fredag 25 november 2011

S-väljarna: Avgå Juholt



- AFTONBLADETS MUPPAR VÄLJER PARTILEDARE…


Källa: Aftonbladet & Mupparna 25 november 2011

Majoriteten av de socialdemokratiska Muppar som tagit ställning i en ny Mupp-Undersökning vill att Håkan Juholt ska avgå som partiledare. S-Mupparna tror inte heller att Juholt kan leda partiet till seger i nästa val.





Det visar en Mupp-Undersökning som TV4:s Nyheterna låtit göra. Totalt har 1536 Muppar som röstade på 

Socialdemokraterna i valet 2010 har svarat på  Mupp- Undersökningen, enligt TV4. På frågan om Håkan Juholt bör avgå har 43 procent av Mupparna svarat ”ja”, 37 procent ”nej”, och 20 procent ”vet ej”.


Jämtin bekymrad

Dessutom tror majoriteten av de Muppar som tagit ställning att Socialdemokraterna inte kan vinna valet med Juholt vid rodret.

På frågan "Tror du att Socialdemokraterna kan vinna valet 2014 med Håkan Juholt som partiledare” svarar bara 29 procent Muppar ”ja”. 54 procent svarar ”nej” och 17 procent ”vet ej”.




Partisekreteraren
Carin Jämtin är oroad över den dystra mätningen.
– Jag är jättebekymrad. Det går fort att rasera ett Mupp-Förtroende, men det tar lång tid att bygga upp. Hur lång tid vill jag inte spekulera i, säger Jämtin till TV4.




”Fullt naturligt”

Håkan Juholt själv kommenterar Mupp-Mätningen så här:

– Det är fullt naturligt efter den mediaturbulens och uppmärksamhet som varit att förtroendet både för mig och för Socialdemokraterna tar stryk i en sådan här Mupp-undersökning. Men politik är inget sprinterlopp utan ett maratonlopp. Jag har hela tiden varit inställd på att springa 4,2 mil, inte 50 meter, säger han till TV4.

/ Anders Mupp


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Man skulle kanske öppna sitt eget undersökningsinstitut! Aftonbladet och Timbro-Mupparna sysselsätter Sveriges alla Undersöknings-Muppar dygnet om. 

Om stackars Juholt skall springa ifrån det här Mupp-Drevet så får han nog ställa in sig på många flera maratonlopp. 4,2 mil är bara uppvärmningen...


Likt en galen Doberman-Mupp "on crack" biter sig Aftonbladets alla Journalist-Muppar fast vid sitt byte. Mupp-Mobben skyr inga som helst medel när det gäller att fälla sitt byte. 

Om de lyckas fälla sitt villebråd kommer de antagligen att införa Muppekrati i Sverige.
 

- Vem vet, det kanske ändå är bättre än vår nuvarande demokratur?


*


MedieAkademins Förtroendebarometer genomfördes 3–7 november 2011. Ansvariga har varit professorerna Sören Holmberg och Lennart Weibull vid Göteborgs universitet. Barometern avser 1 021 slumpmässigt valda svenskar i åldersintervallet 16–74 år som svarat på en nätenkät. Ansvarig för det tekniska genomförandet har varit TNS Sifo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alla Aftonbladets Muppar fick en samtidig Mupp-attack när de såg siffrorna i senaste Förtroendebarometern. 

Kan det verkligen vara så att  Svenska Folket inte har fullt förtroende för Mupparnas förmåga att välja en ny partiledare för (S)? 

- Besvikelsen är total i Mupp-komunen.

Aftonbladet och Mupparna som annars älskar att leka med siffror och statistik (när det gäller att manipulera sina läsare) har plötsligt tappat allt intresse för att publicera statistik..?
 

Inte ens Kermit verkar speciellt nöjd med 13%... ...Hm, bäst att inte tala om det här för nån... ...Då kunde ju någon av misstag ta oss för Journalister...

*TV4 som gärna hjälper Mupparna fick 36% i förtroendebarometern.

*






undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.