onsdag 28 september 2011

Kriminella Rebeller i Väst gör Uppror?

The Revolution Will Not Be Televised

Augusti 2011. London brinner, våldsamma uppror i stadsdelen Tottenham som sen sprider sig över England. Varuhus och bilar vandaliseras, folk misshandlas, fem personer mister livet. 
(Viss text; SVT den 27 september 2011)



Allt börjar med att fyrabarnspappan Mark Duggan skjuts till döds av polisen under minst sagt oklara omständigheter. Vid demonstrationerna utanför polisstationen ett par dar senare sätts polisbilar i brand och protesterna övergår i upplopp.

Har upploppen gjort någon skillnad och vad skiljer egentligen "kravaller" från "revolution"? 

Ungdomar och barn som inte har något speciellt att förlora här i väst, har på senare tid genom våldsamma upplopp visat ”just detta”.

I media och på Internet blir skillnaden groteskt tydliggjord mellan de som har och inte har. Skattefinansierade Mångmiljonbonusar och fallskärmar delas välvilligt ut bland Eliten.

"Eliten myglar, fifflar, ljuger och roffar åt sig allt de får ögonen på."

... Samtidigt försämras villkoren ytterligare för fattiga och andra redan missgynnade befolkningsgrupper.


När väldigt många som inte ”har” inser att de aldrig kommer att ”få” är detta startskottet till upplopp liknande dom vi numera ser lite varstans i väst. År av systematisk diskriminering från staten och omgivningen kan också bidra lite till viljan att revoltera. När statens och elitens ordningsmän i samma veva ”råkar” skjuta eller misshandla personer ur gruppen så kan upploppen lätt sprida sig ytterligare.

Kanske inte särskilt förvånande eftersom det har hänt i alla kulturer och länder sedan tidernas begynnelse... 

Men oavsett om upploppen gäller demokratiskt inflytande eller materiella behov, så är det symptomen på ett väldigt sjukt samhälle.

– Vad som däremot är förvånande är att vi som utger oss att vara tidernas högst stående civilisation, inte har den politiska viljan att år 2011 skapa ett friskare samhälle. Denna brist på vilja är genomgående i hela EU precis som i USA.

Idag lägger Politikerna gärna 100 miljarder på åtgärder som skall garantera att ”fel” människor inte får någonting de inte förtjänar. Om vi istället satsat 1 miljard på att hjälpa ”fel” människor hade det inte förekommit några oroligheter. Så fungerar vårt samhälle idag.

"Om Eliten är ett föredöme i samhället, så har de som deltar i upploppen ”lärt sig av de bästa” hur man tar för sig..."
*

 
Vad har då Politikerna här i väst lärt sig av det visade missnöjet ?

– Jo, de skall utrota fattigdom och desperation genom att kollektivt bestraffa släkt och vänner till dom som deltar i upploppen. Högerpolitikern Cameron i Storbritannien löser problemen genom att vräka upprorsmakarnas familjer och helt utesluta alla inblandade ur samhället. Om du är byggnadsarbetare är tipset att omgående söka dig  till Storbritannien.

… Landet kommer snart att behöva bygga mängder med nya fängelser…

"– Det blir av någon anledning allt svårare att kritisera Kina eller andra diktaturer för deras respektlöshet mot sin befolkning."

 Skillnaderna mellan världens Demokratier och Diktaturer håller uppenbarligen på att suddas ut. Detta märks tydligt på Väst-politikernas reaktioner till oroligheterna i deras närhet. Den nya världsordningen kräver oanade mängder av halvpsykopatiska poliser och koncentrationslägers-liknande fängelser.
*


I Demokratiska länder där regeringarna tillsätts genom fria val får största delen av folket ändå alltid den regering de förtjänar. Folket fick det i Tyskland på 30-talet och vi har det även i Sverige nu. Bara för att man delegerar ansvaret uppåt upphör inte det personliga ansvaret. Det är bara i historiemakarnas beskrivningar man behöver utse enskilda syndabockar.

När de folkvalda för jämnan utför handlingar som hör hemma i diktaturer, är det upp till folket att omgående byta ut dessa politiker och ställa dom tillsvars. Om man istället ger dom förnyat förtroende och en klapp på ryggen är man delaktig i eländet de ställer till med. Att efteråt skylla på dåligt väder och att man var tvungen att lyda order duger inte.

Det är dags att ifrågasätta politiker som stödjer det segregerade kontrollsamhället. Vi behöver inte nöja oss med deras arroganta svar; ”ni förstår inte ert eget bästa…”
– För även om det nu skulle vara så, inser man med tanke på Politikernas höga löner och många förmåner att:


... Politiker förstår verkligen sitt eget bästa...
 *


Skillnaden mellan uppror, upplopp, kravaller, revolution, bestäms av dom som kontrollerar media och rapporterar händelserna. När media är statskontrollerad förekommer inga revolutioner där som inte är lönsamma för dom styrande.

Media i väst har numera en ägarkoncentration som innefattar ett nära politiskt samarbete med styrande politiker. Detta är light-versionen av diktaturmedia som man så gärna fördömer i andra länder.

På ett sätt är denna form mer utstuderat manipulativ eftersom många inte ifrågasätter ordningen och försvarar sin media med näbbar och klor, utan att sätta sig in i hur den egentligen fungerar.

 Precis som att dom Svenska tillfångatagna journalisterna i Etiopien är ”terrorister” enligt deras media, så orsakades ”kravallerna” i England uteslutande av unga kriminella ligister vars enda mål var att länsa varuhus när västmedia i allmänhet rapporterade därifrån.

… Tänk om det inte var så i verkligheten..?


 En del är lite ”irriterade” över den orättvisa fördelningen i samhället…

*

2011, Den digitala Medeltiden.

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.