tisdag 30 april 2013

Konspirationsteorier om Bombdådet i Boston 2.

- Här presenteras information från alternativ media som mainstreammedia medvetet döljer eller bara "glömmer" att tala om... +15år

KONSPIRATIONSTEORIER
om Bombdådet i Boston

Konspirationerna fylls på efterhand som något vettigt dyker upp. OBS! Varning för möjliga starka bilder 15+. (Viss text är på engelska.)
*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
4. Konspirationsteorin om mannen i porten
 

Det har i efterhand avslöjats att FBI haft en mängd uppgifter om de misstänkta bombmännen och haft upprepade kontakt med dem under 3-5 år.
Det har även spekulerats i om FBI eller någon av USA:s många hemliga verksamheter övervakade de misstänkta under själva maraton-tävlingen. En del spekulerar i om de misstänkta ingick i någon form av säkerhetsövning.

 
Observera noga mannen i porten till höger med de vita skorna. Mannen står i en 100% avslappnad position med minst en arm som hänger rakt ned. Han har också blicken riktad mot misstänkt nr 2, den 19-åring som senare anhålls för dådet. Titta sen på videon under och följ mannens agerande när de misstänkta passerar.
*

Här verkar mannen i de vita skorna rapportera till någon i samband med att de misstänkta passerar. Sannolikheten för detta höjs avsevärt genom att man tydligt ser att mannen slutar kommunicera omedelbart efter att de misstänkta passerat. De här blir ännu tydligare om man tittar på videon några gånger. Videon är visserligen släppt av FBI,  men de har också lägligt maskerat över ansiktet på mannen i de vita skorna. Sen finns det också bara ett begränsat antal personer som man kan använda som "patsies" om detta nu i verkligheten är ett s.k. "false flag" -terrordåd.
*
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*


5. Konspirationsteorin om medicinska mirakel och misstänkta bilder

Den officiella historien har ändrats såpass mycket i Bostonfallet att många ifrågasätter det mesta som presenterats i media. 

Dokumentet längre ned är från början postat på: http://www.tomatobubble.com och sedan översatt till svenska. Det fanns upplagt på sajten "Bakom Kulisserna"


*
Detta är en s.k. avancerad konspiration och absolut inget för personer som är övertygade om att myndigheter alltid talar sanning. Låt helt enkelt bli att läsa vidare, så slipper ni sedan gnälla som småbarn för att någon ifrågasätter den intränade världsbilden.

Här ifrågasätts om vissa bilder och skador fejkats. Hur det än ligger till med detta så har bloggen lagt ut materialet av följande anledningar.

- ETT MIRAKEL??

Det mest kända offret vid bombningarna är antagligen mannen som fick båda benen bortsprängda vid Boston-dådet. Frågorna alla ändå bör ställa är: (Gäller naturligtvis alla som inte arbetar vid mainstreammedia)
  • Varför bars andra mindre skadade bort på bårar, skyddade med filtar, medan mannen utan ben kördes bort sittande i en rullstol, framför fotograferna?
  • Hur kan man sitta upp i en rullstol och se relativt obesvärad ut när man just fått båda benen bortsprängda?
  • Förlorar man inte såpass mycket blod och upplever sådan enorm smärta vid en sådan händelse att kroppen och motoriken slutar fungera? Ändå ser man att mannen utan ben sitter upp och har full kontroll över både armar och fingrar och ser i övrigt relativt oberörd ut när han håller om det som är kvar av benen, i sin rullstol. (Googla efter fler bilder på nätet.)
  • Ett mirakel? En hjälte i cowboyhatt räddade mannen utan ben och stoppade enligt uppgift blödningarna. Han var dock inte ens utbildad sjukvårdare. Han hade också grova kroniska skakningar i händerna efter ett tidigare självmordförsök då han tänt eld på sig själv. (Enligt en intervju, där man också tydligt såg de skakande händerna.)
    Detta är givetvis inte bästa förutsättningen för ett lyckligt slut på historien, men mannen utan ben ses ändå leende på sjukhuset, tillsammans med vänner ett par dagar efter händelsen.
Man förväntar sig vid ett attentat med splitterbomber att ett stort antal människor ska ligga och vrida sig av smärta eftersom bomberna påstås innehålla bl.a. spik. Detta normala mänskliga beteende (se en fotbollsmatch) verkar till stor det vara okänt i Boston och även hos människor i samma stad som nyligen blivit av med diverse kroppsdelar.

Skulle vara intressant om någon erfaren läkare (utanför ankdammsmedia) hade synpunkter på det här. Det finns säkert en väldigt enkelt medicinsk förklaring.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

*

- Konspirationsteorier om Bombdådet i Boston
***

CNN Amputee Actor or real deal? - Boston Bombings

***
Heather Abbott skadades svårt vid Bostondådet och fick amputera den ena benet. Det finns naturligtvis en enorm tragedi att ta hänsyn till här, men Heather skiner ändå som en sol och skrattar ljudligt i CNN-intervjun ovanför. Detta i anslutning till att hennes ena ben helt nyligen amputerats på sjukhuset.

Den som postat videon på YouTube kommer att ta bort den om det bevisas att Heathers amputering är äkta och inte ett myndighetssanktionerat skådespel för att förstärka katastrofen i Boston. Och jo, CIA och de amerikanska myndigheterna är inte främmande för sånt här hur ogärna än de flesta vill tro det.

När detta skrivs har videon legat uppe en vecka, så vi får väl se...

Det finns ett antal s.k. "amputee actors" = människor som blivit av med lemmar och som sedan försörjer sig som skådespelare i t.ex. Hollywoods katastroffilmer. Amputee actors anlitas även av USA:s armé under olika övningar då man simulerar krigsskador och tränar soldater att hantera situationer då armar och ben sprängts bort, vilket händer rätt ofta i krig.
*
Jeff Bauman dagarna efter han blivit av med båda benen.
Heather Abbott dagarna efter hon blivit av med det ena benet.
 *
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videon publicerad den 28 apr 2013
This could be a very sensitive subject, but judging by how happy she is she just had her leg removed, I really don't think she would mind this! Are we wrong? Tell us why in the comments. If we are proven wrong with SOLID evidence. I will remove this video. Here is the original CNN video:
 https://www.youtube.com/watch?v=BPzmT...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.