onsdag 4 december 2013

Fysiklärare Kjell Pedersson om Big Bang -teorin och om gangsters som styr samhället

Fysiklärare Kjell Pedersson, intervjuas på Canal2ndOpinion. Pedersson avslöjar bl.a. vem som hittade på Big Bang -teorin och varför den kan ifrågasättas. Nobelpriset och gangsters som styr Sverige är andra ämnen som behandlas...
***Kjell Pedersson i en intervju om fysikens värld - Big Bang -teorin, en religiös uppfinning?

Publicerad den 28 aug 2013
"Hävdar man det jag hävdar, kan man aldrig avancera inom fysikens värld", säger Kjell Pedersson i en kontroversiell intervju.

Kjell Pedersson är en pensionerad fysiklärare som arbetat på gymnasiet i 25 år. Han har varit medlem i Svenska Fysikersamfundet och är väl insatt i fysikforskningen.

Kjell har varit kritisk till hur historiskt vedertagna sanningar tas för givet, utan att man berättar om bakgrunden till dem. I intervjun berättar han om Big Bang-teorin, som fick sin stora spridning genom en katolsk präst vid namn Georges Lemaître. 

Vidare pratar han om Hannes Alfvén, 1970 års nobelpristagare i fysik. Alfvén menade att Big Bang-teorin inte höll och med denna kritiska inställning till en av de stora sanningarna inom fysiken, blev Hannes Alfvén inte längre erkänd i Sverige.

Kjell Pedersson menar vidare att Nobelprisets ursprungliga mening idag åsidosätts, till förmån för stora ekonomiska intressen.
***
***

Fysiklärare Kjell Pedersson om Big Bang -teorin och om gangsters som styr samhället

1 kommentar:

 1. Gällande big bang så skulle jag vilja anföra Einsteins roll för det magiska svampvapnet ( atombombsbluffen) och sågningen av densamma ( inte som f ysiker) men i övrigt av historiekännare Bjerknes här:

  https://www.youtube.com/watch?v=xCNZPjyxD1E

  och hans bok här

  http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/SaintEinstein.pdf

  Einstein var ingen dålig fysiker och teorin verkar funka även om ingen förstår varför däremot fick han inte nobelpriset för sin teori då sin = "sin". JAg tror man lyft fram Einstein för att promota fantasi-vapnet , samma spelare som bakom climatscammen. Dvs massa påhittade hot för att ena fåren bakom. De nätverk som utvecklade såväl atombomshot som klimathot. Det visar sig att de har samma källa. Manhattanprojektet. Edward (Dr. Strangelove) Teller varnade både för kärnvapenhot och klimathot under 50-talet. Bulletin of the Atomic Scientists uppmanade atomforskarna att skrämma världen till rationalitet och att verka för en världsregering

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.