tisdag 27 september 2011

GRATTIS SVERIGE, NU ÄR VI SOM USA!

Svensk Militärutrustad Polis, Maskerad med Kpistar i ett Svenskt Bostadsområde



US-Army Standard Combat Equipment

*
I USA har Polisen gott om speciella insatsstyrkor med militär beväpning och militära strategier som kan genomföras med kort varsel mot gängen i storstäderna.

Detta har lett till ett stort antal dödsskjutningar och ofta hård kritik från människorättsorganisationer, då många inte vill se militärliknande förband och operationer mitt bland civila i städerna.

Ett exempel är den omtalade dödsskjutningen på en tunnelbanestation i USA nyligen, där USA:s regering plötsligt släckte ner mobilkommunikationen på samma sätt som Mubarak i Egypten gjorde för att förhindra protesterna från att spridas.
 *

I Sverige har nu Svensk polis i militär stridsmundering, maskerade och med Kpistar kommenderats ut i ett svenskt bostadsområde bland barn och vuxna för att understödja polisen vid ett familjebråk. Två män skall ha varit aktiva vid bråket. Ingen av dessa har dock ha varit beväpnade mer än med något tillhygge av trä. Ett antal skott avlossades av polisen och en 33-årig man sköts i benet.

Det var vid 14.20-tiden på måndagen som polisen larmades till von Rosens väg efter att det utbrutit ett bråk utomhus. Enligt ögonvittnen på plats rörde det sig om en familjefejd. Polisen berättade att två män av okänd anledning började bråka med varandra. Den ena, en 49-årig man, slogs ner med någon form av tillhygge och skadades illa i huvudet.

"Ett stort polispådrag skickades till platsen. På plats hittades en 33-årig man som misstänktes vara förövaren. Enligt ögonvittnen bar han ett basebollträ i handen, och polisen sköt när han vägrade lägga undan det."



– Det är för jävligt att de skjuter, att polisen skjuter honom i benet, sa en ung man som ville vara anonym.
Efter händelsen kallades flera patruller till platsen, en del av dem försedda med kpistar och maskering.
– Det fattades ett beslut att vi skulle ha med förstärkningsvapen eftersom det var störigt på platsen, berättade Skånepolisens informatör Calle Persson.


Är det rimligt att vara maskerad och bära kpist när det är så många människor, både familjer och unga, i bostadsområdet?
– Där var stökigt och det var ett beslut som fattades. Den skottskadade mannen och 49-åringen fördes med var sin ambulans till Skånes universitetssjukhus i Malmö.

De bägge antagonisterna vårdades där under kvällen där de även övervakades av polis Ett hundra gånger hundra meter stort område spärrades av kring brottsplatsen. – Jag är på väg till jobbet och har försökt hämta min bil men kommer inte fram, berättade Mustafa Abuchakra som stod vid avspärrningen med några bekanta.

Han fick vänta flera timmar på att få tillträde till sin bil som var parkerad innanför avspärrningarna.
– Det är oroligt här i området just nu, men annars är det ett lugnt område, sa han.
– Alla känner faktiskt alla här, så den här familjen känner vi också till, fyllde en av kompisarna i.
Enligt dem var det ett bråk med en familj som bor i ett annan del av Rosengård, och det var inte första gången som det blev handgemäng. Förra gången var för två månader sedan.
*


Editors notes: Vi frågar oss här vad som händer om polisens militära insatsstyrka uppfattar folksamlingen som hotfull. Rosengård har tidigare haft folksamlingar som polisen uppfattat som hotfulla

Att avfyra Kpistar rakt in i folksamlingar bland barn och ungdomar  i ett bostadsområde gör inte ens kineserna.

Om man inte är beredd att använda denna typ av militära automatvapen tar man inte med dom. Polisens motivation är att "det va stökigt." 

Därför är det tydligen OK. Har man denna typ av vapen tillgängliga, kommer dom förr eller senare att användas mot folket. Lägg märke till att även vanliga poliser är rustade för krig med seriösa automatvapen. (Bilden ovan)

Svenska polisens nuvarande vilja att vara ”Kungens” beväpnade män är skrämmande. 

Sverige har under dom senaste åren närmat sig USA mer och mer och vi bör väl vid detta laget även kunna räknas som en fullvärdig NATO-medlem, eftersom vi uppträder som en sådan.  
/ Källa: Vissa bilder + viss text SVD
*

Grattis Sverige!

*

*

OK Boy's, då tar vi Talibanfästet på Rosengården...

----------------------------------------------------------------------


Källa: Vissa bilder + viss text SVD


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

2 kommentarer:

  1. Korrekt språk gör så mycket ...
    Polisen är väl för fan inte "maskerad med Kpistar ..."? Hur maskerar man sig med en kulsprutepistol?
    Polisen är maskerad och bär K-pistar. Alternativt: Maskerad polis med K-pistar. Eller någon annan fungerande variant. Varför välja en felaktig om man vill verka trovärdig? Detsamma gäller resten av bloggen; Vill man bli trodd, får man skriva korrekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din input.

      Om vi behöver anställa en språkpolis i framtiden blir du vårt förstaval.

      Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.