måndag 7 november 2011

FREDRIK REINFELDTS SON I SLAGSMÅL UTANFÖR KROG



Reinfeldts son grovt

misshandlad på Stureplan?


Källa: Nyheter 24, 2011-11-07
Tre misstänkta har gripits för att ha misshandlat Fredrik Reinfeldt 16-årige son medvetslös på Stureplan i centrala Stockholm.




STOCKHOLM. Under nattet mot lördagen hände det igen. Statsminister Fredrik Reinfeldts 16-årige son misshandlades på nytt, denna gång på Stureplan mitt framför krogen East, ett stenkast ifrån Nyheter24:s lokaler.

Bråket började redan tidigt på kvällen på en hemmafest. Där ska 16-åringen fått ett slag i ansiktet av en jämnårig pojke i ett annat kompisgäng. 16-åringen lämnade då festen, men det andra gänget ska ha följt efter och mött upp honom på Stureplan mellan ett och två på naten.

Där slog en av pojkarna en flaska i huvudet på 16-åringen så denne föll till marken medvetslös. Sen sparkade de honom i huvudet tills en vakt från krogen East lyckades stoppa den brutala misshandeln. – Jag rusade dit och då sprang alla åt olika håll, pojken ville resa sig upp och försvann sedan, säger vakten till Aftonbladet.

Tog sin tillflykt till Sturecompagniet

Reinfeldts son sägs ha återfått medvetandet och tagit sin tillflykt till nattklubben Sturecompagniet där han fått sällskap av sin äldre bror. Där larmades polisen och skjutsade 16-åringen till S:t Görans sjukhus. Då kontaktades även Fredrik och Filippa Reinfeldt.

Det är inte första gången 16-åringen misshandlas. I januari dömdes en jämnårig pojke till 30 timmars ungdomstjänst för att ha slagit ner Reinfeldt son.

16-åringen hade inget Säposkydd - trots den uppenbara hotbilden mot honom. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och enligt Aftonbladet har tre misstänkta gripits.

- Själva gripandet var ju i vart fall utifrån en polissynpunkt odramatiskt, säger advokat Patric Lindblom till Expressen.

"Visste vem han var"

Enligt Expressen visste en av de misstänkta vem 16-åringen var - innan misshandeln. - Om han vet vem den här killen är ska jag nog för när­varande inte uttala mig om, säger Patric Lindblom. - Jag tror nog att polisen vill vara ganska så säker på att man gör en noggrann utredning om jag uttrycker mig försiktigt, säger Patric Lindblom.
*
Fredrik Reinfeldt
har valt att inte kommentera händelsen...
*

*---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes:
- Nej, Fredrik Reinfeldt vill inte kommentera händelsen...
Det vill däremot andra på bl a Nyheter 24 forum som verkar skapligt trovärdiga. Vi på "UnderMattan" tror att dessa kommentarer är av allmänt intresse och väljer därför att publicera efterhand.

Med tanke på vem som kontrollerar pressen i Sverige kan det absolut vara bra att få flera sidor av denna händelse...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.
Inte ett ord i reportaget är sant.
Han (Fredrik Reinfeldt) muckade bråk på en privat fest i Bromma, blev utslängd o kom i slagsmål, sedan in till Stureplan, bestämde där möte per mob med grabbarna han bråkat med tidigare. Sedan åkte han på stryk. Han får skylla sig själv, En ouppfostrad snorunge, är vad han är.


Lena Johansson om  Reinfeldts son grovt misshandlad på Stureplan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.
Varför tog ni bort min komentar.
Den var sann, inte förljugen som ert reportage.<br/>Sluta att censurera. Det är barnsligt. Tror ni inte sanningen kommer fram ändå?


Igår av lena johansson om  Reinfeldts son grovt misshandlad på Stureplan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.

Hmmm!
Var det inte sånt här som oliktänkande fick räkna med att råka ut för enligt pappa Fredrik?


Igår av Nizze om Reinfeldts son grovt misshandlad på Stureplan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Reinfeldt & co:

Paret Fredrik och Filippa Reinfeldt har tre barn och bor sedan 2007 i statsministerns tjänstebostad Sagerska palatset, men under 2011 bor statsministern på annan adress då Sagerska huset genomgår en renovering.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*


Reinfeldts son slipper åtal

MSN - UPPDATE 2012-03-20

STOCKHOLM 2012-03-20. Statsminister Fredrik Reinfeldts 16-årige son kommer inte att åtalas för något brott i samband med misshandeln vid Stureplan eller för händelserna på festen i Bromma - där bråket startade.

Det avslöjar åklagaren för Nyheter24 som menar att det nu bara saknas ett fåtal förhör innan hela förundersökningen är klar. När åklagaren i slutet på januari fick frågan om 16-årige Reinfeldt också kunde komma att delges misstanke eller åtalas för brott ville åklagaren inte svara på det utan konstaterar att det var för tidigt att ta ställning till.

Men nu står det klart att han enbart är att betrakta som brottsoffer.

– Reinfeldts son är målsägande, säger Anneli Hanström, åklagare, till Nyheter24.

Det är sedan tidigare klart att en 16-årig pojke åtalas för misshandeln vid Stureplan, där Fredrik och Filippa Reinfeldts son bland annat slogs medvetslös med en glasflaska i huvudet.

Innan åklagaren är klar med förundersökningen vill hon inte lämna några detaljer kring vad som hände på natten till den 6 november. Det är däremot klart att motivet till Stureplansmisshandeln finns på festen i Bromma.

– Det var 70 personer på festen. Det är det som tar tid. Man måste hålla nya förhör med personer som var vid Stureplan men som också var på festen, säger Anneli Hanström och fortsätter:

– Vi har planerat förhören till nästa vecka då en advokat ska vara med.
*
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Paret Reinfeldt separerar


AB 2012-03-07
Fredrik och Filippa Reinfeldt separerar. Det uppger statsministerns pressekreterare Roberta Alenius för Aftonbladet. Statsministern kommer i fortsättningen att bo i familjens nyinköpta bostadsrättsradhus.

Roberta Alenius vill inte uppge vad separationen innebär och om paret även planerar en skilsmässa.

– Vi har inget mer att kommentera än det som står i pressmeddelandet, säger hon.

I det står det att paret separerar och att "Fredrik Reinfeldt kommer att vara folkbokförd på familjens gemensamma bostadsrättsradhus".

Bytte hem


Filippa Reinfeldts pressekreterare Gustav Stenlund vill inte heller svara på några frågor om vad separationen innebär.

– Jag kommer bara att hänvisa till det mejlet, säger han till Aftonbladet.

En nära vän till paret blir bestört när han får nyheten av Aftonbladet.

– Oj, vad tråkigt. De som var så måna om varandra.

För 13 år sedan köpte paret Reinfeldt sin villa i Täby för nära 3,5 miljoner kronor.

I går meddelade paret att man bytt hem.

Tre barn


Efter att ha sålt villan för 7,1 miljoner kronor – mer än dubbla inköpspriset – har man i stället skaffat sig ett 138 kvadratmeter stort bostadsrättshus i samma område. För den nya ­bostaden fick statsministerparet betala 5,5 miljoner.

Paret Reinfeldt gifte sig 1992. De har tre barn tillsammans – 18, 16 respektive 11 år.




undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.