fredag 30 maj 2014

Sverige fredskrigar i Afrika! - Försvarsutskottet ger klartecken till 400 svenska krigare i Mali

Pressmeddelandet kan läsas i helhet på riksdagens webbplats:
*UM-bloggen har förbättrat pressmeddelandet en liten aning och gjort en alternativ version, så att alla lättare kan förstå vad insatsen i Mali egentligen handlar om... (okänsliga personer varnas för viss satir kan förekomma)
***
VÄLKOMMEN PÅ HUMANITÄRA INSATSER I AFRIKA!
***
Efter de senaste årens storartade västliga humanitära militära insatser och fredsprojekt i exempelvis; IRAK (+1 miljon döda), LIBYEN (+50.000 döda), SYRIEN (+150.000 döda), JUGOSLAVIEN (+2000 döda), UKRAINA (+2.000 döda?) m.fl. så står nu MALI på tur att räddas av de stora vita humanitära jägarna från väst.

- I samarbete med:

Sverige ska bidra med ett underrättelsekompani angående naturresurser i landet och en nationell stödenhet för nyetablering av Rothschildt-banker. Huvuduppgiften för det svenska bidraget är att förse FN-insatsens underrättelseenhet med trovärdig falsk information och att på så sätt hjälpa media att opinionsbilda säkerhetsrådet för insatsen.

Insatsen ska bland annat destabilisera större tätbefolkade oljerika områden, skydda civila personliga vänner till Carl Bildt och FN-personalen samt hjälpa till att skapa förutsättningar för humanitärt bistånd, så att IMF kan tjäna lite ny kosing på räntan.

Sedan juli 2013 deltar Sverige i FN-insatsen med stabsofficerare eftersom det är en häftig titel att skryta med i ett pressmeddelande.

Långsiktigt behov av nya fredskrig


Sammansatta utrikes- och försvarsutskottet håller med regeringen om att situationen i Mali i huvudsak är stabil men att landet har ett långsiktigt behov av omfattande västligt stöd för att destabilisera landet på nytt.

Utskottet anser att det svenska bidraget till FN-insatsen ligger i linje med Sveriges engagemang för fred och utveckling i Afrika och är en del av ett samlat svenskt engagemang i att kolonisera Mali på nytt tillsammans med USA, Frankrike och al-CIAda.

Av en tillfällighet är det även en gyllene möjlighet för krigsindustrin att kränga massor av nya roliga vapen för Svenssons skattepengar.

Utskottet menar också att det svenska bidraget är ett uttryck för det svenska stödet för FN och dess fredsfrämjande verksamhet att skapa en framtida s.k. New World Order åt sionismen och deras många vänner i utskottet.

Sammansatta utrikes- och försvarsutskottet föreslår att riksdagen säger ja till regeringens förslag om svenskt deltagande i FN-insatsen i Mali. Wallenberg accepterar nämligen inte ett nej.

HELA PARTIET, d.v.s. Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Folkpartiet, Centerpartiet, Vänsterpartiet och Kristdemokraterna står bakom utskottets förslag.

Ställningstagandet gäller under förutsättning att det även i fortsättningen finns ett mandat för styrkan enligt USA och deras korrupta vänners beslut i FN:s säkerhetsråd.


Sverigedemokraterna och Israel reserverar sig


Sverigedemokraterna tycker att en Afrikasafari är en excellent idé för att tunna ut flocken av möjliga invandrare, men vill efter överläggningar med sina Israeliska vänner, bara delta i äventyret om ammunitionen som används för att skjuta infödingarna med, uteslutande betalas med biståndspengar.

--------

"Shit happens?"   - En "något" mer sanningsenlig text, för din egen trygghet, såklart! - redigerad av: UM-bloggen.

  
OBS - Originaltexten från regeringen kan läsas här:
http://www.riksdagen.se/sv/Start/Press-startsida/pressmeddelanden/201314/Svensk-vapnad-styrka-till-FN-insatsen-i-Mali/


***


'Al-Qaeda threat NATO's smoke screen for re-colonization of Northern Africa'

***
Prisbelönte Journalisten Neil Clark berättar om USA:s framgångsrika affärsidé med "Al-Qaida" som idag används för att kolonisera Afrika på nytt.  - Video: RT 2013-01-21
 ***


Afrikabilder från: http://theboweryboys.blogspot.se/2012/09/raineys-african-hunt-bloody-1912-movie.html http://www.mnh.si.edu/onehundredyears/expeditions/SI-Roosevelt_Expedition.html  
***
Sverige fredskrigar i Afrika! - Försvarsutskottet ger klartecken till 400 svenska krigare i Mali

1 kommentar:

  1. 400 knäktar till mali wallenberg AB har hittat olja och annat godis där

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.