fredag 12 oktober 2012

Rasister och poliser är domare i våra domstolar...







Anne Ramberg visar åtminstone tillfälligt något som kan liknas vid en ryggrad. Problemet är att det mestadels blir tvärtemot vad hon säger i verkligheten... Exempel här.

*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Bild: Corruptio.blog.com = bloggen är censurerad av Sveriges regering)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
*
Sveriges Radio rapporterade 2011 att Sanna Hill som är nämndeman i Södertälje tingsrätt även skriver för öppet nazistiska Svenska motståndsrörelsen (SMR) samt är ersättare för högerextrema Nationaldemokraterna. 

SMR är en militant nazistisk organisation och flera av deras anhängare är dömda för hatbrott.

Katarina Wingqvist Ekholm, lagman vid Södertälje tingsrätt ser inga problem med Hills åtaganden utanför rättsalen.

Katarina Wingqvist Ekholm verkar också vara orsaken till att Södertäljemålet, som var en av Sveriges dyraste rättegångar genom tiderna, får tas om, eftersom hon inte klarar av att hålla reda på jäviga poliser som samtidigt är nämndemän.

-Det är upp till den enskilde nämndemannens omdöme att bedöma jäv. Men rättens ordförande måste också vara mer uppmärksam på och påminna om den här typen av frågor.




Säpo klassar Organisationen
SMR
som en säkerhetsrisk


Katarina Wingqvist Ekholm, Myndighetschefen på Södertälje Tingsrätt ser inget problem att samarbeta med en person som aktivt verkar för denna grupp.




  • Organisationen bedömdes 2008 av Säpo som den nazistorganisation som då utgjorde det största hotet mot Sveriges inre säkerhet.



  • Medlemmar i SMR har legat bakom flera stora vapenkupper.



  •  1999 mördades syndikalisten Björn Söderberg. Söderberg var journalist och hade för tidningen Arbetaren avslöjat att Robert Vesterlund, som satt i den lokala styrelsen för Handels var nazist.Detta ledde till att Vesterlund uteslöt ur Handels. Mordet utfördes av tre män med kopplingar till SMR.



  •  2004 dömdes ledaren för Svenska Motståndsrörelsen SMR, Klas Lund, till fyra månaders fängelse för olaga vapeninnehav. Han rymde från anstalten oktober 2004, men greps i Norge i mars 2005. Klas Lund är sedan tidigare dömd för dråp, rån och misshandel.



  • SMR agerade under Stockholm Pride 2005 språkrör åt de nazister som vandaliserade HBT-restaurangen Torget, genom att publicera deras manifest och egna bilder på sin hemsida.



  • SMR misstänktes av polisen ligga bakom misshandeln av ett antal studiecirkeldeltagare i ABF:s lokaler i Vimmerby, 12 mars 2006.



  • Sommaren 2006 dömdes ledaren för Svenska Motståndsrörelsen i Dalarna till villkorlig dom för två fall av vapenbrott och brott mot vapenlagen. etc, etc, etc...







*Unga Sverigedemokrater i ett Sydstats-inspirerat fackeltåg*


Litar du på det svenska rättsväsendet?

Frågan startades 25 september 2008. Totalt har 4253 personer svarat på frågan.  Omröstningen är ämnad att ge en bild av vad läsarna på Expressen.se tycker. Resultatet behöver inte vara representativt för alla och bör tolkas med viss försiktighet. Artikeln publicerades 25 sep 2008




undermattan.blogg

Rasister och poliser är domare i våra domstolar...

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.