lördag 24 maj 2014

9-åringar medicineras för kommande könsbyten - Välkommen till "Sheepletown"

Det gäller att börja tidigt. Amerikanska 9-åringar och barn i samma åldersgrupp kan bli förhörda och hårt straffade om de pekar med fingrarna på fel sätt eller blåser farliga såpbubblor. Den senaste trenden är att 9-åringar skall medicineras med pubertetsblockerande preparat  för att förberedas på sina kommande könsbyten. - Välkommen till "Sheepletown..."
***
Zach Avery på bilden undertill, är en av de yngsta personer som behandlats för ett kommande könsbyte. Han var bara 5 år gammal när han bestämde sig för att han egentligen ville vara en flicka och att han fortsättningsvis absolut ville leva som en flicka...(*enligt bildtexten undertill)
***
http://www.telegraph.co.uk/health/children_shealth/10839063/Sex-change-drugs-to-be-offered-to-nine-year-olds.html
***

9-year Olds Given Sex-Change Pills


***
Publicerades den 21 maj 2014
Nine-year-olds could be given puberty-blocking drugs on the NHS as a first step towards sex change surgery, doctors say.

http://www.infowars.com/sex-change-dr...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2631472/NHS-sex-change-drugs-nine-year-olds-Clinic-accused-playing-God-treatment-stops-puberty.html


http://www.infowars.com/sex-change-drugs-to-be-offered-to-nine-year-olds/ 
***
 ***

9-åringar medicineras för kommande könsbyten - Välkommen till "Sheepletown"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.