söndag 4 maj 2014

Riksdagen: - Svenskar har INGEN RÄTT att betala med kontanter... - Är det nån som bryr sig??

De styrande i landet har nyligen sagt sitt angående landets undersåtars rättighet att betala med kontanter. - Är det nån som bryr sig eller är det här en bra sak - för vår egen trygghet?
***
http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/mot-201314Fi260-Allmanhetens_H102Fi260/
 ***
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***

https://www.facebook.com/PartietDeFria
https://www.facebook.com/PartietDeFria/posts/628916293851633?stream_ref=10
 ***
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
******
Riksdagen: - Svenskar har INGEN RÄTT att betala med kontanter... - Är det nån som bryr sig??

6 kommentarer:

 1. Valutan och den kommande teknokratin och det som varit

  Wörgl var ett litet samhälle som på 30 talet införde ärliga pengar vilka snurrade genom en punkt-skatt på måntalig basis.

  Tanken var att det skulle kosta att blockera samhällets främsta resurs pengarna. Brist på pengar är fattigdom och stillastående samhälle.

  Överskott ger ju att pengarna blir värdelösa. Wörgl betalade de kommunanställda med wörgl-pengar och valutamängden var noga kalibrerad för att ej inflation/deflation skulle uppträda.

  Hela staden blomstade och tog sig ur depressionen på 30 talet men tvingades sen lägga ner projektet och fortsätta som tidigare och återvände då till depressionen.


  349 / 2 + 1 behöver gå emot partitoppen och återföra makten för pengaskapanden på riksbank/SBAB och skapa landets valuta skuldfritt och framför allt räntefritt.


  1) Stryk skulderna till privatbankerna ( då pengarna är skapade ur intet som skuld utan motvärde)

  2) Bevara alla andra skulder mellan juridiska personer .

  3) Inför ärligt valutasystem enligt ovan.

  4) När bankerna går ner av ovan nämnda skäl ( de har ju inte pengarna de lånat ut) så kan de tas över av staten och bankernas pyramidsspelasbankade tillgångar ( läs aktier) kan fördelas ut till folket ( som det stulits av).

  5) Gå ej på teknokratin som bankerna avser sälja in till folket genom att ge folket skulden när valutan kontraheras här dvs den finansiella diktatur som säljs in under ordet "hållbar" i pravdan.

  https://www.youtube.com/watch?v=ul5oQ3wbstQ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Punkt 2) fungerar icke, då juridiska system är ockuperad, degraderad och korrumperad - många som farit illa för olagliga /fixade dombeslut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Justitia måste rekonstrueras och de människor som blivit berövade förmögenhet, frihet och sitt ekonomi förstörd och även de som missade sitt liv eller blivit mördade måste ha sitt rätt tillbaka!

   Radera
 2. FÖRSLAVNING och skapande av slavsystem!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sverige närmar sig den också:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2615280/OK-sell-widows-home-6-bill-judge-rules.html

  http://cnsnews.com/news/article/ali-meyer/bls-20-american-families-no-one-works BLS: In 20% of American Families, No One Works In 20 percent of American families in 2013, according to new data released by the Bureau of Labor Statistics (BLS).

  SvaraRadera
 3. Borde stå på FÖRSTA sidan i alla tidningar. STATEN går emot folket och suger bank-anus

  SvaraRadera
 4. I grundlagens avsnitt om riksbanken så står klart och tydligt att staten är de enda som har laglig rätt att trycka pengar och värdepapper och kontanter är lagliga betalningsmedel. I en dom i kammarrätten i Sundsvall 13-06-05, dömdes Jämtlands läns landsting för att ha nekat kontant betalning på sjukhus genom att neka överklagandet av tidigare dom. Så när regeringen tar beslut om att hindra kontanter så är det ett helt klart grundlagsbrott och en kriminell handling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regeringen är bra på grundlagsbrott & kriminella handlingar;
   ex: massövervakning, olaglig avlyssning, hemliga register, sekretessbelagd offentlighetsprincip med månaders väntetid, vapenhandel till diktaturer, hemliga partibidrag, polismyndighet som utreder egna brott, fängelsetortyr genom isolering, etc, etc...

   att plocka bort kontanterna är nog ingen större grej i det stora hela..?

   ...Men om många reagerar så finns alltid chans för en förändring...

   Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.