tisdag 30 april 2013

DROGTESTA RIKSDAGEN! (2)

Nu ska elever drogtestas på körskolan

SVT 2012-03-10
På bara några minuter ger salivstickan svar på om körskoleleven använt narkotika.
Drygt 1000 körskolelever drogtestas nu i vår i Västerbotten.

Det är ett försöksprojekt som sedan skall rullas ut över hela landet enligt Sveriges Trafikskolors riksförbund (STR).

-Vi vet att droger är ett stort problem i dag, säger trafiklärare Christer Löfven projektledare till SVT.

-Innan vi startade upp lät vi 60 körskolelever göra testet på försök, en elev testade positivt, fortsätter han.

Ser ut som en febertermometer
Själva drogtestet består av en sticka som ser ut som en febertermometer. Den stoppar man i munnen under några minuter och sedan går det att avläsa om körskoleleven använt narkotika.

I dag har alla körskolebilar alkolås som varje elev får blåsa i innan körlektionen. Nu får man alltså även möjlighet att se om eleverna använt narkotika genom det nya drogtestet.

-Jag tycker det är en bra ide med tanke på att droger påverkar körningen och hälsan, säger eleven Fariba Hagio till SVT.

Försöket med drogtester på körskolelever ska pågå under våren, sedan skall det hela utvärderas. Om ett år hoppas STR att drogtestet skall finnas på alla trafikskolor i landet.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes
UnderMattans redaktör löser världens problem!


- Det är dags att drogtesta hela riksdagen!

- Folk som säljer vapen till världens brutalaste diktaturer bör absolut drogtestas... OMGÅENDE!
 

En sådan test känns mycket mer relevant än att kränka alla de ungdomar som vill ta sina körkort utan att storebror experimenterar med deras rättigheter.

"-Vi vet att droger är ett stort problem i dag, säger trafiklärare Christer Löfven?"
Att de som håller på att ta körkort skulle vara en grupp i riskzonen för narkotikamissbruk är nonsens. Med tanke på vad det kostar att ta körkort idag finns det knappast pengar till att köpa droger samtidigt...


Kan inte körläraren själv bedöma om någon elev är olämplig som förare utan att stoppa en sticka i munnen på personen, kan han stoppa den i sin egen mun istället (eller någon annanstans).

Om man testade 60 riksdagsmän skulle teststickorna nog lysa i alla möjliga färger. Nu förutsätter vi förstås att Petzäll inte är i närheten för då lär väl teststickan springa åt andra hållet av ren självbevarelsedrift...

Men allvarligt... - Nästa test blir på din arbetsplats. Varje dag du kommer till jobbet får du en sticka i stoppad i munnen (i bästa fall...) innan du får börja arbeta.

Piloter borde drogtestas inte innan de lyfter med 100-tals passagerare. Riksdagsmän borde drogtestas inte innan de förser massmördare med de senaste svenska vapnen.

- De som tar körkort brukar vara motiverade nog av utmaningen att få ett eget körkort utan att knarka samtidigt. Att man sen kan få några 18-åringar att tycka det är bra är antagligen inte världens svåraste uppgift för en journalist...

- Drogtesta alla politiker och alla andra som vill införa sådana här tester. :)
*
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
 
---OBS!!! TITTA NOGA
VIDEON UNDERTILL!!!---

"Thomas Bodström vägrar göra drogtest när han får klart för sig vilka droger det handlar om."

*


--Bodström säger nej till drogtest--

Thomas Bodström gick först villigt med på att drogtesta sig. ...Ända tills han hör vilka droger som drogtesten avslöjar.  :)

Då blir det en PANIKREAKTION. När Bodström får klart för sig att testen avslöjar missbruk av Amfetamin, Hasch, Opiater m.m. så totalvägrar den sannolikt narkotikaberoende (S)-politikern omgående.
 
Videon uppladdad den 23 augusti 2010: http://www.youtube.com/watch?v=Ttc7o-S-ZSM
*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
 Update: 2012-03-11
RIKSDAGENS KNARKARE!!!
*

Anders Borg: Jag har prövat marijuana...

- Finansministern :)

Anders Borg, är en siffernisse med hästsvans.
Han rökte marijuana när han var yngre och...
"Ville släppa knarket fritt..."
*


Tips till drogtestarna:
- TESTA ALLA NOTORISKA  KNARKARE I RIKSDAGEN FÖRST!!!

*

Riksdagsledamoten Fredrick Federley (c) har testat droger vid två tillfällen. En gång rökte han hasch på landet och andra gången koksade han på en efterfest.  

*
Riksdagsledamoten Eva-Lena Jansson (s) rökte hasch som 15-åring en gång. Finansminister Anders Borg (m) har rökt marijuana men berättar för Aftonbladet att "det var längesen". Som ung ville han däremot släppa knarket fritt.  
*
Partiledare Lars Ohly (v) erkänner för Plaza Kvinna att han rökt cannabis. Det har även riksdagsledamoten Christina Axelsson (s) - enligt Politikerbloggen - testat. *
Det har också partiledare Mona Sahlin (s) gjort, då hon rökte på som tonåring.  
*
Riksdagsledamoten Alice Åström (v) var bara tolv år när hon provade både hasch, alkohol och amfetamin hemma i Kalmar. ...säger hon till Expressen.  
*
Grön Ungdoms språkrör Maria Ferm missbrukade kokain under flera år: – Jag såg bara fram emot nästa gång jag skulle ta det. Alla andra saker som skola och familj fick stå tillbaka, säger Maria Ferm i en intervju till tidningen Motdrag.
*
 Tidigare arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin rökte hasch på semestern och säger - lite coolt - till nyhetsmagasiet Fokus: – I inhaled.  
*
En annan som nog inte heller tyckte det var så roligt är riksdagsledamoten Torbjörn Björlund (v) som rökte hasch när han var 14, utan att känna "någon nämnvärd påverkan", enligt Politikerbloggen.  
*
Andra kända politiker som testat droger är bland andra: President Barack Obama, USA:s tidigare president Bill Clinton och hans efterträdare, republikanen George W Bush. Storbritanniens premiärminister David Cameron, och New Yorks borgmästare Michael R Bloomberg hör också till pundarskaran bland världens toppolitiker. Den senare svarade på New York Magazines fråga nöjt: – You bet I did. And I enjoyed it.
*
 
*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:
PETZÄLL - RIKSDAGSMANNEN SOM KNARKADE IHJÄL SIG

Riksdagsman Petzäll vaknade och hittade en död kvinna i bostaden...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***

Tubes - White Punks On Dope

*


Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 

2 kommentarer:

 1. IP: 195.67.88.218 May 02, 2013 08:08:48 AM
  ISP: TeliaSonera AB
  Organization: Riksdagen Host: customer.telia.com
  Landed: UNDER MATTAN: DROGTESTA RIKSDAGEN! (2)
  undermattans.blogspot.se/2013/04/drogtesta-riksdagen-2.html
  -------------------------------------------
  IP: 195.67.88.218 May 02, 2013 07:51:19 AM
  ISP: TeliaSonera AB
  Organization: Riksdagen Host: customer.telia.com
  Landed: UNDER MATTAN: DROGTESTA RIKSDAGEN! (2)
  undermattans.blogspot.se/2013/04/drogtesta-riksdagen-2.html
  -------------------------------------------
  IP: 195.67.88.218 May 02, 2013 07:28:38 AM
  ISP: TeliaSonera AB
  Organization: Riksdagen Host: customer.telia.com
  Landed: UNDER MATTAN: DROGTESTA RIKSDAGEN! (2)
  undermattans.blogspot.se/2013/04/drogtesta-riksdagen-2.html
  -------------------------------------------
  IP: 195.67.88.218 May 01, 2013 12:44:39 PM
  ISP: TeliaSonera AB
  Organization: Riksdagen Host: customer.telia.com
  Landed: UNDER MATTAN: DROGTESTA RIKSDAGEN! (2)
  undermattans.blogspot.se/2013/04/drogtesta-riksdagen-2.html
  -------------------------------------------

  SvaraRadera
 2. --Chefsåklagare Lars Göransson är den som greps för sexköp i måndags--

  Publicerat 2013-02-27

  Av förundersökningen och polisrapporten framgår följande om gripandet:
  "I samband med att Lars Göransson (chefsåklagaren) förs in på hotellrummet så säger han att han måste berätta en sak. Han säger att han tidigare varit polis och sedan säger han att han nu jobbar som chefsåklagare".

  ”Göransson är mycket chockad och emellanåt oberäknelig. Han kan inte stå still och fäktar med armarna i luften.

  Han är mycket arg och upprörd. Han försöker gång på gång övertala Simon Häggström och Zanna Tvilling (spanarna) att ’se mellan fingrarna’ och låta honom gå.

  Vi förklarar flera gånger att lagen inte tillåter något sådant och att om vi skulle göra något sådant så skulle vi förlora jobbet. Göransson säger då att om vi släpper honom så kommer ingen att få reda på det.

  Vidare säger Lars Göransson också att han är så förbannad på sig själv och att det inte är första gången han köper sex utan tredje gången.”

  http://corruptiosweden.blogspot.co.at/2013/02/chefsaklagaren-som-greps-for-sexkop-ar.html

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.