söndag 4 september 2011

Fördelningspolitik för Dummies…

Forskare har för första gången lyckats få en partikel att röra sig snabbare än ljusets hastighet. Det här betyder att en av Einsteins grundläggande teorier kan motbevisas. 



Partikeln, en så kallad neutrino, är mindre än atomen och kan röra sig i en hastighet på 300 000 kilometer i sekunden, det vill säga lite snabbare än ljusets hastighet.

Om forskningsresultaten bekräftas, kan det krossa en av fysikens grundlagar och motbevisar en av principerna i Einsteins relativitetsteori.  Hittills har man trott att ingenting kan röra sig snabbare än ljuset.

Forskningen gjordes genom att skicka en neutrino mellan forskningscentret CERN i Schweiz och ett laboratorium i Italien. Forskarna är själv överraskade, men säger sig ha testat och kontrollerat mätningarna i några år och har därför stort förtroende för sina resultat.

(Det visade sig tyvärr senare att CERN:s mätningar varit felaktiga eftersom forskarna inte lyckats sätta i en kontakt ordentligt i ett mätinstrument. :) )


FÖRDELA MERA

I demokratiska stater är det fortfarande lagligt att äga miljarder men ofta olagligt att tigga, om man inte äger någonting.

Fördelningspolitiken är i stort sätt densamma som den varit de sista 2000 åren. Några få procent av jordens befolkning äger fortfarande 99% av jordens tillgångar.

99% av alla jordens problem skapas också av dessa människor, för att de vill ha ännu mer.

I USA har de 15 000 rikaste familjerna de senaste åren dubblerat sina perverst höga inkomster, medan alla andra i landet blivit fattigare.

I dagens EU och Sverige finns en likadan politisk vilja att missgynna alla som har det svårt, för att de girigaste och rikaste i samhället skall gynnas i all oändlighet.

- Men folk vill ha det så. Vi älskar vår elit och adel. Vi vill vara undersåtar...

Någon annan förklaring finns det inte eftersom vi låter samma elit härska år efter år. Vi låter oss gärna manipuleras att tro detta är en naturlag som likt tyngdlagen inte kan kringgås.

En gång i tiden sa man också ”allt som går upp måste komma ner”, men idag skjuts rymdsonder rakt ut i oändligheten. Voyager kommer inte ner igen.

- Det gäller bara att övervinna krafterna som vill dra ner oss på marken igen.

Om det finns någon kunskap som är tidsbeständig, så är det kunskapen om att allt vi tror oss veta just nu, inte nödvändigtvis stämmer...

Människorna som orsakar 99% av jordens bekymmer kräver att du tror på motsatsen, för att kunna fortsätta utnyttja dig och din framtida släkt de kommande 2000 åren…

- Dags att prova något nytt?





undermattan.blogg  - Fördelningspolitik för Dummies…

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.