söndag 20 november 2011

NYA BIDRAG TILL FATTIGA SVENSKA POLITIKER!

- DE TOG OCKSÅ UT HELA BIDRAGET


Walburga Habsburg Douglas (M) har genom riksdagens utbetalningar fått hela hyran på Östermalm betald av staten - samtidigt som hon och maken står skrivna på ett slott taxerat till 37 miljoner.

*

källa: Expressen, tv 4 nyheter 17 nov 2011
Moderaten Walburga Habsburg Douglas och socialdemokraten Susanne Eberstein har under flera år fått hundratusentals kronor av staten. Och trots "Juholt-affären" har de inte hört av sig till riksdagsförvaltningen för att betala tillbaka, uppger TV4Nyheterna.

Walburga Habsburg Douglas (M) valdes in i riksdagen 2006 och började då uppge sin make greve Archibald Douglas lägenhet som sin övernattningsbostad. Douglas hyr en lägenhet på två rum och kök vid Nybrogatan på Östermalm i centrala Stockholm med en hyra på närmare 8 000 kronor i månaden.

- Under fem år har riksdagen betalat ut över 430 000 kronor till Walburga Douglas!



Avslöjandet gjordes av TV4Nyheterna. Samtidigt är paret Douglas folkbokförda på slottet Ekensholm i Sörmland som är taxerat till nära 37 miljoner kronor.
Walburga Habsburg Douglas säger till TV4Nyheterna att hennes man inte längre bor i lägenheten.

 Susanne Eberstein (S) och Walburga Habsburg Douglas (M). Foto: TV4

Även riksdagens förste vice talman, socialdemokraten och kammarrättsrådet Susanne Eberstein, från Sundsvall har tagit emot ersättning före hela bostaden trots att hennes man, kammarrättsrådet Hans Eberstein, äger hälften.

- Det är jag som bor där i veckorna och sedan på helgerna åker jag till Sundsvall. Han bor sporadiskt i Stockholm om vi till exempel är på kungamiddag, säger Susanne Eberstein till TV4Nyheterna. 


- Under 15 år har riksdagen betalat ut emot över en halv miljon kronor för en trerumslägenhet värd närmare 5 miljoner kronor i Stockholm.



- Samtidigt är de folkbokförda i en villa i Sundsvall som Susanne Eberstein är ensam ägare av.



undermattan.blog
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.