tisdag 5 augusti 2014

438 Soldater och personal från Ukrainas armé - deserterade och flydde samtidigt till Putin

438 soldater från Ukraina rapporteras ha flytt till Putin. Media var ju särskilt noga tidigare med att det var "Putins Missil" som likt Kennedys magiska kula sköt ner planet MH17. Så enligt den logiken bör väl de här soldaterna ha flytt till Putin? ...eller hur, media...? :)
***
 SR skrev bl.a följande om händelsen:
"– Idag blev vi beskjutna som vanligt så det fanns inget annat att göra än att slå till reträtt, säger den ukrainska militären till rysk TV, soldaternas öde används givetvis i propagandan så man vet aldrig hur sanningsenliga olika uttalanden är."

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5929876
***

En liknande händelse, där exempelvis 400 ryska soldater flyr till väst hade väl aldrig använts som propaganda i ankdammsmedia........?
***
Naturligtvis inte:) ...ankdammsmedia skulle aldrig göra något sånt! ...men man är ju ändå tvungen att fråga... reds. amn.
***

Over 400 Ukrainian soldiers flee to Russia, ask for refuge 

***
Publicerades den 4 aug 2014
A total of 438 soldiers, including 164 Ukrainian border guards have been allowed to cross into Russia on Sunday night after they requested sanctuary. RT correspondent Marina Kosareva has the details.
***
https://www.youtube.com/watch?v=E-OsrCkXTNY&list=UUpwvZwUam-URkxB7g4USKpg
***

http://www.globalresearch.ca/entire-ukraine-military-brigade-abandons-the-battlefield-and-surrenders-to-donbass-militia/5394802?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=entire-ukraine-military-brigade-abandons-the-battlefield-and-surrenders-to-donbass-militia

Vidareläsning:

RT:s Liz Wahl var köpt av ‘USA:s neocons’ - FPI twittrade om uppsägningen 20 minuter i förväg

truthdig. 2014-03-19. AVSLÖJAT! - Liz Wahls dramatiska propagandauppsägning på RT var som väntat riggad, betald och beställd i förväg av USA:s neocons, som en del av deras strävan att på nytt återinföra "kalla kriget-stämning" med hjälp av korrupt mainstreammedia-propaganda.  

Riktiga grävande journalister på "truthdig.com" har hittat ett antal "tweets" som gjorts ungefär 20 minuter före TV-uppsägningen. "Tweeten" har gjorts av neocons organisationer för att bl.a. styra webbtrafik till Liz Wahls i förhand neocon-beställda och direktsända fejkade teaterpjäs...
http://undermattans.blogspot.se/2014/03/rts-liz-wahl-var-kopt-av-usas-neocons.html
***
438 Soldater och personal från Ukrainas armé - deserterade och flydde samtidigt till Putin

2 kommentarer:

  1. Psykopat Junta i Kiev idag bombar resterande egna bataljoner som fastnade omringade av självförsvarande Donbas styrkor, för att de skulle inte komma över Ryska gränsen med vit flaga och avslöja vad i verkligheten händer under Juntas terror och mord.... - men redan finns 500 som gav vittnesuppgifter om blodig mord av egna civila befolkningen och sionist terror i Ukraina
    I städer dit kom Juntas terrorist styrkor installerades lådor för anonyma tips - befolkning som har ryska Georgiska tyg bitar får 5 år fängelse, familj medlemmar som har ngn i självförsvarande styrkor absolut alla inklusive små barn och gamlingar uppvisnings mördas framför folk. Vart är röda korset ? .... :) och Humanitära internationella org. som finns där iakttar detta och är tysta??? ...... det tyder att vi alla är förda bakom lyset och alla nutida organisationer är djupt korrupta och anpassade till NWO och förslavning av vem som helst.... detta är vild omänsklig system som skapades globalt och våra politiker är bara dumma marionett nickedockor som skall i sinom tid eliminera på samma sätt eget befolkning också..... vi sitter i djupt rutten system som öppnar helvetets portar för alla - kan kallas destruktion so leder till självförstörelsen......

    SvaraRadera
    Svar
    1. "vi alla är förda bakom lyset och alla nutida organisationer är djupt korrupta..."

      Jodå, ett väldigt stort antal organisationer är uppenbart korrupta i översta ledningen och arbetar idag ofta parallellt med en agenda som är motsatsen till verksamhetsbeskrivningen.

      På gräsrotsnivå så är de flesta säkert välmenande och bra människor som brinner för sin sak. Kanske dags att de gör sina röster hörda och vägrar att bli manipulerade?

      "vi sitter i ett djupt ruttet system som öppnar helvetets portar för alla"

      ...och det systemet möjliggörs än så länge genom mainstreammedias "gatekeepers"


      Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.