lördag 26 april 2014

Putin: - Internet var ett militärt CIA-projekt och är det fortfarande...

Putin, hatobjekt nummer ett i väst, svarade nyligen på åhörarfrågor vid en sammankomst i St Petersburg. Han sade då bl.a. att; "- Allting som sker på internet passerar på ett eller annat sätt genom amerikanska servers."  Putin sade även att; "Internet skapades av CIA som ett militärt projekt..."
***
Den synliga kommersiella delen av webben som myndigheter och företag varit enormt villiga att bygga ut och investera enorma summor i, har hela tiden marknadsförts som en modern frihetszon för ökad kunskap och en plats som för människor från hela världen närmare varann.

Den Orwellska delen av Internet, med total kontroll av undersåtarnas tok-reglerade liv, avfärdades tidigare som en foliehatts-konspiration. Nu har det ju i efterhand visat sig att "foliehattarna" var de enda personerna med friska hjärnor i den frågan. - Så att linda in skallen i folie kanske hjälper tankeverksamheten trots allt?? vem vet:)

Under den senaste tiden har vi tydligt fått uppleva att CIA:s militära projekt avslöjats för vad det är.
- Ett internet som i verkligheten är just USA:s & CIA:s lekstuga för Orwellsk kontroll och total "Amerikanisering" av världen.

Snart är Texas sannolikt inte längre bara en plats, utan även ett mentalt tillstånd. En stor del av den västliga världen har idag sjukdomen "Texas" och den går sannolikt inte att medicinera bort...

- Naivitet och dumhet biter inga kända mediciner på.
***

Putin: Internet began as CIA project

Publicerad den 25 apr 2014
During a forum of independent local and regional media in St Petersburg, President Vladimir Putin was asked by a blogger about his thoughts on the US Patriot Act and Internet information being processed through servers in America. Putin reminded the audience that the Internet was originally a CIA project.
 ***

Putin: - Internet var ett militärt CIA-projekt och är det fortfarande...

2 kommentarer:

 1. staten har hårdvarukontroll på modem osv

  http://cryptome.org/2013/12/Full-Disclosure.pdf

  SvaraRadera
 2. mer pengar till jas gripen och nu även ubåt

  http://www.svd.se/naringsliv/branscher/industri-och-fordon/lyft-for-saab-nar-regeringen-lovar-mer-pengar-till-ubatar-och-gripenplan_3483638.svd


  he he att pumpa in pengar i MIC finns det resurser för... varför inte beväpna svenssons istället så kan de hålla ut mot den farlige ryssen :)=

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.