torsdag 22 december 2011

SVENSKA POLISENS DÅLIGA DAGAR... DEL 24


- POLISEN
slog vittnets
huvud i bildörr
så käken gick ur led.

För att läsningen inte skall vara allt för betungande har redaktören tagit sig friheten att kort kommentera vissa artiklar… (Personerna på bilderna har antagligen inget med de aktuella fallen att göra.)

Målsättningen med publiceringen är att informera om hur det faktiskt ser ut i dagens samhälle där polismakten har sina egna lagar. För att upprätthålla en trovärdig demokrati krävs en total utrensning av rötan inom poliskåren. Alla rättigheter till bilder och text tillhör respektive upphovsmän.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEL 24

Hanifi Atceken fick sitt huvud dunkat i en bildörr av en polis när han filmade ett ingripande i centrala Stockholm i januari 2011.
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2011, Polis slog hans huvud i bildörr

Den 29-årige fastighetsskötaren tänkte hjälpa polisen genom att filma ett ingripande mot ett stökigt ungdomsgäng.  Men i stället för att tacka honom dunkade en polisman Hanifi Atcekens huvud i en bildörr.

- Jag litar inte ett dugg på polisen efter den här händelsen, säger han till Expressen.se.

- Polismannen är nu åtalad för misshandel.


Hanifi Atceken fick sitt huvud dunkat i en bildörr av en polis när han filmade ett ingripande i centrala Stockholm i januari. Det menar åklagaren som har åtalat polismannen för misshandel.
Hanifi Atceken berättar att han åkt till McDonald's på S:t Eriksgatan i Stockholm för att dricka kaffe. Väl där hörde han att det var bråk utanför restaurangen och gick ut för att se vad som hände.

När han såg att ett stökigt ungdomsgäng bråkade med polisen började han filma händelsen med sin mobiltelefon. - Mitt syfte var att hjälpa polisen. När jag kom ut såg jag att ungdomarna tjafsade så jag tänkte att jag måste filma för att få bevis mot dem ifall de skulle sparka på polisen, säger han.

"Slog mitt huvud"

Atceken berättar att det var mycket folk på platsen och att han tillslut såg en polis som tog strupgrepp på en 15-åring. Då började han filma honom.

- Då tror jag att han blev arg för det och då kom han närmare mig och sa att jag skulle gå därifrån. Jag hann inte ens vända på mig förrän han sa att jag skulle tas med för fylla, berättar han.
- Sen sa han att jag skulle ge honom telefonen.

- Då sa jag att jag inte hade gjort någonting, och då slog han in mitt huvud i polisbilen så att jag bröt min käke.

- Atceken säger att han var helt nykter och att han hade kört bil in till stan. Han släpptes sedan på platsen.


"Kan inte tugga tuggummi"

När poliserna lämnat körde han till sjukhuset för att få hjälp med sina skador i käken. Han har fortfarande ont säger att han troligtvis kommer ha men för livet efter misshandeln.
- Jag kan inte tugga tuggummi mer än 15 minuter utan att få ont.

Atceken bor söder om Stockholm och jobbar som fastighetsskötare. Han säger att han ofta har kontakt med polisen i jobbet men att han nu har tappat förtroende för dem. - Man gör inte så mot allmänheten, jag ska kunna lite på polisen. Jag litar inte ett dugg på dem efter den här händelsen.

Nu är han glad att det blir en rättegång mot polisen.  - Polismästaren ska veta hur det går till.  Hans film från händelsen är nu ett av åklagaren bästa bevis.

Nekar till brott

Den åtalade polismannen säger i förhör att det var stökigt på platsen och att han inte slog till Atceken.
- Han nekar till att ha begått en brottslig handling, han var polisman i tjänst, säger polisens advokat Per Borgblad. Expressen.se har förgäves försökt nå någon ansvarig chef på Norrmalmpolisen.

Tidigare i år friades två poliser som åtalats för att ha tvingat journalisten Jesper Nilsson att radera en film på ett polisingripande på Hornstulls tunnelbanestation i Stockholm.
*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
2011, Polis åtalas för misshandel

2011-10-27
Ett polisbefäl i Stockholm åtalas för misshandel i samband med ett ingripande på en hamburgerrestaurang. Ingripandet filmades av ett vittne, som då misshandlades.

Genom att med stor kraft dunka mannens ansikte mot en bildörr ska polismannen enligt åtalet ”uppsåtligen ha orsakat intensiv smärta och en käkskada”. Själv nekar han till brott.

Det var i januari 2011 som polis tillkallades till hamburgerrestaurangen i centrala Stockholm i samband med en ordningsstörning orsakad av en grupp ungdomar. Den misshandlade mannen filmade polisens agerande vid ingripande, men var inte själv del av gruppen som orsakade ordningsstörningen. En stämningsansökan har inlämnats till Åklagarmyndighetens riksenhet för polismål.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2011, Filmade polis - blev misshandlad

27 oktober 2011 kl 22:53, uppdaterad: 27 oktober 2011 kl 23:36
En polis står åtalad för misshandel, misstänkt för att ha misshandlat och slagit käken ur led på en man som filmade ett ingripande mot ett ordningsstörande ungdomsgäng i Stockholm, uppger flera medier.

Enligt åtalet ska polismannen ha dunkat mannens huvud mot en bildörr. Polismannen nekar till brott och hävdar att han bara gjort sitt jobb. Den misshandlade mannens inspelning från polisen ingripande mot ungdomarna kommer att användas som bevismaterial i rätten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Skarp kritik mot helikopterinsats

Polisens insats vid helikopterrånet mot G 4 S värdedepå i Västberga får skarp kritik av Rikspolisstyrelsens egna granskare.

 – Man borde tidigt ha lämnat över ärendet till Stockholmspolisen. De hade då kunnat förbereda sig bättre, säger rapportförfattaren länspolismästare Gunnar Lindelöw till TT. Det är också allvarligt att RKP inte arbetat brottsförebyggande, alltså försökt hindra att rånet blev av.

 – Det är ju ett övergripande intresse och där har man brustit. Man borde ha kontaktat värdeföretagen så att även de kunde ha förberett sig, säger Lindelöw. Även Stockholmspolisen får sig en släng av sleven: Evakueringen av brottsoffren tog på tok för lång tid — fyra timmar.

En månad före rånet fick RKP information från serbisk polis om att ett större helikopterrån skulle ske senast den 15 september. RKP kom fram till att det i första hand var Panaxias depå i Bromma som var i fara. Polisens egna helikoptrar flyttades då från Myttinge till Sörentorp som är Nationella insatsstyrkans (NI) bas. Natten mot den 15 september fanns helikoptrarna och Nationella insatsstyrkan på plats vid Panaxia beväpnade till tänderna eftersom man räknade med en del skjutande.

Men det blev inget rån, polisens planering blåstes av och polishelikoptrarna flyttades tillbaka till Myttinge som de efter bombhot inte kunde lyfta från när rånet verkligen skedde åtta dagar senare. Klas Friberg förklarar att man inom polisen inte vill dela känslig underrättelseinformation med för många. – Nu kan vi konstatera att vi delade den med för få, säger han.

Stockholmspolisen är ganska nöjd med sin insats men länspolismästare Carin Götblad säger till TT att den kunde ha varit ännu bättre om man haft möjlighet att förbereda sig. Stockholms första piketgrupp var snabbt på plats vid G 4 S värdedepå. Den var utrustad för att ta sig in i depån för att genomsöka den och evakuera personalen. Men den piketgruppen omdirigerades för att leta efter den försvunna rånhelikoptern.

Först när ytterligare en piketgrupp anlände kunde man gå in i depån. Detta fick till följd att personalen hölls inlåst i fyra timmar. 

– Det var en felaktig prioritering, slår Lindelöw fast.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Inget straff för homouttalande

Det blir inga disciplinära påföljder för den polisman i Malmö som i juli i år ska ha kallat homosexuella en cancersvulst på samhället.

Skånepolisens utredning har inte kunnat belägga exakt vad som sagts vid tillfället och därför finns inte tillräckligt underlag för disciplinåtgärder. Men enligt torsdagens beslut har ordvalet ändå varit så pass olämpligt att polismannens chef ska ha ett allvarligt samtal med honom.

-På den här arbetsplatsen kommenterar vi inte kollegers sexuella läggning, utseende eller vad det nu är. Vi beter oss inte på det sättet mot varandra, säger Skånepolisens chefsjurist Mårten Unbeck.

Pension på gång
I det aktuella fallet ska den anmälde polismannen snart gå i pension, men generellt kan den här typen av beslut om att tvingas till ett allvarligt samtal med sin chef påverka framtida karriärmöjligheter. -Det är ingen fjäder i hatten, säger Unbeck.

Det var när polismannen talade med en aspirant om en kollegas sexuella läggning och livsföring som Skånepolisens egen hatbrottsutbildare ska ha hört polismannen säga att homosexuella är en cancersvulst på samhället. Polismyndigheten anmälde polismannen för förtal, men åklagaren beslöt att inte inleda någon förundersökning.

"Citat"
I Skånepolisens interna utredning under hösten har den anmälde polismannen förklarat att han endast citerat ett uttalande av pastor Åke Green. Han ska också ha sagt att kollegan är modig, som trots exempelvis Greens kända uttalanden ändå är öppen med sin homosexualitet.

Den anmälde polismannen och hatbrottsutbildaren som anmälde honom har därmed olika versioner av vad som sagts i samtalet. Den aspirant som polismannen talade med har inte helt kunnat styrka någon av versionerna.

Editors notes:

Vad sa egentligen PASTOR ÅKE GREEN ??:

Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen.

- Herren vet att sexuellt förvridna människor kommer att våldta djuren.

- Inte heller djuren går fria från människans sexuella behov och branden som är tänd i en människa.

- Utan till och med detta kan man ägna sig åt.”

( … Det låter som en Guds man, som talar utefter sina egna erfarenheter! Bäst att hans grannar håller noggrann koll på sina husdjur…)

  •  Den 29 juni 2004 dömde Kalmar tingsrätt Åke Green till en månads fängelse för hets mot folkgrupp.

  •   2005 utsågs Åke Green till Sveriges 19:e viktigaste opinionsledare, före namn som K G Hammar, Lars Leijonborg och Mona Sahlin.

  •   … Det verkar som om hela Sverige bör hålla noggrann koll på sina husdjur… och även på sina äldre bibel-citerande polismän…
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeanette Larsson
----------------------------------------------------------------------------------

2011, "Homofoberna skålar väl i champagne nu"

Malmö. "En cancersvulst på samhället."  Den lesbiska polisen Jeanette Larsson anmälde kollegan som uttalade sig så om homosexuella, men fallet läggs ner.

-Andra homofober skålar väl i champagne nu.

- I värsta fall sitter de i polisledningen, säger Jeanette Larsson.

Den manliga polisen, som snart går i pension, satt i ett fikarum och pratade med en yngre kvinnlig kollega. När Jeanette Larsson, som är öppet homosexuell, gått förbi och hälsat sa han att han inte gillar hennes livsstil och att homosexuella är en cancersvulst på samhället.

Får korrektionssamtal

Jeanette utbildar poliser i värdegrundsfrågor. Hon anmälde kollegan, och i går la chefsjuristen Mårten Unbeck ner fallet.- I juridiken måste man titta på vad som är objektivt bevisat. Detta räcker inte för att överlämna till personalansvarsnämnden. Mannen säger att han bara citerade pastor Åke Green, säger Mårten Unbeck. Däremot tvingas polisen ha ett korrektionssamtal med sin chef.


- På en arbetsplats ska man inte prata om kollegors sexliv. Det är samma sak som ifall en tjock person går förbi, då börjar man inte prata om bantningskurer, säger Mårten Unbeck.

Besviken

Jeanette är besviken över att kollegan får jobba kvar. Hon har fått stöd från allmänheten och andra poliser runt om i landet. - De kan inte förstå hur det kan hända. Det är bara i Skåne det går till så här, säger hon. Men allvarligast, menar hon, är vad beslutet medför för andra homosexuella poliser.

- Jag har fått flera mejl från unga kvinnliga poliser som inte har kommit ut ännu. Tyvärr kan jag inte råda dem att göra det heller. De ser ingen framtid vid Skånepolisen. Hon är modig. Hon är en stark person. Men jag tycker inte om hennes sätt att leva. De är som en cancersvulst på samhället, de där.

*
Editors notes: Jeanette Larsson jublar nog inte heller åt polisens chefsjurists jämförelse med tjockisen och bantningskuren… Men hans uttalande sammanfattar väl på ett bra sätt Skånepolisens nivå.

Hoppas att den bibel-citerande polisen har roligt på sitt nya jobb i polisens reception och att han får citera bibeln varje dag när han tar emot anmälningar från allmänheten…
- Keep up the good work, mr. Policeman!!!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polis friad från tjänstefel

TT inrikes
En polis i Småland som följde efter en motorcykel i 213 km/tim, trots att befälet uppmanat honom att avbryta förföljandet dömdes för tjänstefel. Nu har hovrätten friat honom, uppger Smålandsposten.

I en rondell, i 145 km/tim, gav vakthavande order om att förföljandet skulle upphöra. Polismannen släckte blåljusen och slog av sirenen, men ökade farten. I hans ögon handlade det nu i stället om ett efterföljande. 

- MC-föraren som jagades av vägen skadades allvarligt./TT

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Kvinna har JO-anmält polisens agerande

Lördag 22 oktober 2011

En 27-årig kvinna från Uppsala har JO-anmält polisen efter ett omhändertagande i en park i Sundsvall. Kvinnan fick tillbringa någon eller några timmar i polishuset innan hon släpptes. JO, Justitieombudsmannen, har nu beslutat att granska polisernas agerande.

Det var i augusti 2010 som kvinnan och några väninnor till henne var i en allmän park i Sundsvall. I sin anmälan till JO skriver kvinnan att två poliser kom fram till dem. - De ber oss att visa legitimation. Här vill jag påpeka att det är det första de säger till oss, inledningsfrasen.


Lugnt och sansat

Kvinnan tar då en diskussion med poliserna. - Detta eftersom en polisman, mig veterligen, inte maktfullkomligt får gå ut och kräva att medborgare legitimerar sig, undantaget om man misstänker att ett brott har begåtts. Kvinnan påpekar att situationen var väldigt lugn, att det endast var frågan om en kort diskussion.

Polisen beslutade att omhänderta kvinnan och hon fick följa med till polishuset. Anledningen var att hon störde den allmänna ordningen. - Jag fattar inte alls att polismannen fattade beslutet att ta mig från platsen, från mina väninnor, frihetsberöva mig.

- Jag frågade därför polismannen om jag störde den allmänna ordningen.

- Till svar fick jag att jag inte gjorde det, men att jag kommer att göra det om jag inte följer med.

Startat en utredning

Kvinnan ville i går inte kommentera ärendet då det pågår en utredning. Men hon säger att hon tycker att det är bra att JO beslutat att starta en utredning. Uppsalakvinnan gjorde sin anmälan i augusti i år. Två månader senare omhändertogs Theresa Bystedt, initiativtagare till Fuck Cancer-galan och vice ordförande i Pipeline.

Enligt Theresa Bystedt gick poliserna våldsamt fram och även hon har gjort en JO-anmälan. Polismyndigheten ska yttra sig till JO före den 8 december när det gäller ärendet med Uppsalakvinnan. / Björn Eklund

*
(Editors notes: Låter som olaga hot och statlig kidnappning. Tydlig kriminell verksamhet. Bilden har inget med händelsen i texten ovan att göra. En folksamling som står och tittar på en pissande polis är blir istället min avslutande kommentar till händelsen.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010, Poliser dömda för felparkering

Göteborg. Polisen får inte parkera hur de vill. Därför dömdes i går tre poliser till böter av Göteborgs tingsrätt.

 För ett år sedan skulle de tre ta sig en fika. Det parkerade var sin bil bakom ett stoppförbud på Sten Sturegatan, men poliserna blev lappade.

Tingsrätten ansåg inte att stoppet skedde som en del i en tjänsteåtgärd och poliserna dömdes därför att betala
1 000 kronor var i böter.
*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Parkerande poliser frias från böter
Nyheter 2011-08-25 | Uppdaterad 2011-08-26.

Tre poliser som skulle fika på rasten ställde tjänstebilen på ett ställe där den var lätt att komma åt, men där det rådde stoppförbud. Nu frias de från p-böterna.

En p-vakt skrev ut böter och nu har frågan vandrat upp och ner i rättssystemet. Poliserna klagade ända upp till Högsta domstolen som återförvisade ärendet till hovrätten och där friar man nu poliserna, uppger P 4 Göteborg.Poliserna hävdar att de fått lära sig att bilen ska stå lättillgänglig om det blir utryckning. Nu frias de från p-böterna.
*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010, Polis varnas efter felparkering
2010-04-28 11:11 Norrländska Socialdemokraten

KALIX. En polis från Luleå som tjänstgjorde i Kalix, parkerade sin privata bil i polisens garage. Detta anses strida mot tjänsteföreskrifterna och mannen får nu en varning av Rikspolisstyrelsens ansvarsnämnd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, JO-anmälan mot polis

Luleå. En man i Norrbotten JO-anmäler en polis efter att mannen blivit misstänkt för att ha överträtt ett besöksförbud. 

Mannen ska enligt anmälan ha blivit felaktigt frihetsberövad under ett dygn för att polisen inte delgivit åklagaren ett beslut från tingsrätten.
*

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010, Polis körde för fort i Luleå

LULEÅ.
En polis från Tyresö står åtalad för tre hastighetsöverträdelser. Mannen har kört för fort i tre olika städer - Luleå, Tyresö och Sala. 

I Luleå gick färden under 2008 på väg 596 i Bensbyn i 56 kilometer i timmen trots att den högsta tillåtna hastigheten var 50 kilometer i timmen.
*

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009, Polis misstänks för misshandel

Publicerat: onsdag 19 augusti 2009 kl 09:24
I lördags grep polisen i Luleå en polis från orten, misstänkt för att ha misshandlat sin sambo. Polismannen har tjänstgjort på annan ort de senaste åren men flyttade tillbaka till Luleå för ett år sedan där han numera tjänstgör.


Häktningsförhandling kommer att hållas vid tingsrätten i Umeå idag. Ärendet har överlämnats till Riksenheten för polismål i Umeå som är polisens internutredning. Om tingsrätten kommer fram till att polismannen ska häktas stängs han av från sitt arbete.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010, Vägrar klamydiatest - polishämtas

Elva personer i Norrbotten som vägrat testa sig för könssjukdomen klamydia kan komma att tvångshämtas av polis, skriver Aftonbladet

De elva har nonchalerat kallelser, delgivningar och till och med polisbesök i hemmet. -De är strullisor och strulputtar, säger landstingets smittskyddsläkare Anders Österlund, till tidningen. Häromdagen kom beslutet från förvaltningsdomstolen som bemyndigar till tvångsundersökning. / Luleå.
*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2010, Hämtades av polis för klamydiatest

Fem norrbottningar har de senaste dagarna hämtats av polis och tvingats genomgå klamydiatester.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polisman fälls efter ogrundat omhändertagande

Publicerad 2011-10-19 13:50
Hovrätten dömer i likhet med tingsrätten en polisman för tjänstefel mot bakgrund av ett omotiverat omhändertagande enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

En 30-årig polisman dömdes i tingsrätten för tjänstefel till 50 dagsböter om 340 kronor. Polismannen hade hösten 2009 i samband med en ishockeymatch beslutat att omhänderta en man enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Domstolen tog dock fasta på uppgifter från två publikvärdar som helt emotsade polismannens egen uppgifter om att den omhändertagne mannen varit aggressiv, luktat alkohol och varit oförskämd.

Att publikvärdarna samstämmigt ansett polisingripandet mot mannen som obehövligt visade enligt domstolen att rekvisiten för ett omhändertagande inte varit uppfyllda och att polismannen, i vart fall av oaktsamhet, gjort en så klar felbedömning att han skulle dömas för tjänstefel.

Hovrätten fastställer nu tingsrättens domslut och tar utöver publikvärdarnas uppgifter särskilt fasta på att den omhändertagne mannen inte belagts med handfängsel i samband med att han färdats i polisbil, vilket tyder på att han varken varit så berusad eller aggressiv som har påståtts.

Domstolen anmärker vidare att polisens förman varit ansvarig för att mannen placerades i arresten, men att detta inte fritar den tilltalade från ansvar för de åtgärder som han vidtagit dessförinnan. Ansvar för tjänstefel kan därför komma ifråga för alla befattningshavare som haft en uppgift som ingått som ett led i en myndighetsutövning, anmärker domstolen.
*



SLUT PÅ DEL 24

*

MISSA INTE DEN SPÄNNANDE FORTSÄTTNINGEN:


*

Ladda ner Serien som PDF från divShare eller Scribd
24.


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. IP: 193.241.8.210 August 20, 2012 06:31:57 AM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Landed: undermattan.blog.com/2012/08/19/topless-tjejerna-fran-ukraina-strippar…
    ———————————————————–
    IP: 77.110.61.100 ISP: Ratt Internet Kapacitet i Sverige AB August 21, 2012 07:21:49 AM
    Organization: Amnesty Stockholm
    Landed: undermattan.blog.com/2012/08/19/topless-tjejerna-fran-ukraina-strippar…
    ———————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:05:30 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Landed: undermattan.blog.com/2012/08
    ———————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:05:04 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08
    ———————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:04:32 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/category/roligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:00:30 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/category/otroligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:57:36 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/category/otroligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:55:53 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/category/roligt
    ———————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:39:17 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08
    ———————————————————
    IP: 193.241.8.242 August 28, 2012 01:21:03 PM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08/19/topless-tjejerna-fran-ukraina-strippar-vidare-och-utmanar-varlden
    ———————————————————
    IP: 193.241.8.242 September 10, 2012 09:06:57 AM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Page Viewed: undermattan.com/2012/08/19/topless-tjejerna-fran-ukraina-strippar-vidare-och-utmanar-varlden
    ——————————————————-
    IP: 144.63.247.10 August 18, 2012 04:27:56 PM
    ISP: Svenska Dagbladet
    Host: host-.schibsted.se
    Page Viewed: http://www.undermattan.blog.com
    ————————————————————-
    IP: 81.216.64.210 ISP: TDC Sverige AB August 18, 2012 03:38:54 PM
    Organization: Stockholms Lans Landsting
    Landed: http://www.undermattan.blog.com
    translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.goo…
    ————————————————————-
    IP: 81.216.64.210 ISP: TDC Sverige AB August 18, 2012 03:33:52 PM
    Organization: Stockholms Lans Landsting
    Page Viewed: undermattan.blog.com
    ————————————————————-
    IP: 193.14.163.194 ISP: Tele2 SWIPnet August 23, 2012 12:51:40 PM
    Organization: TV4 A
    Landed: undermattan.blog.com/2012/08/17/the-pussy-riot-blond-chainsaw-massacre
    ————————————————————-
    IP: 193.241.8.242 August 28, 2012 01:21:29 PM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08/17/the-pussy-riot-blond-chainsaw-massacre
    ————————————————————-
    IP: 213.115.98.82 ISP: Bredbandsbolaget AB August 17, 2012 07:14:32 AM
    Organization: Alert Security AB
    Landed: undermattan.blog.com/2012/04/18/tv-licensen-avskaffas
    ———————————————————————–

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.