.


*Källmaterialet från ovanstående video är närmast identiskt med Miles bilder och helt perfekt för att slutgiltigt fastställa kungens närvaro med ett ansiktsanalysprogram mot Miles originalbilder eller videos. (Om de finns??) Bättre än så här blir det inte om originalet är äkta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- ELITEN KAN ANDAS UT TILLFÄLLIGT..?
- Hovet hyllar "Stig-Britts"
granskning av "kungabilden"

Expressen: 2011-12-20
Bilden på kungen är sannolikt är inklippt - och originalet kommer från en tv-intervju från 1976 som visats i ett av Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program.


Nu hyllar hovet användaren "Stig-Britt" på nätforumet Flashback som gjorde avslöjandet.
- Äntligen är det någon som granskar ursprunget, säger hovets informationschef Bertil Ternert till Expressen.se.

Nu har användaren "Stig-Britt" på nätforumet Flashback hittat vad som med stor sannolikhet är den originalbild på kungen som klippts in i Mille Markovic foto.

Originalbilden kommer från en tv-intervju från 1976 med kungen och Silvia som visats i ett av Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program och som därför ligger på You Tube.
Bertil Ternert nåddes av informationen om var originalet kommer från under tisdagsmorgonen.

"Positivt att någon granskar"


Hovet är glada åt att bilden, som använts som ett argument mot kungen, nu slutligen granskas.
– Vi har ingen teknisk möjlighet att värdera allt detta, att man inte haft noggrannare källgranskning utan låtit uppgiften vara oemotsagd i ett års tid har vi tyckt varit märkligt.

– Som jag sa tidigare är det positivt att någon nu granskar källorna. Den spontana känslan är att äntligen är det någon som granskar ursprunget, konstaterar Bertil Ternert.

Hur har kungafamiljen reagerat på de senaste uppgifterna om att Mille Markovics bild är falsk?
– Det här har pågått under så lång tid att det självklart varit synnerligen arbetsamt att ha de här uppgifterna cirkulerande, säger Bertil Ternert.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Flashback pekar ut
kungabild som bluff!


SVT 2011-12-20

Nyligen prisades en grävgrupp på nätforumet Flashback för att ha avslöjat en fuskande naturfotograf. Nu får man mer PR för sajten, genom att peka ut en bluffbild av kungen.

Det handlar om den ifrågasatta bilden av kungen på strippklubb, som har publicerats i Expressen. Flashback-användaren "Stig-Britt" menar att bilden på just kungens ansikte kommer från en SVT-intervju 1976, och har klippts in i efterhand.

Sökte igenom videor

Flashback-användaren sökte igenom stora mängder videor, med hjälp av sökord som "kungen" och olika årtal. Sedan sökte han eller hon igenom filmklippen, tills ett bekant ansikte dök upp.

Tidningen Expressen har pratat med 25-åriga "Stig-Britt", som kunde spåra den påstådda originalbilden av kungen inom loppet av några timmar:
- Det tog några timmar, men efter att ha analyserat en hel mängd data så hittade jag till slut en bildruta i videon som verkar stämma in så gott som exakt.

Prisad grävgrupp

"Stig-Britt" ingår i den grävgrupp som i höstas avslöjade att den prisbelönte naturfotografen Terje Hellsö hade klippt och klistrat för att få in vissa djur på sina fotografier. Det gjorde att gruppen fick Sveriges Radios journalistpris medieormen och skapade det nya verbet "att terja". Hellsö förlorade senare sitt pris.

Den förre porrklubbsägaren Mille Markovic, som har haft kungafotografiet i sin ägo, hävdar fortfarande att det är äkta.

SVT / Kulturnyheterna

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Flashback belönas av Sveriges Radio!


Sveriges Radios nyinstiftade pris Årets Medieorm går till nätforumet Flashback, för att de har grävt fram bevis för naturfotografen Terje Hellesøs bildfusk.

Mats Svegfors och Cilla Benkö, vd respektive vice vd på Sveriges Radio, menar att Flashbacks gräv gjorde en insats för demokratin:

- Genom att utse det crowdsourcade avslöjandet av Terje Hellesös bildförvanskning till Årets Medieorm 2011 vill vi visa att vi tror på samspelet mellan gamla och nya medier. :)

- Båda behövs i ett demokratiskt samhälle, säger de i ett uttalande.

Pengarna går till RUG

I ett pressmeddelande uttrycker gruppen som nu kallar sig för Flashback-grävarna sina känslor kring priset:

"Vi tycker också att det är spännande att public service-radio inom sitt medieutvecklingsprojekt väljer att ge priset till oss som har tjänstgjort mitt ute på det 'riktiga' sociala medie-golvet (...) Vi känner oss hedrade och är mycket glada."

Eftersom pristagaren är ett anonymt kollektiv har juryn och Flashback enats om att donera prissumman på 10.000 kr till organisationen Reportrar utan gränser.

Kulturnyheterna


*




    undermattan.blogg

    Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    1 kommentar:

    1. Vad menas med kung?
      Att spela kort gör man på nattklubb eller?
      Farbron på bilden liknar Bosse Parnevik.

      SvaraRadera

    KOMMENTARER

    Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
    Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.