onsdag 14 september 2011

MULTIKULTURELLA SVERIGEDEMOKRATER 2.


SVERIGEDEMOKRATERNA,
– Det nya Mångkulturella Partiet!   DEL 2



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2009, Tvillingbröderna startar
kampanj mot muslimer

*
LJUNGBYHED.
Sverigedemokraterna och tvillingbröderna Kent och Ted Ekeroth ska inleda en kampanj mot ”islams utbredning i Sverige”.


Islamiseringen enligt Kent Ekeroths hemsida 2011:

Kent Ekeroth: "- Nedan samlar jag länkar till artiklar som visar på islamiseringen i Sverige. 

Det kan ha att göra med när skolor anpassar matutbudet, eller när simhusen inför separata badtider för män/kvinnor – för att blidka muslimer.

...eller när det rapporteras om s.k. ”no-go zones” där polis, brandkår, ambulanser, bussar m.m. inte kan vistas fritt p.g.a. attacker från den muslimska befolkningen.

I korthet, allt som visar på det fortgående islamiseringen av Sverige. 

Insamlandet av dessa nyheter kommer öka allt eftersom vi blir en större grupp som hjälper till med insamlandet. 

- Förhoppningsvis leder detta till att vi till slut har en omfattande databas".




Kategorier:

Våld - muslimsk våld; organiserat eller inte

Hot om våld

Anpassning - anpassning av div. olika institutioner för att blidka muslimer inkl diskriminering av svenskar

Lagar – inskränkt yttrandefrihet o.dyl

Införande av sharia – i nuläget ”endast” inom familjerätt

Hatbrott mot icke-muslimer – i form av attacker mot homosexuella, svenskar eller andra

Invandring - islamiseringen görs ju i mycket genom demografin. Därmed blir invandring en del av det

Etablerandet av muslimska enklaver – som t.ex. ”no go areas” i Rosengård och dylikt

(Editors notes: Bröderna hade gjort succé i Tyskland på 30-talet om det inte vore för en liten detalj...)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"- De menar att islam hotar att
utplåna hela västvärlden."

 
--- Bröderna Ekeroth är +30 år och kommer från Lund.---

Kent Ekeroth är internationell sekreterare i Sverigedemokraterna. Han är ersättare i Lunds kommunfullmäktige och jobbar ”inom finans” privat. Ted Ekeroth är IT-chef i partiet och jobbar inom samma område privat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDITORS NOTES: Som tur är för västvärlden, finns det nuförtiden ett judiskt tvåmannaföretag som gärna räddar oss från att utplånas. 

Deras telefonnummer kan man ringa dygnet om ifall något av Islams muslimspöken dyker upp här i väst för att hitta på hyss.

- Om de också räddar oss från judiska sionistspöken finns ingen uppgift...

Utan extra avgift klipper pågarna även din gräsmatta och går ut med din hund, efter utfört uppdrag. Som extrabonus läser de också Sverigedemokraternas manifest på hebreiska för dig.

- Tveka inte! Ring idag! Bra priser och service! De tar även kontokort

(...Men håll hårt i ditt kort om deras mor Janina är i närheten....)



*Ted Ekeroth på bilden valde också SD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---”Jag valde SD”---


2006 gick de med i partiet (SD). – FOLKPARTIET försökte värva mig, men jag valde SD, säger Kent.

- Nu går Ted och Kent, dessa två representanter för ”den goda sidan” som de själva anser sig vara, ut i kampanj mot islam...

– Vi riskerar inte att gå under i ett regelrätt krig utan i en stilla suck, säger Kent Ekeroth i talarstolen.

Bilden är tagen på ”den goda sidans” årsmöte. Alla dessa stolta gentlemän har svurit att tillsammans med TED o KENT EKEROTH, LUKE SKYWALKER och R2D2 slåss för den ”goda” sidan. (Detta förutsätter dock att de läkare som arrangerar årsmötena tillåter detta.)

Ted Ekeroth

- Vad jag tror på… (från Ted Ekeroths Blogg…)



Islams utbredning är det största hotet mot frihet, demokrati, kvinnors rättigheter, framgång och välstånd. Många andra områden inom politiken är viktiga, men satt mot islamiseringen av världen i stort ter de sig närmast obefintliga i tyngd.

Den civiliserade världen har slagit ner några andra brutala ideologier, nazismen och kommunismen, och står nu inför islam som nästa stora utmaning. *En avgörande skillnad om man t.ex. jämför med hotet från nazismen var att man faktiskt enades att Hitler-Tyskland var något som man måste bekämpa. Den samstämmigheten ser vi inte vad gäller islam, vilket gör problemet så mycket större.

Inte nog med det, nazismens kärna och drivkraft var relativt koncentrerad och den tyska befolkningen i stort övergav tanken efter kriget. Det är något vi inte kommer se vad gäller islam, där islam som kultur och ideologi funnits i 1400 år och indoktrinerats i generation efter generation. Det är knappast något man överkommer genom en invasion likt den vi såg under Andra Världskriget. Här kommer kampen bli mycket längre och det under förutsättning att Västvärlden vaknar upp och inser faran – innan det är för sent.

Islams expansion måste stoppas, och ett litet första steg är att omedelbart stoppa massinvandringen till Sverige och Europa. Men det kommer krävas mer än så. Skadan som massinvandringen har medfört är stor och omfattande – vi måste lägga om synen på vår egen kultur och vår egen framgång, som vida överstiger var någon civilisation har uppnått någonsin förr. Det är dags att vi uppskattar vem vi är och vågar slåss för vår kultur och vårt sätt.




Editors notes: Norrmannen Breivik är säkert djupt imponerad. Ted Ekeroth har verkligen förmågan att tokförvränga fragment ur historien för att passa sitt eget sjuka syfte.

*Om man inte kan enas om att något är ett problem, så innebär detta oftast för folk i den civiliserade världen, vad då…??

… Alla Barnen i årskurs 2 svarade rätt på den frågan! ...Och svaret är…

– Att det inte är något problem.

...Bra klarat årskurs 2. Däremot finns det behandlingsplaner för PARANOID PSYKOS.

– Ted, prata genast med Mamma!

Och på tal om det, vem är du egentligen, Ted Ekeroth eller kanske Ted Kazarina? När man som söner till 1:a generationens judiska invandrare försöker spela ultranationalister, i ett främlingsfientligt parti med direkta band till nazismen, låter det bara som total sinnesförvirring och dödslängtan...

– Vilken kultur och sätt är det ni skall slåss för som pristagare av ”utomordentliga insatser för sionismen och staten Israel”??



- Är det kanske den nya
Sionist-Nazistiskt-Svensk-Judiska multikulturen?


...Eller kanske bara de schizofrena nördarnas rätt att ha multipla personligheter samtidigt?




– Grattis i vilket fall som helst alla SD väljare! Om ni inte var förvirrade innan (vilket ni givetvis var) är ni möjligtvis ännu mer förvirrade nu…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

… Om en välkänd tysk ledare på 30-talet, med en liten löjlig mustasch, haft en blogg liknande Ted och Kents, kunde det säkert ha låtit så här:


Adolf Hitler
Vad jag tror på… (från Adolfs blogg -mein cyberkampf 1939)
Judarnas utbredning  är det största hotet mot frihet, demokrati, kvinnors rättigheter, framgång och välstånd. Många andra områden inom politiken är viktiga, men satt mot judarnas utbredning i världen i stort ter de sig närmast obefintliga i tyngd.

Den civiliserade världen har slagit ner några andra brutala ideologier, marxismen och kommunismen, och står nu inför sionismen som nästa stora utmaning. En avgörande skillnad om man t.ex. jämför med hotet från marxismen var att man faktiskt enades att Marx-sovjet var något som man måste bekämpa. Den samstämmigheten ser vi inte vad gäller sionismen, vilket gör problemet så mycket större.

Inte nog med det, marxismens kärna och drivkraft var relativt koncentrerad och den ryska befolkningen i stort övergav tanken efter kriget. Det är något vi inte kommer se vad gäller sionismen, där judendomen som kultur och ideologi funnits i 4000 år och indoktrinerats i generation efter generation. Det är knappast något man överkommer genom en invasion likt den vi såg under Första Världskriget. Här kommer kampen bli mycket längre och det under förutsättning att Västvärlden vaknar upp och inser faran – innan det är för sent.

Judarnas expansion måste stoppas, och ett litet första steg är att omedelbart stoppa massinvandringen till Tyskland och Europa. Men det kommer krävas mer än så. Skadan som massinvandringen har medfört är stor och omfattande – vi måste lägga om synen på vår egen kultur och vår egen framgång, som vida överstiger var någon civilisation har uppnått någonsin förr. Det är dags att vi uppskattar vem vi är och vågar slåss för vår kultur och vårt sätt.

S I E G  HALLÅ SD!…




Om Adolfs blogg varit ännu framgångsrikare än den faktiskt varit, hade varken Ted eller Kents befängda åsikter funnits. Då hade världen åtminstone sluppit deras anti-islamiserings fond…

- Det enda positiva med Ted och Kent är att en del SD-väljare inte riktigt vill fortsätta stödja SD. Eller som en avhoppad SD:are uttrycker det;

”- En klar majoritet av väljarna attraheras av Sverigedemokraterna för att de har tröttnat på det mångkulturella samhället, inte för att de vill ge stöd åt en av mångkulturens minoriteter.”


(Förtydligande: Under Mattans Redaktörer är varken emot Muslimer eller Judar. Däremot är vi definitivt alltid emot DUMHET och TRÅNGSYNTHET inom alla kulturer och religioner.)




... Fler mindre modiga
SD-kamikaze-piloter…

William Petzäll är (var) Sverigedemokraternas starka man i Borås. Under hans ledning har partiet genomfört en manifestation. Den ägde rum den 9 november 2008 och var en protest mot antisemitismen. Petzäll valde att kalla till öppen manifestation för att rycka ut till försvar för den judiska minoriteten i Sverige.

Petzäll har inte bara varit användare på Ungsvensk, han finns på Facebook också.

- Där har han valt att visa sitt stöd till Israel genom att gå med i grupperna ”Israel Defence Force”, ”I Love Israel!” och ”Sverigedemokraterna i riksdagen – ja tack!”.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Richard Jomshof. Precis som Petzäll tillhör han inte de mer aktiva när det gäller att arrangera manifestationer. I januari 2007 kallade han dock till möte för att minnas Förintelsen. I sitt tal betonade han sitt stöd till Israel.

Mötet samlade cirka 15 lyssnare och kanske var det därför Jomshof inte arrangerade fler möten för den judiska minoriteten de efterföljande åren.

/THE END 

P.S. Kent Ekeroth är mycket noga med att påpeka han vill ha hårdare tag mot kriminella, på sin hemsida. ...Janina, framtiden ser inte särskilt ljus ut...


Another great Under Mattan Opinion



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


International ‘Counter-Jihadist’ map:

---Sweden---


Welcome to the 2012 HOPE not hate’s report into the Counter-Jihad movement. This report is the largest and most comprehensive survey of groups and individuals who comprise the Counter-Jihad movement to date.

The report covers the right-wing political parties, who are increasingly using anti-Muslim rhetoric to garner votes. It explores the websites and bloggers who propagate scare stories about Islam. It covers the street gangs, like the English Defence League (EDL), and the like-minded groups they inspire around Europe.

It investigates the funders and the foundations which bankroll parts of the movement. Perhaps controversially, it also includes some commentators whose insensible stridency, combined with a degree of credibility within mainstream opinion, help feed the climate of anti-Muslim hatred.

Of particular interest, it reveals some inter-connections between the different strands of this movement.




Anti-Islamiseringsfonden


(Anti-Islamisation Foundation)

Run by the Sweden Democrats Kent and Ted Ekeroth. The purpose is to collect funds to organise events and seminars about Islamisation.

Co-founders: Kent Ekeroth (Sweden Democrats MP) and Ted Ekeroth (Sweden Democrats) (www.tedekeroth.se)

Website: http://www.antiislamiseringsfonden.se





Nationaldemokraterna


(ND) | (National Democrats)

Founded October 2001 as a breakaway from the Sweden Democrats (SD). The ND is a populist, anti-immigration, anti-Semitic and anti-Islamist party. In 2001 it ran an “Islam in Sweden – Jihad against the People’s Homes” campaign and claimed to be the first party in Sweden to warn of the dangers of Islam.

Leader: Marc Abramsson (since 2006). Abramsson was sentenced to 18 months’ imprisonment for assault and rioting in Stockholm in 2003.

Website: http://www.nd.se





Svenska Forum mot Islamisering


(FOMI) | (Swedish Forum against Islamisation)

A blog that opposes the Islamisation of Sweden. FOMI is linked to the Sweden Democrats (SD). It describes itself as the “sister blog” to www.imittsverige.blogspot.com but now it appears defunct.

Run by a man using the alias Reinhard (who addressed the inaugural CounterJihad conference in Brussels on 18 October 2007)

Website: http://www.avpixlat.info





Sverigedemokraterna


(SD) | (Sweden Democrats)

Founded 6 February 1988. The SD is a populist, nationalist, anti-immigration and anti-Islamist party. It adopted an anti-Islamist stance in the late 1990s. The SD claims 6,000 members. It publishes the SD-Kuriren.

In the 2010 General Election the Swedish Democrats polled 5.7% and won 20 parliamentary seats. This was the first time they had crossed the threshold needed to win parliamentary seats.

In 2010 the Swedish Democrats hosted a meeting on the threat of Islam addressed by Alan Ayling (aka Alan Lake).

Leader: Jimmie Åkesson, since 2005

Website: http://www.sverigedemokraterna.se




Swedish Defence League


(SDL)

Founded 2011. Members of the Swedish Defence League attended the EDL demonstration in Luton in February 2011. Several SDL supporters were at the Defence League demonstration in Århus, Denmark, in March 2012. The anti-extremist magazine Expo reported that the SDL speaker at the event, Isak Nygren, arrived alone. “The SDL appears not to be a particularly large or well organised organisation.”

The EDL leader Stephen Lennon announced at the Århus demonstration that the next Defence League demonstration would be organised by the SDL in Malmo.

Spokesman: Isak Nygren (who addressed the Århus rally).

Website: http://www.swedish-defence-league.se/




Swedish Free Press Society


Founded 31 January 2012 at a meeting in Malmo attended by just over 100 people. Speaking at the event was Hans Rustad from Norway, Lars Hedegaard and Mikael Jalving from Denmark and Gunnar Sandelin and Ingrid Carlqvist from Sweden.

Also there was Swedish artist Lars Vilks, who caused an outcry amongst many Muslims after he draw a cartoon of Muhammad as a roundabout dog. There were two alleged plots to kill Vilk and in May 2010 he was assaulted while giving a lecture in Uppsala. A few days later his house was attacked and attacked by arsonists.

Lars Hedegaard riled against multiculturalism. “As we can see in city after city and country after country, multiculturalism and cultural relativity have created problems so vast that politicians no longer know how to solve them. Angela Merkel has admitted that the multicultural utopia is off the table and so have David Cameron and Nicolas Sarkozy. But if they cannot solve the problems, they can at least try to prevent people from speaking about them.

The results, said Hedegaard, was laws against ‘racism’ and ‘hate speech’.

“Some people are being punished for saying what the specifically favoured – those defined as ‘weak’ or righteous – can utter with impunity. In fact, the most favoured can say pretty much whatever they want.”

Organiser: Ingrid Carlqvist (journalist)






Ingrid Carlqvist


Journalist and founder of the Swedish Free Press Society.

In an interview with the Jihad Watch website in February 2012 she said: “I think we must realise that Islam is one of the greatest threats to free speech in the world today.” (interviewed on JihadWatch website)






Kent Ekeroth


Swedish Democrats (SD) MP

  • Ekeroth was sacked as an intern at the Swedish embassy in Tel Aviv in November 2006, with Ambassador Robert Rydberg telling Haaretz: This is a very special case because of the fact that he had been active - especially on the Internet - using embassy computers to spread xenophobic, anti-immigrant and anti-Muslim propaganda.” Ekeroth disputed this claim.

  • In September 2009 Ekeroth organised an anti-Islamist conference in Malmö with Alan Ayling (aka Alan Lake) giving an hour presentation on the dangers of Islam.

  • In September 2011 Ekeroth attended an event in Berlin in support of the René Stadtkewitz and his new party DIE FREIHEIT (FREEDOM), a fortnight before the local elections. Also present was Geert Wilders.

Has established links with other like-minded counter-jihadist activists and political parties.

Website: http://www.kentekeroth.se






Ted Ekeroth


Leading member of the Swedish Democrats (SD) and twin brother of Kent Ekeroth.

  • Attended UK and Scandinavia CounterJihad summit in Copenhagen on 14 April 2007 and gave a speech about the Swedish Democrats.

  • Addressed inaugural CounterJihadconference in Brussels on 18 October 2007.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sverigedemokraternas Riktiga Historia



---------------------------------------------------------------
Sidan läst och godkänd av:
IP: 217.21.232.50 May 15, 2012
ISP: Stadsledningskontoret
Landed: undermattan.blog.com/2011/09/14/multikulturella-sverigedemokrater-2


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.