lördag 10 september 2011

The NORDIC TERROR AWARDS

The NORDIC TERROR AWARDS COMITY Proudly Presents:
- The Scandinavian Crazy Terror Killer Contest!


I hela Skandinavien har Nazister, Terrorister, Fascister, Rasister, Drägg, Psykopater och vanliga allmänna S K I T H Ö G A R under ett antal år flitigt kämpat på för att sprida sin Hatkultur till allmänheten.



Med hjälp av sina företrädare inom Politiken och Media, har de nu lyckats samla så pass många anhängare och likasinnade att ”The Nordic Terror Awards Comity” beslutat belöna några av de ynkryggar, som utmärkt sig mest genom sina perverst avskyvärda handlingar.
*

I panelen/juryn har vi;

  • * Pia Kjærsgaard: Dansk Hatprinsessa, Rasist, Sadist allmänt vidrig kvinna och även vår värdinna, som delar ut medaljer, blommor och smisk.

  • * Jimmie Åkesson: Svensk Hatprins, Rasist, förklädd Nazist och bara allmänt vidrig. Jimmie hälsar deltagarna varmt välkomna med sin speciella Sverigedemokratiska Hitlerhälsning.

Vår huvuddomare är från USA och gör ett här ett litet gästspel… - Please Welcome Mr.;

  • * G. W.  Bush: Krigs- och Folkmordsexpert, ett föredöme inom Tortyrutveckling och mannen som gjort all världens Psykopatiska dårar rumsrena, samt till en ny maktfaktor att räkna med.

- Och Vinnaren är… En Norrman, Anders Behring Breivik!

- Grattis Norge!


Juryn motivering är följande;

Ett hatets föredöme och monster utan like i modern tid.

– Utan att uppvisa några som helst mänskliga emotionella egenskaper, har Herr Breivik kallblodigt avrättat såväl ungdomar som barn på ett ytterst effektivt sätt. Dom flesta vanliga Psykopatterroristerna hade nöjt sig med ett 10-tal lik, men Herr Breivik har tappert kämpat vidare med ett leende på läpparna.

Herr Breivik har en gång för alla visat att vi här i Norden är bättre och effektivare Terrorister än både Muslimer och Invandrare.



Att Lille-Hitler Breivik som grädde på moset även sprängt regeringsbyggnader i Oslo, med ett flertal dödsfall som resultat, gör honom till en solklar vinnare.

Vi i panelen ser fram emot alla stolta Arier som kommer att gå i hans fotspår.


På delad andra plats kommer Malmöskytten; Peter Mangs och Lasermannen; John Ausonius. Juryn hade svårt att skilja dessa båda Psykopatterrorister åt poängmässigt.



Juryns motivering är följande;

Dessa båda gynnare har under längre tid lyckats utföra sina vidriga terroristaktiviteter utan att i media bli stämplade som Terrorister. De har uteslutande riktat sitt hat mot invandrare och får därför också en extra stor blomsterbukett av juryn.



Ett något tveksamt hedersomnämnande från G. W. Bush går till Sveriges hittills enda självmordsbombare, Taimour Abdulwahab, 28 år från Tranås.

– Det var ju i alla fall ett försök, men det kunde utförts med större framgång.

- Bush anser att en ”riktig terrorist” alltid bör använda Amerikanska bomber och inte hemmagjorda fyrverkeripjäser, för att få önskat resultat.



– Hur skulle det se ut om alla självmordsbombare bara sprängde sig själva och ingen annan i luften, säger Bush vidare.


– Då skulle ju stackars USA inte ha någon att kriga mot i sitt eviga ”war against terror”.


Juryn var också splittrad i detta fall då Pia och Jimmie av princip inte någonsin säger något positivt om muslimer och invandrare. Juryn kunde dock enas om att självmordsbombarens kvarlevor borde utvisas ur Sverige i minst 10 år.



*En utrotningshotad symbol är en symbol som hotas av utrotning, antingen på grund av att den till antalet är få, eller att den hotas av förändrande mänskliga värderingar eller våldsparametrar.
*

”Support it before it’s gone.”

----------------------------------------------------------

Terrorism (från latin terror 'rädsla, fruktan')avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar. Begreppet härstammar från Jakobinernas skräckvälde regime de la terreur, under franska revolutionen i slutet på 1700-talet.

De judiska Seloterna brukar utnämnas till historiens första terrorister. Vid tiden för Kristi födelse kämpade de mot det romerska imperiets ockupation.

En annan tidig form av terrorism var grupper av assassiner, en muslimsk shiitisk sekt under 1100- och 1200-talet med fästen runt om i Mellanöstern. Assassinerna använde lönnmordet som vapen, deras medlemmar skickades ut i små grupper som tog livet på befälhavarna i de arméer som hotade deras fästen.

Inom Sverige finns idag ingen inhemsk och aktiv gruppering som använder så mycket våld att de kan klassas som terrorister.

Säkerhetspolisen anser främst två politiska grupper utgöra ett hot: vit makt-miljön och autonoma miljön.I dessa finns grupper, individer och nätverk som är beredda att använda våld, hot eller tvång för att nå politisk vinning eller hindra enskilda individer från att utöva sina grundlagsfästa fri- och rättigheter.

Även om vit makt-miljön och autonoma miljön inte utgör allvarliga hot mot demokratin så hindrar de enskilda personer från att utöva sina lagstadgade fri- och rättigheter och kan också utgöra ett hot mot allmän ordning och säkerhet. Enligt Säkerhetspolisen har användningen av våld och olagliga metoder ökat de senaste åren.Exempel på en grupp i vit makt-miljön är Svenska motståndsrörelsen. Exempel på en grupp i den autonoma miljön är Antifascistisk aktion.

(källa: wiki)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- VAD SA DOM EGENTLIGEN??

(Klicka bild för förstoring)

Another great Under Mattan Contest


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.