söndag 21 oktober 2012

Cyberterrorister attackerade "Ship to Gazas" hemsida!


Israeliska Cyber-terrorister
attackerade "Ship to Gazas" hemsida!

Text från ship to Gazas hemsida 2012-10-21:

Hemsidan utsätts just nu för överbelastningsattacker och kan vara otillgänglig långa stunder. Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer för att lösa problemet



 Bild från 2013: SD:s ledande politiker i Israel hos chefen för psykologisk krigföring
--------------------------------------------------------------------------------------
*
Håll dig uppdaterad via Facebook eller Twitter #Estelle

At the moment our website is targeted in a coordinated attack. Website may be unaccessable for periods of time. We are working on a solution. Keep up to date through Facebook and Twitter #Estelle


Barnen i Gaza välkomnade Estelle
- Ship to Gaza - video

2012-10-21 ship to Gaza
Den israeliska krigsmakten har i vanlig ordning försökt att mörka sitt överfall på Ship to Gaza och Estelle.


Först uppgav man att ingen bordning ägt rum. Sedan, när man överbevisats om motsatsen, påstod man att den gick ”fredligt” till – som om det hör till ett fredligt uppträdande att överfalla och kapa segelfartyg med fredliga obeväpnade rättviseaktivister ute på internationellt vapen.

I skydd av mörkret smög man igår kväll in i Ashdods hamn och därifrån smugglades de tillfångatagna passagerarna in i olika fängelser och förhörslokaler.

Väl i hamn hade man fräckheten att påstå att Estelle inte alls har den humanitära last som uppgivits – dock utan att anföra ett enda bevis på sina påståenden. Orsaken till detta är enkel: lasten är exakt den som vi har visat upp våra hamnmyndigheter, allmänhet och media i det 20-tal hamnar Estelle hr besökt på sin nästan 5000 sjömil långa resa.
*


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tradit­ional Tasers fire electrified darts up to 7.6m (25ft) and deliver a 5-sec shock. The weapon was ‘revolutionary’, said manufacturer Taser International. But Amnesty International claimed 334 people in the US died from 2001 to 2008 after being hit.
*

Read more: http://www.metro.co.uk/news/819823-uk-criminals-could-face-500-volt-wireless-super-taser#ixzz29x8ouNsc
 *
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
- Israel använde ELPISTOLER
mot fredsaktivisterna





—The dirty truth about Israel--



- Att sprida information om sionismens destruktiva inverkan på mänskligheten i dagens värld och i Sverige är främst en ideologisk kamp mot kontroll och manipulation av människors tänkande.



 
 *
Aktivisterna vill sätta fokus på är det omänskliga i att hålla en befolkning instängd i Gaza, kollektivt bestraffad, utan möjlighet att resa och i hög grad sysslolös eftersom blockaden tar död på all entreprenörsanda.

Det går inte att exportera jordgubbar till konkurrensmässiga priser när de först ska genomgå dyr säkerhetsbehandling, det går inte att starta en industri, Gazas fiskare får inte gå tillräckligt långt ut i Medelhavet för att kunna fånga sin fisk.

Varor kommer nu in i Gaza, det är ingen som svälter, men det är heller inte många som lever vad vi skulle kalla ett värdigt liv.

Banta med Israel?

I veckan avslöjades en israelisk rapport om hur många kalorier en gazabo behöver för att överleva, Ship to Gaza-aktivisterna menar att det ligger en djup cynism i sådana uträkningar, eftersom det handlar om att överleva, men knappast att leva.
*



- Sionismen används av makteliten i dess strävan mot en ny världsordning med en enda Storebrorsstat och ständiga konflikter och krig mellan olika religiösa, etniska och kulturella grupper i upplösta nationalstater.



- Juridikprofessor kräver

att regeringen protesterar

mot överfallet på Estelle


Publiceringsdatum:  2012-10-21
Håkan Gustafsson, professor i rättsvetenskap i Göteborg, är en av många som kräver att Sveriges regering bryter tystnaden och protesterar mot Israels attack på Estelle.

Igår skickade han mail till Utrikesministern och Statsministern med följande innehåll:

"Som professor i rättsvetenskap på Juridiska institutionen vid Göteborgs universitet kräver jag att Du, som Sveriges utrikesminister, protesterar mot Israels attack mot Estelle på internationellt vatten.

Håkan Gustafsson
Professor i rättsvetenskap"




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Frågan är om professorn verkligen tänkte igenom meningen med att låta de här patetiska vapenhandlarna & folkmördarna protestera mot något som har med mänskliga rättigheter att göra?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*





Israel's defense forces have boarded a ship attempting to break through the Gaza blockade in "a peaceful operation." Victoria Strand, from the firm behind the latest aid shipment, says they'll continue their missions despite forceful Israeli action 

- READ MORE http://on.rt.com/4s7wix


undermattan.blogg  - Cyberterrorister attackerade "Ship to Gazas" hemsida!

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.