onsdag 10 april 2013

VECKANS VÄRSTA del 1 - "Shit happens" in China

EN PORRMISSBRUKANDE KINES I KNIPA

The SUN 2013-04-09
En porrmissbrukande 39-årig man från södra delarna av Kina fick nyligen en lysande idé att prova på något alldeles nytt, för att som de säger "utforska sin sexualitet."


Mannen hade tittat på en bisarr pervers porrulle och sett ett trick som i hans ögon verkade väldigt spännande att själv testa i hemmet. I filmen hade porrskådespelarna utfört diverse sexkonster med en levande ål och den kinesiske mannen inhandlade givetvis genast en 50 centimeter lång levande ål att roa sig med...

Därefter stoppade den kinesiske mannen upp den levande ålen i ändan, i ett kreativt ögonblick.
...MEN det blev plötsligt problem i paradiset...

*
Den 50 centimeter långa ålen totalvägrade att komma ut igen...

*


Den kinesiske mannen (som turligt nog var ogift) skyndade sig så gott han kunde till närmaste sjukhus i Guangdong provinsen, och kved där fram en bön om hjälp till läkarna.

"Snälla, snälla hjälp mig!!!! Ålen rör sig inuti min kropp..."

De duktiga kirurgerna på sjukhuset arbetade länge och väl med alla till buds stående medel.
Framåt de tidiga morgontimmarna så lyckades kirurgerna till slut avlägsna den 50 centimeter långa Asiatiska träskålen som vägde över ett halvt kilo.

Läkarna förklarade efter ingreppet att ålen bara försökt att hitta en väg ut och den var fortfarande vid liv när kirurgerna fick ut den. Ålen dog dock kort därefter. 39-åringen hade änglavakt enligt läkarna för en ål har väldigt skarpa tänder.

Mannen har dock efterräkningar att vänta från polisen eftersom han har anmälts för djurplågeri efter sitt äventyr med ålen.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4880024/porn-addict-rushed-to-hospital-after-he-put-live-eel-up-bum.html

*
VECKANS VÄRSTA del 1 - "shit happens" in China

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.