söndag 31 augusti 2014

Uppfinnaren Peter Storm och Partiet de Fria - Intervju med Jüri Lina och Steve Ahlberg

Det har nu gått ungefär ett och ett halvt år sedan Peter Storm som grundade Partiet De Fria, plötsligt och oväntat dog i samband med lanseringen av "PDF" i Sverige. Det verkar (lagom till valet) hända en hel del andra underligheter omkring PDF, så Henning Wittes intervju med Jüri Lina och Steve Ahlberg angående Storm, kan vara intressant och väl värd att kolla in. Lyssna även på "Vaken.se:s" intervju med Peter Storm från 2011...
***
Jüri Lina och Steve Ahlberg hade träffat Peter Storm i Thailand några månader före dödsfallet. De intervjuades av Henning Witte i mars 2014, angående sitt möte med Storm. UM-Bloggen hittade av en tillfällighet videon i en kommentar på PDF:s Facebooksida...
***

https://www.facebook.com/PartietDeFria/posts/689575417785720?comment_id=689637971112798&offset=0&total_comments=110
***
*Till er
som inte känner till Peter Storm så var han grundaren av Partiet De Fria. Peter gick bort under mystiska omständigheter till er som inte vet det. Jag uppmanar er alla att se denna intervju med Juri Lina & Steve Ahlberg där dom pratar om Grundaren och partiet!  Lägg lite extra uppmärksamhet under denna tid i videon 09:35 - 11:20 och även 22:05 - 22:25

***


Mördades Peter Storm?

***
Published on 30 Mar 2014 Henning Witte
(OBS. Texten är Wittes från YouTube och inte skriven av UM-bloggen.)
Natten mellan den 24 och 25 mars 2013 dog Peter Storm. Han var en framgångsrik uppfinnare på fri energi området, som hade utvecklat en båtmotor som gick på vatten (BMW har gjort det samma för bilmotorer). 

Etablissemanget i Sverige gillade inte hans forskning och Peter Storm utsattes då för så mycket hot att han tvingades att emigrera till Thailand. Där började han att forska, vilka intressen som kunde ligga bakom, att sabotera hans forskning om fri energi. 

Han läste alternativa media och beställde filmer och böcker från Jüri Lina, för att lära sig vilka hemliga sällskap som finns (t.ex. frimurare) och vilken makt de har bakom kulisserna. Han listade snabbt ut att det var storkapitalet, banksters, som drar i de nästan osynliga trådarna. I samband med det stötte han även på Henning Wittes forskning om bankernas pyramidspel och hur en bankreform skulle se ut (den Vita Skolan i Nationalekonomi).

Dessa nya kunskaper ledde Peter Storm till att grunda ett nytt parti i Sverige, för att befria landet från dessa dolda makter: Partiet De Fria (PDF). Under assistans av några andra tog han fram det bästa partiprogrammet som ett svenskt parti någonsin hade. En av de viktigaste punkterna var att ta ifrån privatbankerna rätten att tillverka digitala pengar. 

Han krävde en 100 %ig kapitaltäckning för bankerna, vilket betyder att de enbart kan låna ut pengar, som en annan redan har tillverkat. PDF tyckte efter amerikanska tankar att denna andre skulle vara Riksdagen. Pengarna, men inte bankerna skulle förstatligas.

Samtliga amerikanska presidenter (t.ex. Lincoln, Kennedy), som har försökt detta i USA, har blivit mördade.
***
- En månad efter att PDF blev offentliga dog Peter Storm under mystiska omständigheter. 

Det första man hörde var, att en infektion skulle ha dödat honom. Nu kommer uppgifter fram, att han kvävdes till döds på ett liknande sätt som säkerhetstjänsterna använde, för att försöka mörda mind control offret Magnus Olsson (se närmare här). Man skall ha i minnet att CIA grundades av bankhuset Rockefeller och Mossad är bankhuset Rothschilds effektivt mördande arm.

Listan med mördade fri-energi-uppfinnare är ännu längre än politiker som försökt ta makten från storbankerna.

I Sverige har det blivit en kriminell tradition att mörda de politiker som inte passar in i bilden. Dag Hammarskjöld passade inte in i USA:s planer att plundra Kongo på råvaror, Olof Palme vägrade bland mycket annat att ge amerikanska vapen felaktiga svenska licenser och Anna Lindh dristade sig att kritisera Israels folkmordspolitik mot Palestinierna. 

I Anna Lindhs fall hade Mossad redan en villig marionett som ersättare i startgroparna, Mona Sahlin. Det programmerade resultatet blev en nedmontering av Socialdemokraterna. I PDF:s fall har en liknande utveckling kunnat skönjas. Det vassa partiprogrammet har vingklippts till oigenkännlighet, partiet fokuserar mest på att avslöja de redan avslöjade Bilderbergarna och till årsdagen av Peter Storms bortgång är det knäpptyst om hans förtjänster på PDF:s hemsida.

När White TV:s Henning Witte bad Peter Storms efterträdare, Bosse Jonsson, att ställa upp för en intervju, som skulle hedra Peter Storm, blev det nobben. Som tur vågade Jüri Lina och Steve Ahlberg att offra sin tid för att minnas Peter Storm och hans stora politiska och tekniska gärningar.

***
***

Vaken intervjuar Peter Storm, Freedom Force Sweden

***
Uploaded on 15 Jul 2011 Vaken.se
Vaken intervjuar Peter Storm, Freedom Force Sweden 2011.
***
*Minnesbild av Peter Storm finns numera på PDF:s hemsida. http://www.defria.se/om-oss-15615742
***

Vidareläsning:

Professor Ferrada: - Sverige har högst antal "osäkra självmord" i Europa

Professor Ferrada, om den amerikanske journalisten Hastings s.k. dödsolycka : "As a matter of fact, Sweden was found to have the highest rate in Europe among such cases, and where these are labelled as “osäkra självmord”. A typical forensic scenario: vehicle at high speed, crushing to a pole or tree, no breaks traces in pavement, mechanical failure not otherwise established."
http://undermattans.blogspot.se/2013/08/professor-ferrada-sverige-har-hogst.html
***

Uppfinnaren Peter Storm och Partiet de Fria - Intervju med Jüri Lina och Steve Ahlberg

5 kommentarer:

 1. SvP- Stefan Jacobsson- se vilka öronformig (han borde plastikoperera sig för att se ut som svensk)- han är jude och ingen svensk (ni måste lära sig att skilja .... ) det betyder att alla nazistiska partier är jude ockuperade i ledningen och för bort svenska dummisar som tror de på ord.... det är vilseledning organiserad av satans sionister....
  Göran Reimers... typisk hasid, om ngn säger att Daniel Spansk är svensk så skicka han direkt att göra profylaktik med skallen...

  - samma historia som med SD..... man måste vara mycket lågtstående "petikantrop" för att inte genomskåda att det är organiserad och kapad av sionister rörelser för underklassen och taktik att krossa Sverige i framtiden....

  SvaraRadera
 2. de tåg bort Peter Storm för att lyckas att kapa ledningen i De Fria's parti .....

  SvaraRadera
 3. Kan man köra dagens valutasystem hur länge som helst om man vill ? Det är sant att krediters kostnad tynger systemet enligt en exp funktion men det går också att skriva av viss kreditmassa alternativt nolla räntorna. Det finns metoder för detta. Nolla räntan är dock inte ett bra sätt för en ägare att kontrollera slavarna, räntan är piskan. I teorin kan man bygga ut folkmängden ordentligt och därmed öka efterfrågan på pengar. Hela systemet är riggat och beroende på var krediterna är placerade, vilka som äger dem, så kan man diskutera avskrivningar. Det blir mkt svårt att sia i hur framtiden ser ut på det här planet. Vissa säger att systemet ska gå ner imorron och andra att det göra det i övermorron. Vi vet bara att systemet är strukturerat under BIS banken och toppstyrt. Man kan således inte veta ett skit. Carl Norberg sa att svenska banker skulle paja förra sommaren tex.

  SvaraRadera
 4. Makten styr själva alla partier - och partiet de fria är inget undantag.

  SvaraRadera
 5. Peter Storm var sen länge den som representerade Freedom Force International i Sverige, innan han grundade Partiet De Fria. Han lärde sig om bankmaffian av G Edward Griffin. http://www.freedomforceinternational.org/

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.