tisdag 16 april 2013

GALNA MÄNNISKOR OCH BIN (2)

Varför vill någon täcka sin kropp med bin? Jo t ex för att komma med i "the Guinness Book of Records" som har en speciell kategori för galna människor som tycker om att syssla med denna sport.


Guinness nuvarande rekordhållare är Mark Biancaniello, en amerikansk djur-tränare.  1998 täcktes han av cirka 350 000 bin som vägde ungefär 40 kilo sammanlagt. Det tidigare rekordet hölls av Dren Rollins som då täcktes av 36 kilo med bin 1995 .


Irländske biodlaren Michael McCabe försökte att slå världsrekordet  2005, men misslyckades när "bara" 27 kilo med bin landade på honom. I rekordförsöken så vägs bina istället för att räknas ett och ett vilket antagligen är en bra idé i sammanhanget...


Och man behöver inte vara arg som ett bi för att täckas av bin...


Och tydligen är galna män täckta av bin , något som går hem hos damerna...


Dr Gary Norman  är  Guinness världsrekordhållare i kategorin
"mest bin i munnen".

1998 höll han munnen sluten med 109 (!) bin därinne i tio sekunder i. Dr Gary berättar att  hemligheten bakom framgång är: "I grund och botten måste du ha en stor mun och veta hur man håller den stängd vid rätt tidpunkt." För att ytterligare imponera på publiken så spelar Dr Norman gärna klarinett samtidigt som han täcks av bin. För alla som längtar efter att få odla ett bi-skägg kommer här en instruktionsvideo. Mannen i filmen låter uppemot 50 000 bin landa i närheten av sitt ansikte för att forma ett väldigt trendigt bi-skägg.


Tack till "Amazing data.com"

http://undermattan.blog.com

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.