lördag 27 april 2013

50 miljoner Googlade "FALSE FLAG" på nätet om FBI:s inblandning i Bostondådet

Se en video där Alex Jones presenterar sina åsikter om Bombdådet i Boston...
***

- Total Proof Boston Bombings Were A False Flag!

2013-04-26
Alex Jones sammanfattar några av händelserna i Boston, som pekar på att skuggoperationer inom USA:s säkerhetstjänst är ansvariga för terrordådet. 


Har Alex Jones rätt? Ibland finns det begränsad substans i Alex påståenden(för att utrycka det diplomatiskt). Men den här gången har USA:s myndigheter ändrat sin historia såpass mycket att det är värt att lyssna på vad Alex Jones har att säga...
*
*

- Först låtsas de inte om dig. ...Fungerar inte det, är nästa steg att förlöjliga dig... (och censurera information...)
*
2013-04-30
Rubriken ovanför är manual för hur mainstream regelmässigt arbetar på uppdrag av t.ex. CIA när deras information ifrågasätts i stor skala. 

*
Alex Jones och Infowars har passerat steg ett och har idag såpass många anhängare, att mainstream på senaste tiden satsat stort på att idiotförklara alla i anslutning till InfoWars.

Mainstream är allvarligt hotade när deras information ifrågasätts... Propagandamaskinen slår tillbaks och plockar fram Roger Nicholson som blev mainstreammedias nye hjälte för en dag i USA...

När mainstreammedia själva redigerar och kontrollerar vem som kommer till tals så framstår ju killarna på Infowars som rätt skogstokiga individer... Se bara i videon ovanför. "crazy fuckers"
*
***


Men Infowars avslöjar: - Mainstreammedia använde mentalt instabil feminin knarkare
(f.d.?) för att idiotförklara InfoWars...
*
Roger Nicholson, den självutnämnda amerikanske hjälten med minst 130 i IQ (enligt egen uppgift) fick stort utrymme på bl.a. MSNBC och CNN. Där idiotförklarade Roger alla som inte köper mainstream´s enda sanning och myndigheternas propaganda. 

*
Roger gjorde dessvärre misstaget att ställa upp på en extra intervju hos Infowars. Här avslöjas att Roger Nicholson inte riktigt är den hjälte som mainstream ville framställa honom som. Roger framstår som en totalt outbildad, okunnig, mentalt instabil dåre som sannolikt satt en extra 1:a i början av sin självupplevda IQ.

Om detta var CIA och mainstreammedias bästa försök att demonisera InfoWars, så låt oss då slippa uppleva deras sämsta..:)

Det är värt att poängtera att Alex Jones mestadels inte är den informationskälla som är förstavalet på bloggen, men idag håller mainstreammedia på att bli så propagandastyrd och lögnaktig, att t o m gamle Alex imponerar utan att anstränga sig...

Sen har InfoWars en väldigt duktig och saklig intervjuare och redaktör i Rob Dew. Dew har även en FBI-agent i släkten, enligt uppgift.
*
http://www.infowars.com/infowars-nightly-news-interviews-man-who-attacked-dan-bidondi/
*
 
***

Roger Nicholson is a Psychopath!

What a fucking sick, psychopathic piece of shit. This is the type of person MSNBC wants on their shows to spread their influence on the people? The mainstream media is desperate.

*

50 miljoner Googlade "FALSE FLAG" på nätet om FBI:s inblandning i Bostondådet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.