måndag 12 september 2011

SMURFARNA SLÅR TILLBAKA!

2011, Flickor frias till slut för "smurf-hämnd" på socialsekreterare...

*
Växjö 09.02  #Texten från media 1.0.

Hovrätten friar flickorna som tidigare dömts för att via Facebook ha hämnats på en socialsekreterare. Enligt hovrätten är det oklart vem som gjort vad. Båda flickorna hävdar att de agerat på egen hand.


- Växjö tingsrätts dom i mitten av juni väckte stor uppmärksamhet. 


- Två då 16-åriga flickor dömdes till ungdomsvård för att ha ofredat sin socialsekreterare på Facebook.


Under rättegången i tingsrätten ansåg en av flickornas försvarsadvokat att de som har ett Facebook-konto gett upp (*en del av?) sin privata integritet och får räkna med sådant här. 

Vilket fick tingsrätten att påpeka att en stor del av Sveriges befolkning använder sociala medier utan att ha gett upp den privata integriteten.


Bakgrunden är att flickorna var missnöjda och ville byta socialsekreterare. Båda medgav att de var för sig kopierat och använt kvinnans Facebook-profil. 

- Socialsekreterarens vänner bjöds in och olika vänförfrågningar accepterades i hennes namn.

När socialsekreteraren fick veta att hennes Facebook-sida var kapad upptäckte hon att där bland annat fanns Smurfarnas knarksång! Dessutom låg det kommentarer i hennes namn om ungdomar och knark.

Flickorna åtalades för att ha agerat "tillsammans och i samförstånd". Under rättegången i hovrätten sa båda att man gjort detta på egen hand och att den andre ljuger när hon också erkänt.

Erkännandena som flickorna gjort "vinner inte stöd av vad den andre berättat. Enligt hovrätten kan därför inte deras erkännanden läggas till grund för domen", skriver en enig hovrätt och friar de två flickorna.
*

Paris bidrar gärna till att den moderna svenska ungdomsvården håller stilen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Editors notes: - Frikända? Har möjligtvis någon med friska hjärnceller smugit sig in till Hovrätten och det Svenska Rättssystemet av misstag? (- Oh, what was I thinking?)


- Om denna typ av ”practical jokes” i den virtuella världen skulle motsvara ungdomsvård har Sverige redan infört, sin för tillfället så hårt eftersträvade Diktatur. 


- Ärligt talat trodde jag att händelsen utspelats i Kina eller Iran tills jag såg ordet Växjö.  

- Skrämmande.

Flickorna har tydligtvis inte hotat socialsekreteraren, eller skrivit något som i ett vanligt skrivet brev, som skickas på posten, skulle motivera något i närheten av ungdomsvård.

 

- Har clownerna på Tingsrätten någonsin varit ute på nätet?

Det naturliga är att Facebook får ta bort sidan och bannlysa töserna ett tag. Detta är straff nog för 16åringar som är socialt aktiva på Facebook. 


Sen får man väl ta till andra metoder om det upprepas eller sätts i system. Det får ändå upprepas ett antal gånger innan man ens funderar på åtal.


"- Som socialsekreterare och statlig tjänsteman i Sverige är befolkningen inte fienden. I Kina är den det.


- Det är meningen att ni skall hjälpa folk, inte förstöra deras liv."


Man måste vara stor nog som människa att se konsekvensen av vad ungdomsvård skulle innebära för en 16-åring. Att försätta någon i den situationen för en ”skitsak och sårat ego”, bara för att man kan, tyder absolut på motsatsen.

Som 16åring ser man inte alltid själv konsekvenserna av sitt handlande i förväg. I detta fall var det nog ändå bara Tingsrätten och Sveriges Tokstollar & Näthatare som tillsammans kunde se och enas om konsekvensen.

16åringarna visade på sätt och vis att dom hade rätt. Socialsekreteraren ville definitivt inte deras bästa och borde därför genast bytas ut. Kina har säkert lediga jobb… 

- Ta gärna med domar-smurfarna från Tingsrätten...

- Slutligen, vad är det för fel på Smurfarnas knarksång?
*

OBS! Denna Länk visas speciellt
för alla Socialsekreterare i Sverige




*




Another great Under Mattan Opinion
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

2 kommentarer:

  1. Vad är näthat och vad är kritik ?
    Mycket är befogat och mycket bör det sägas om även om det tystas.
    Vad var det fria ordet och vad bör förbjudas.
    Vi har även rätten att vara anonyma oavsett.
    Och vi har rätten att kritisera.
    Vad går då gränsen mellan smädelse och kritik.
    Att hänga ut enskilda personer är en kränkning men att kritisera tex: makten eller ett företag då blir det farligt.
    Värkligheten är ofta tvärs om mot vad vi ska få se eller få veta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När två 16-åriga flickor döms till ungdomsvård för att ha ofredat sin socialsekreterare på Facebook med smurfarnas knarksång, så verkar det ändå aningen hårt.

      Fast i gamla Sovjetunionen hade de väl en liknande inställning till förhållandet mellan myndigheter och slavar.

      Många av myndigheternas hjärntvättade drönare är förstås fullständigt nöjda med ett ignorant liv i sitt matrix - tvärt emot verkligheten.

      Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.