söndag 18 december 2011

SVENSKA POLISENS DÅLIGA DAGAR... DEL 23

- POLISEN MYGLAR!
”Kommissarien beordrade en assistent att: -Fabricera över 30 brott i en anmälan”


För att läsningen inte skall vara allt för betungande har redaktören tagit sig friheten att kort kommentera vissa artiklar… (Personerna på bilderna har antagligen inget med de aktuella fallen att göra.)

Målsättningen med publiceringen är att informera om hur det faktiskt ser ut i dagens samhälle där polismakten har sina egna lagar. För att upprätthålla en trovärdig demokrati krävs en total utrensning av rötan inom poliskåren. Alla rättigheter till bilder och text tillhör respektive upphovsmän.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEL 23

2011, Rattfull polis fick fängelse

En polis dömdes på tisdagen för flera fall av grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri och stöld till fyra månaders fängelse.

Den 16 april förra året körde den 53-årige polismannen en civil polisbil på länsväg 160 på Tjörn.



- Mannen var kraftigt berusad och när han såg att hans kollegor satt upp en kontroll, vände han och körde åt andra hållet.


En polisjakt följde i hög fart, med okontrollerade, livsfarliga omkörningar över heldragna linjer. Vid korsningen med länsväg 169 körde den flyende polisen mot rött ljus, på fel sida av trafikdelaren och in på väg 169 på mötande körbana.


- Körningen var den värsta jag varit med om. Att det inte skedde någon olycka berodde på medtrafikanternas uppmärksamhet, vittnade poliskollegan som jagade. Den 53-årige polisen försvarade sig med att han har erfarenhet av utryckning och han bedömde sin färd som kontrollerad.

Tingsrätten konstaterar att han varit märkbart berusad - 0.93 milligram alkohol per liter utandningsluft – och därmed ur stånd att bedöma om färden varit kontrollerad. Den civila polisbilen av märket Saab 9-5 som rattfylleripolisen körde hade han inte rätt att köra vid tillfället och han döms också för olovligt brukande samt för grov vårdslöshet i trafik.

- Polismannen döms också för ytterligare två fall av rattfylleri och vårdslöshet i trafik, begångna i maj och juni förra året.

Det sistnämnda brottet begicks samma dag som polisens ansvarsnämnd avskedade mannen, som då hade erkänt vansinnesfärden på Tjörn och det grova rattfylleriet i Halmstad i maj.

Polismannens körkort blev återkallat efter gripandet på Tjörn men han fortsatte trots det att köra och döms för tre fall av olovlig körning, det senaste i juli förra året.


Han fälls också för att ha stulit 3 000 kronor från sin förra partner.

Tingsrättens dom på fyra månaders fängelse är en nedsättning av det så kallade straffvärdet där hänsyn tagits till att 53-åringen blivit av med jobbet.

(Editors notes: Vad kan man säga??  Låter som en helt vanlig dag i polisernas nöjespark...)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2011, Kommissarien beordrade en assistent att
fabricera över 30 brott i en anmälan.

Nu gör kommissarien en pudel: Kommissarien har en chefstjänst där mycket känsliga ärenden hanteras. När han gått igenom det aktuella ärendet på nytt medger han utan omsvep att han gjort fel.
 

Han gjorde en tilläggsanmälan med texten: ”Utredningsuppgifter gör gällande att misstankar om överlåtelse föreligger”.

Dålig bemanning

- Det fanns inga utredningsuppgifter. Men plötsligt blev de 32 plantorna cannabis till 32 olika överlåtelsebrott.

– Men det är inget som skett i syfte att driva upp någon statistik, det är den mänskliga faktorn, säger kommissarien. Han uppger att det inträffade i somras då det rådde kraftig underbemanning.

Han säger att han själv höll i ett mord och ett stort rån och därför var ”högt uppe i stresskonen” då han besvarade en kollegas fråga vid ett flyktigt möte i korridoren.

”Blev tillsagd”

Men till Aftonbladet säger den civilanställde assistent som skrivit in de 32 extra brotten att hon aldrig tar initiativ till att något sådant ska ske. – Jag gör bara som jag blir tillsagd. Jag har ingen beslutraderätt överhuvud taget. Mitt jobb är att ta hand om beslagtagen narkotika och se till att den kommer till SKL.

Ska göra intern utredning

En rotelchef på det aktuella distriktet säger att det är oacceptabelt, men förstår samtidigt att en del polisanställda kan ha manipulerat statistiken. – För det är ett väldigt hårt tryck på oss att uppnå våra mål. Lennart Enocsson, biträdande länspolismästare i Stockholm:

– Vi kommer naturligtvis att undersöka detta, det ska överlämnas till interna utredningar.
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2011, Polisen myglar: Så blir en påse knark fem brott

1. På en gångväg hittar en privatperson en påse med misstänkt narkotika, och ringer polisen. En patrull beordras att åka hem till privatpersonen. Påsen innehåller fem portionsförpackade små påsar med vitt pulver.

2. Narkotikan tas i beslag och skickas på analys. För patrullen är det okänt om narkotikan införskaffats i överlåtelsesyfte eller för eget bruk.

3. I anmälan, en tisdag kl 18.47, beskriver polispatrullen den upphittade påsen som ”Narkotikabrott genom förvärv i överlåtelsesyfte”. Gärningsmannen är okänd.

4. På morgonen dagen efter, kl 08.29, gör en person en ändring i anmälan, och skriver nu att det rör sig om fem överlåtelsebrott.

5. Om polisen skulle få tag i en misstänkt gärningsman hade denna person alltså påförts fem överlåtelsebrott – men i utredningen hade inget nytt tillkommit sedan den första anmälan.

6. En månad senare kommer analysresultatet. Det var kokain i påsarna och anmälan läggs ner. Ingen misstänkt gärningsman finns.

7. Ingen utredning har gjorts, förutom själva anmälan och att knarket skickades på analys. En upphittad påse – men i statistiken ser det ut som om polisen upptäckt fem överlåtelsebrott.
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polischef anmäld för att ha sökt uppgiftslämnare

En av Stockholms högsta polischefer, polismästare Jan-Olof Onshagen, har nu anmälts för att ha brutit mot det så kallade efterforskningsförbudet i grundlagen.

Det är förbjudet för anställda på myndigheter att efterforska vem som lämnat uppgifter till medier. Men i en dold inspelning framgår det hur polismästaren frågar ut en av sina anställda om det är han som står bakom ett anonymt uttalande i media.

Vid det här mötet , som polismästare Jan-Olof Onshagen kallat en av sina underställa poliser till, ville han alltså veta om det är polismannen som uttalat sig i media och sagt att polisen fuskar med statistiken.

I den artikel från nyhetsbyrån TT som polismästaren högläser ur finns inga namngivna personer, men han vill ändå veta om det är polisutredaren Stefan Holgersson som uttalat sig om statistikfusket. Stefan Holgersson berättar hur han blev kallad till sin chef:

– Han tar fram ett utdrag från en tidning och säger att en utredare säger att vi fuskar med statistiken och utreder lättare brott i stället för svårare brott. Och så vill han veta om det är jag som är den här utredaren.

Vad tänkte du då?

– Jag tänkte att det är märkligt att en så hög representant för polisen eftersöker källa och att det är grundlagsbrott.

Det är alltså straffbart för myndighetspersoner att eftersöka mediers källor. Det skyddet för uppgiftslämnare finns inskrivet i grundlagen. Den som bryter mot det riskerar att dömas till fängelse. Ekot har flera gånger sökt polismästare Onshagen för en intervju men han vill inte svara på några frågor. I ett skriftligt uttalande säger han att han inte frågat vem som är källan, i övrigt vill han inte uttala sig utan avvaktar en utredning.

Polismannen Stefan Holgersson har anmält det misstänkta brottet mot grundlagen. Det är nu justitiekanslern, JK, som ska ta ställning till om en förundersökning ska startas mot polismästaren. Eva-Lotta Hedin är chefsjurist på Rikspolisstyrelsen. Så här kommenterar hon polismästarens agerande: – Att efterforska en källa är ju att förhöra sig om och efterforska vem som eventuellt har läckt uppgifter till massmedia.

Om jag är din chef och frågar dig, har du sagt det här till det här mediet, efterforskar jag en källa?

– Enligt min bedömning, ja.
*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2011, Hög polischef kan få fängelse

Polischefen frågade kollegan om det var han som hade uttalat sig i medierna, rapporterar Ekot. Nu kan han fällas för grundlagsbrott - och riskerar fängelse. - Vi har ögonen på det här, säger justitiekanslern Anna Skarhed till Expressen.se.


En av Stockholms högsta polischefer, polismästare Jan-Olov Onshagen, försökte efter kritiska medieuppgifter att hitta en uppgiftslämnare bland sina anställda, rapporterar  Ekot i Sveriges Radio i dag.
– Han tar fram ett utdrag från en tidning och säger att en utredare säger att vi fuskar med statistiken och utreder lättare brott i stället för svårare brott. Och så vill han veta om det är jag som är den här utredaren, säger polisen Stefan Holgersson, till Ekot.

Nu kan polismästaren bli föremål för grundlagsbrott. Att efterforska mediers källor är förbjudet och skyddet för uppgiftslämnare finns inskrivet i grundlagen.
Rikspolisstyrelsens chefsjurist Eva Lotta Hedin säger att ärendet ska utredas. Även justitiekanslern kommer att gå igenom fallet.
– Vi har ögonen på det här och allt talar för att det blir en granskning, säger JK:n Anna Skarhed till Expressen.se.


Vad krävs för att det ska röra sig om efterforskning av källor?
– För brott krävs det att det rör sig om ett uppsåt. Då måste man bedöma det, och då blir det en fråga hur uttalanden ska tolkas och vad syftet har varit. Det görs i fall till fall.
Hur allvarligt är ett sådant brott?
– Om det är en fråga om brott mot efterforskningsförbudet så kan det leda till straff, till och med fängelsestraff, så det är klart att det är allvarligt, säger Anna Skarhed.
*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Besköts av polis i sin egen trädgård

SVT Publicerad 29 september 2011 - 17:28

När polisen kom till Patrik Lönells hus i Rinkabyholm vid ett inbrottsförsök misstog de sig och sköt efter honom eftersom de trodde att det var Patrik själv som var inbrottstjuven.

- Själv trodde Patrik att han höll på att bli mördad.

- Det är som en mardröm, en actionfilm som hela tiden spelas upp för mig, säger Patrik till Smålandsnytt.


Trots att det har gått några dagar är Patrik fortfarande skakad när han går i sin trädgård och berättar vad som hände. Hjulspåren i gräsmattan vittnar om hans vansinnesfärd undan den han trodde var en mördare.

- Jag satt i bilen och höll på och lysa med strålkastarna för att hitta tjuven. Då slår någon plötsligt in sidorutan och då trycker jag plattan fullständigt i botten och flyr. Sen hör jag att nån ropar att "jag skjuter jag skjuter". Men ingenting om att det är en polis och inga blåljus syns någonstans, berättar Patrik.

Patrik lämnar då sin bil och flyr ut på E22:an där han stoppar en bil som plockar upp honom. Men efter några kilometer inser Patrik att han har lämnat sin fru och sexårige son i huset med vad han tror är en mördare utanför. - Då får jag panik och ber dem att vända direkt, säger han.

Väl hemma uppdagas till slut misstaget. Men hela scenariot har satt så djupa spår i Patrik att han inte sovit på fem dagar. Nu tänker han polisanmäla polisen. Kalmarpolisen medger att det avlossades varningsskott vid händelsen men vill inte i övrigt kommentera händelsen innan en internutredning är klar.
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2011, Polis åtalas för dataintrång
Text: TT
Publicerad 4 oktober 2011 2.24 Uppdaterad 4 oktober 2011 7.142011-10-04 02:24:25

Göteborg. En polis har åtalats misstänkt för dataintrång. Hon gjorde 902 eftersökningar i polismyndighetens olika register för att få reda på uppgifter om sina grannar i Bohuslän, skriver Göteborgs-Posten och Metro.

Mellan november 2006 och mars 2010 har hon gått in i system som var förbjudna för henne. Kvinnan har förklarat det med att hon ville kolla personer i grannskapet eftersom hon bor i ett ensligt beläget hus och tidigare har drabbats av inbrott.
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polis åtalad - besköt bil bakifrån

4 oktober 2011 kl 13:32, uppdaterad: 4 oktober 2011 kl 13:35

En 42-årig kvinnlig polis åtalas för att ha beskjutit en bil bakifrån och därmed utsatt föraren för livsfara. Händelsen inträffade för drygt ett år sedan då polisen skulle ingripa mot en narkotikapåverkad man som satt och sov i en stulen bil i Hässelby.
 

När polisen kom åkte han därifrån. Polisen påstod att mannen kört på henne och han åtalades men friades från det.

- Vittnen intygade nämligen att polisen i stället skjutit mot bilen när den var på väg därifrån.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polis krävde sex och knark

Publicerad 5 oktober 2011 - 18:18
- Gränspolisen ville ha sex och narkotika för att hjälpa en kvinna vars make skulle utvisas.

På onsdagen dömdes han till villkorlig dom och 40 dagsböter för bland annat sexuellt ofredande och tjänstefel,  skriver BT.

Även till en annan kvinna kom polisen med sexförfrågningar i utbyte mot att pappren "skulle hamna längst ner i högen". Kvinnan spelade in samtalet på band.

- Polisen är tidigare dömd för rattfylleri och narkotikabrott.

(Editors notes: Sverige älskar alla sina KRIMINELLA POLISER. Som tur var såg också hans KRIMINELLA KOMPISAR inom rättsväsendet till att han inte fick något straff som hade betydelse...)
*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Sexmobbning hos polisen

Publicerad 2011-10-13
  • - Civilanställda har lågt förtroende för ledningen

  • - Var tredje civilanställd hos polisen på Gotland har blivit utsatt för sexuella trakasserier.

  • - Mer än hälften har upplevt kränkande särbehandling.

  • - Tre av fyra har inget större förtroende för polisledningen.
Uppgifterna kommer från en undersökning som företagshälsovården Hansahälsan gjort.- Det här är tråkig läsning, säger huvudskyddsombudet Daniel Åhlén.

Sjukskrivningar
 

Skyddsombuden inom myndigheten reagerade när de i februari insåg att sex av de civilanställda var långtidssjukskrivna. Företagshälsovården fick i uppdrag att ta reda på vad det berodde på och gjorde en enkät bland polisens civilanställda personal, som är en kvinnodominerad arbetsgrupp. Av 30 tillfrågade svarade 29. Det är en svarsfrekvens på nästan 100 procent.

Resultatet var överraskande:

  • En tredjedel svarar att de utsatts för sexuella trakasserier.

  • 80 procent är tveksamma till att ledningen kan hantera problem och konflikter.

  • 50 procent tycker att man får ingen/obefintlig återkoppling från ledningen.

  • 55 procent upplever/har upplevt kränkande särbehandling.

  • Många upplever en oro för hot och våldssituationer. Utbildning i ämnet saknas.

  • 75 procent har litet eller inget förtroende för ledningen

  • 40-45 procent upplever en stress/konflikt mellan arbete och privatliv.
Resultatet tyder på en arbetsmiljö som är långt ifrån acceptabel. - Jag är bekymrad över siffrorna, säger Daniel Åhlén. Det var på onsdagen som resultatet av den psykosociala arbetsmiljöundersökningen presenterades. Att var tredje civilanställd har blivit utsatt för sexuella trakasserier är anmärkningsvärt. Om det är klienter eller arbetskamrater, framgår inte.

- Jag vill inte tro att det är mina kollegor som gjort det, säger Daniel Åhlén. Han ska granska resultatet lite djupare innan han uttalar sig. Samma sak gäller för att mer än hälften har upplevt en kränkande särbehandling.
- Det är svårt att dra jättestora växlar av svaren nu.

Magnus Holmén är tillförordnad polismästare på Gotland och ingår i högsta polisledningen tillsammans med länspolismästare Carin Götblad. - Jag har inte fått några signaler på det här över huvudtaget, faktiskt, säger han med anledning av det enkäten kan berätta. - Visst är folk oense och det kan finnas konflikter men att undersökningen skulle leda till de här nivåerna, trodde jag inte.

Brist på dialog
Utgångspunkten för polisledningen var att de långtidssjukskrivnas problem var direkt relaterade till hög arbetsbelastning och stress. Svaren från undersökningen visar att de anställda upplever en stor brist på dialog, där ledningen inte lyssnar på medarbetarna.

Många upplever också att civilanställda behandlas sämre än poliser. 80 procent av de civilanställda upplever att det är "lågt i tak", med andra ord att man inte kan eller vågar diskutera med chefer eller medarbetare. Att det är nedslående siffror håller han med om, inte minst det svaga förtroendet för polisledningen. - Vi måste titta i detalj på detta och bena ut vad det beror på, säger Magnus Holmén.


Nyanställningar
Under två timmar
på onsdagen hade polisledningen en genomgång tillsammans med personalen om vad undersökningen kommit fram till. - All personal var inbjuden. Vi hade en bra första diskussion. Nu ska vi jobba vidare på olika sätt. Ledningen ska titta på svaren, analysera och bestämma hur vi ska gå tillväga.

- Vissa åtgärder kan göras omedelbart medan andra görs mer långsiktigt, säger Magnus Holmén och ger som exempel att man redan anställt tre civila operatörer för att minska arbetsbelastningen.
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Polisbil med körförbud

Publicerat: kl 05:16 , Hallandsekot
I nära tre veckor har poliser kört omkring i Halland i en civil tjänstebil med körförbud. Samma dag som som Radio Halland ringde och ställde frågor om den den nästan tio år gamla Saaben togs den ur trafik.



"Vi missade besiktningen" polisbil med körförbud...
I nära tre veckor har poliser kört omkring i Halland i en civil tjänstebil med körförbud. Intervju med Sven Gunnarsson, som är ansvarig för polisens tjänstefordon. Reporter: Maja-Lena Hamrén.
Torsdag 20 oktober 2011 kl 05:43 (Hallandsekot)

-  Det stämmer att den körts fram till på onsdagseeftermiddagen. Den skulle ha varit besiktigad senast den siste september, säger Sven Gunnarsson, som är ansvarig för polisens tjänstefordon.

Vad är förklaringen? Den har ju körförbud.

– Det är inget annat än den mänskliga faktorn som stökat till det i här fallet. Vi hoppas naturligtvis att få den här bilen besiktigad så snabbt som möjligt så vi har den i bruk igen i godkänt skick.
 *
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2011, Polischef åtalas för äggstöld

Publicerad 2011-10-20 12:23

En polischef i Örebro län misstänks ha stulit ett flak med ägg och minst 130 kronor ur kassan från en gårdsförsäljning med självbetjäning. Nu åtalas mannen.

Den 61-årige mannen, som innehar en chefsposition inom polisen i Örebro län, förnekar brott, skriver nyhetsbyrån Siren. Enligt åtalet misstänks han ha stulit ett flak med ägg till ett värde av 40 kronor, och dessutom ska han ha tagit 130 kronor ur kassan då han besökte en gårdsförsäljning i Lekebergs kommun.

- Polisen har tidigare dömts till 45 dagsböter för snatteri, då han tog en flaska whisky på Systembolaget.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011, Misstänkt och uselt behandlad av polisen

Ann-Sofie Henriksson stoppades misstänkt för drograttfylleri. Polisen tyckte att hon ”såg ut som en missbrukare”. Men Ann-Sofie var spiknykter.

- Jag har aldrig blivit så dåligt behandlad i hela mitt liv, säger hon. Polisen svarar:”Det är upp till en åklagare att utreda”

En fredagskväll i juni satte sig Ann-Sofie Henriksson i bilen hemma i södra länsdelen för att hämta sin 7-årige son som blivit magsjuk på Svenska kyrkans läger i Skrekarhyttan utanför Nora. När hon vid niotiden började närma sig lägret blev hon stoppad av en polisbil på länsväg 244.

- En kvinnlig polis kom fram och bad mig blåsa. När det visade negativt gick hon tillbaka och i stället kom en manlig polis från en civilbil och började förhöra mig, säger Ann-Sofie.

Försökte försvara sig

Han frågade hur Ann-Sofie ”egentligen mådde”, och vad hon gjorde ute så sent. Sedan stack han in huvudet i Ann-Sofies bil och kommenterade att hon hade stora pupiller. - Jag gick ur bilen och bad honom tänka på sitt bemötande. Då tände han till direkt och berättade att det var han som bestämde.

”- Du kan börja med att ta av dig jackan för du ser ut som en sån som har några gram på dig”, ska polisen ha sagt.

Ann-Sofie försökte försvara sig och då fortsatte polisen med att säga att han aldrig hade fel på sin känsla.

Fick bilen genomsökt

Polismannen stannade kvar och sökte genom Ann-Sofies bil med hund. Samtidigt körde två andra poliser Ann-Sofie till Lindesberg lasarett. Där fick hon lämna urin- och blodprov, och hon fick hjälp att ringa sin man Fredrik som åkte och hämtade sonen. - Även på sjukhuset blev jag väldigt dåligt behandlad. Personalen låtsades som att jag inte fanns, och frågade polisen om mitt namn och personnummer.

Tankeställare

Ann-Sofie jobbar inom missbruksvården och gripandet blev en tankeställare för henne. - Det var nyttigt för mig att se det från den sidan - polisen kan inte bara tänka efter sin mall. De menade att jag var amfetamin-påverkad för att jag var torr i munnen, men det berodde på nervositet. Och pupillerna är större på en närsynt person när det är mörkt ute, det borde de verkligen veta.

Efter att Ann-Sofie Henriksson lämnat proverna kördes hon tillbaka till sin bil av polisen. Där fick hon tillbaka sina nycklar. - Då blev jag nästan mest irriterad. De påstår att jag har tagit amfetamin och ändå låter de mig köra därifrån.

Inga droger

När Ann-Sofie greps skrevs en notis på na.se där polisen uppgav att hon ”visade tydliga tecken på att vara påverkad”. Men Ann-Sofie är inte ute efter att sätta dit någon, och vill inte anmäla händelsen. - Polisen jag träffade måste inse att han utsätter både sig själv och sina kolleger för fara. Någon annan som blir lika dåligt behandlad kan välja att gå till attack. Först i förra veckan fick Ann-Sofie provsvaren från Lindesberg lasarett. De visade att hon inte hade tagit några droger.
*




SLUT PÅ DEL 23
*

MISSA INTE DEN SPÄNNANDE FORTSÄTTNINGEN:


Ladda ner Serien som PDF från divShare eller Scribd


23.



http://undermattan.blog.com

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. IP: 192.36.28.75 ISP: Resilans AB August 20, 2012 01:36:22 PM
    Organization: Swedish State Power Board (Vattenfall)
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————-
    IP: 147.186.254.98 August 20, 2012 03:07:32 AM
    ISP: Rikspolisstyrelsen
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    —————————————————–
    IP: 193.180.228.194 ISP: Resilans AB August 21, 2012 06:11:22 AM
    Organization: Gotlands Kommun
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————
    IP: 147.186.254.98 August 21, 2012 08:20:31 AM
    ISP: Rikspolisstyrelsen
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————
    IP: 212.214.212.18 ISP: TDC Sverige AB August 21, 2012 09:06:35 AM
    Organization: Norrkopings Tidningars Media AB | Host: addr.tdcsong.se
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    —————————————————–
    IP: 212.214.212.18 ISP: TDC Sverige AB August 21, 2012 08:52:10 AM
    Organization: Norrkopings Tidningars Media AB | Host: addr.tdcsong.se
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————-
    IP: 212.214.212.18 ISP: TDC Sverige AB August 21, 2012 08:48:11 AM
    Organization: Norrkopings Tidningars Media AB | Host: addr.tdcsong.se
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————-
    IP: 147.186.254.241 August 22, 2012 10:35:32 AM
    ISP: Rikspolisstyrelsen
    Landed: undermattan.blog.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————
    IP: 160.67.69.110 September 10, 201211:14:46 AM
    ISP: Norwegian Broadcasting Corporation
    Landed: undermattan.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    ——————————————————
    IP: 147.186.254.98 September 20, 2012 01:42:13 PM
    ISP: Rikspolisstyrelsen Host: surf.police.se
    Landed: undermattan.com/2012/05/17/kapten-klannings-perversa-liv
    —————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:45:21 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/2012/07/10/israelisk-militar-sparkar-nioarigt-palestinskt-barn-video
    —————————————————————-
    IP: 212.214.212.16 ISP: TDC Sverige AB September 23, 2012 03:12:09 PM
    Organization: Norrkopings Tidningars Media AB
    Landed: undermattan.com/2012/07/10/israelisk-militar-sparkar-nioarigt-palestin…
    —————————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:57:45 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/2012/07/19/arkeologer-har-funnit-mona-lisas-kvarlevor
    —————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:04:47 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08/18/internationella-samfundet-ser-allvarligt-pa-englands-hot-mot-ecuad…
    ——————————————————————
    IP: 223.25.10.22 ISP: G/F Centrum II Building September 06, 2012 09:29:25 AM
    Apo Armed Forces Europe, Middle East, & Canada United States
    Page Viewed: undermattan.com/2012/08/18/internationella-samfundet-ser-allvarligt-pa-englands-hot-mot-ecuador
    ——————————————————————-
    IP: 223.25.10.22 ISP: G/F Centrum II Building September 04, 201211:00:52 PM
    Apo Armed Forces Europe, Middle East, & Canada United States
    Page Viewed: undermattan.com/2012/08/18/internationella-samfundet-ser-allvarligt-pa-englands-hot-mot-ecuador
    ——————————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:05:12 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/08/17/trapwire-sciencefiction-liknande-totalovervakning-avslojad-i-usa
    ———————————————————-

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.