lördag 17 september 2011

Moderat Baseboll-Politik? Del 2

Ibland kan det vara tacksamt att ha en syndabock att skylla på i olika sammanhang. Dessvärre för Anti Avsan så har han en profil som passar utmärkt för ”Conspiracy Corner”. Med tanke på händelserna 2011 i Norge med Breivik, så verkardenna artikel inte längre helt osannolik… *
Texten är från webbens nätkonspiratörer... 

--Moderat Baseboll-Politik? Del 2--
*

*
- ESTONIA WITH A NEW TWIST...

*

- Anti Avsan blir 21 november 1992 utpekad som närvarande på mordplatsen för Palmemordet bärande på både walkie-talkie och pistol.  


*
Han förhördes vid minst 3 tillfällen i mitten av 1993 om sina förehavanden på mordkvällen. Ett antal privatspanare börjar intressera sig för polisspåret och Avsan.

Den 28 september 1994 sjunker färjan Estonia, på väg från Estland. Hur hänger då dessa händelser ihop?

Det finns massor med information finns att plöja igenom om Estoniakatastrofen. 

- Man tror på vapentransporter, kärnavfall och diverse mer eller mindre svårbevisade fakta.

Något som inte tidigare belysts alltför tydligt är vilka passagerarna på båten, egentligen var. Jo visst, det var svenskar, ester och andra som drogs ned i djupet men vid en närmare titt på just svenskarna gör man en intressant reflektion. 

Ser man på Grupplistorna över passagerarna, så finns det en grupp som skiljer sig från mängden.


- På färjan befann sig en stor grupp civilanställda poliser, från Stockholms Län, på facklig konferens.

- Av 68 personer omkom 63 stycken.


- Hatet mot alla Socialdemokrater inom högerkretsarna av
Stockholms Poliskår kan inte underskattas...



- För att verkligen ta till sig detta hat, krävs bara 5 minuter tillsammans med poliser liknande medlemmarna i basebolligan. 

Detta hat är absolut reellt i extremistkretsar som dessa. Det behövs egentligen bara att en person inom kretsen, precis som Breivik, gör det han fantiserat om i verkligheten.

Läs gärna om Michael Lundh, en av poliserna i basebolligan...

Anti Avsan kommer ursprungligen ifrån Estland och rör sig på denna tid i högerextrema kretsar. I Estland finns gott om fascistiska grupperingar och nätverk. Han har alla möjligheter att knyta kontakt med något av dessa.  

Högerextrema grupperingar har alltid ovanan att kunna samarbeta över landgränser.

Det måste ha pratats och spekulerats inom den socialdemokratiska delen av poliskåren när Avsan 1993 förhördes efter att de ”finska flickorna” lämnat sina nya uppgifter.


- Poliserna på båten var ej polisutbildad utan administrativ personal inom polisen.
(källa fackförbundet ST, StatsTjänstemannaförbundet)
 


Detta var alla Anti Avsans politiska fiender från stockholms län, som säkert hade insikt i den pågående utredningen och misstankarna mot honom.

Sannolikheten att någon nu visste vad som verkligen hade hänt i Palmemordet, är hög. Konsten var bara att bevisa det. Kanske jobbade några ”Sossepoliser” stenhårt på det och var nära ett genombrott tack vare de nya uppgifterna…

Möjligtvis hade ryktet spritt sig till höger-delen av poliskåren och därmed Anti Avsan. Avsan oroade i så fall för att nya bevis kunde dyka upp när som helst, precis som de finska flickorna gjort...
*


Teorin är därför att estländska högerextrema med militär utbildning, mot ersättning, apterat Estonia vid frontluckan. Hålen i fören visar på att en explosion skett utåt.

Detta eventuellt i kombination med en sprängladdning  på en av båtens sidor. Vittnen har hört 2 smällar och Estonia sjönk oerhört snabbt. Uppgifter finns om att 750 personer  följde med fartyget ned i djupet 20 minuter efter det börjat ta in vatten. Detta är ett oerhört snabbt förlopp på en båt av denna storlek.

Motivet till katastrofen var således den nya utvecklingen inom Palmemordet. Att sopa igen vissa spår var nödvändigt. Närmare bestämt 68 stycken.

Om vi nu betänker Anti Avsans perspektiv. Här sjunker båten, på väg från hans ursprungsland och ”- Hela jävla sosse-kåren inom polisen följer med i djupet med alla sina misstankar”. Att även sossar utan misstankar mot honom följer med ner i djupet ser han bara som en bonus...

Det finns mycket finns att läsa om konstigheter angående de överlevande från katastrofen.    T. ex. om besättningsmedlemmar som försvinner etc. etc. 

Var folk ombord inblandade och ville ha mer betalt för att hålla tyst? I sådana fall blir det mindre konstigt att folk försvinner i efterhand…
*

- Då Anti Avsan aldrig kommenterat frågor om Palmemordet lär han nog inte kommentera Estoniakatastrofen heller… :)

___________________________________________________________________________

Anti Avsan

Från Wikipedia



Ledamot av Sveriges riksdag

Mandatperiod
2006-

Valkrets

Stockholms läns valkrets



Född

8 januari 1958 (53 år)

Politiskt parti

Moderata samlingspartiet

Yrke

Rådman

Webbplats

Anti Avsans blogg
_________________________________________________________________________

Anti Harald Avsan, född 8 januari 1958,är en svensk politiker (moderat) och riksdagsledamot sedan år 2006. Han är invald i riksdagen för Stockholms läns valkrets på plats 174 och bor i Segeltorp i Huddinge kommun.

Vad gäller Avsans utskottsuppdrag i riksdagen märks främst att han är ordförande i riksdagens delegation till Interparlamentariska unionen sedan november 2010 och att han är ledamot i civilutskottet sedan år 2006.

Avsan är även politiker i Huddinge kommun sedan flera år tillbaka och är idag bland annat ledamot i kommunfullmäktige och i kommunstyrelsen. Därtill är han ordförande för moderaterna i Huddinge. Han är även styrelseordförande för Huge Fastigheter AB.

Avsan är före detta polis och är numera till yrket rådman vid Stockholms tingsrätt.

I en bok om palmemordet, Affären Anti Avsan (2008), pekar journalisten och publicisten Sven Anér ut Anti Avsan som den s.k. Dekorimamannen, som synts i direkt anslutning till platsen och tillfället för mordet på Olof Palme. Avsan har konsekvent vägrat kommentera dessa uppgifter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Text från Anti Harald Avsans Blogg:

”Jag är moderat riksdagsledamot, invald för Stockholms län. Sitter på plats 174 i riksdagen. 

Jag är ledamot i Civilutskottet och suppleant i EU-nämnden. Jag är också ordförande i Riksdagens delegation till Interparlamentariska unionen.

Inom Moderaterna har jag ansvaret för bostadspolitiska frågor. Detta är min andra mandatperiod i riksdagen. Jag har också varit och är fortfarande aktiv kommunalpolitiker i min hemkommun Huddinge.

- Som yrkesverksam har jag arbetat både som polis och domare. Jag är tjänstledig från en befattning som rådman i Stockholms tingsrätt.”

/ SLUT? 

*

--------------------------------------------------------------------
Sidan läst och godkänd av:
IP: 195.67.88.219 [Trace] ISP: TeliaSonera AB| Host: customer.telia.com
Organization: Riksdagen
Landed: undermattan.blog.com/2011/09/17/moderat-baseboll-politik-del-2
-------------------------------------------------------------------------

http://undermattan.blog.com

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.