tisdag 8 november 2011

(FREDRIK) REINFELDTS FÖRTROENDE MINSKAR

FÖRTROENDE ATT SLÅSS FÖR...

I samband med det senaste alkoholrelaterade bråket där Fredrik Reinfeldts son Erik Reinfeldt varit inblandad, syns nu en tydlig trend att det förr så omtalade förtroendet för Statsministern nu minskar dramatiskt...




- Nya uppgifter säger också att sonen Erik inte alls är det oskyldiga offer som utmålas i media.

Erik Reinfeldt skall under den aktuella kvällen ha varit inblandad i inte mindre än tre stycken olika händelser med fylla och slagsmål som ingredienser. Han har också en historik som en bekräftad bråkstake och dessa tendenser har vid ett flertal tidigare tillfällen rapporterats av media.

 Nya samstämmiga vittnesuppgifter gör också gällande att Erik Reinfeldt till stor del orsakat de senaste incidenterna där media felaktigt utpekar honom enbart som offer.

 Samtidigt har polisens insatser och agerande vid Erik Reinfeldts tidigare s k incidenter också ifrågasatts, eftersom det visat sig att Erik Reinfeldt ibland missbrukat sitt polisiära personskydd. Skyddet har istället fått agera som ”muskler” vid Eriks personligt initierade konflikter med omgivningen...

 Massiv kritik har riktats ifrån ett flertal håll angående Statsministerns otroliga slapphet gentemot sitt försummade ansvar som förälder.


- Att låta sin 16-årige son springa ute om nätterna i en våldsinfekterad krogmiljö där fylla och slagsmål som regel är legitimt, tyder inte på några större ledaregenskaper och ansvarstagande från Statsminister Reinfeldt.



Då Statsministerns son inte heller haft något polisskydd under det senaste nattliga, offentliga fyllefestandet, vilket tydligtvis verkar ha förekommit relativt ofta, hörs nu även röster för att socialkontoret bör granska föräldrarnas agerande och deras lämplighet att bedöma barnens utveckling och fortsatta säkerhet.

- Befolkningens förtroende för Statsministern sjunker nu naturligtvis sakta men säkert…

- Om man inte ens kan sätta gränser och uppfostra sina barn till att vara ansvarstagande medborgare...

- Hur skall man då förväntas kunna leda ett helt land?


Another great Under Mattan Opinion

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Reinfeldt & co:

Paret Fredrik och Filippa Reinfeldt har tre barn och bor sedan 2007 i statsministerns tjänstebostad Sagerska palatset, men under 2011 bor statsministern på annan adress då Sagerska huset genomgår en renovering.

*

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reinfeldts son slipper åtal

MSN - UPPDATE 2012-03-20

STOCKHOLM. Statsminister Fredrik Reinfeldts 16-årige son kommer inte att åtalas för något brott i samband med misshandeln vid Stureplan eller för händelserna på festen i Bromma - där bråket startade.

Det avslöjar åklagaren för Nyheter24 som menar att det nu bara saknas ett fåtal förhör innan hela förundersökningen är klar. När åklagaren i slutet på januari fick frågan om 16-årige Reinfeldt också kunde komma att delges misstanke eller åtalas för brott ville åklagaren inte svara på det utan konstaterar att det var för tidigt att ta ställning till. Men nu står det klart att han enbart är att betrakta som brottsoffer.

– Reinfeldts son är målsägande, säger Anneli Hanström, åklagare, till Nyheter24.

Det är sedan tidigare klart att en 16-årig pojke åtalas för misshandeln vid Stureplan, där Fredrik och Filippa Reinfeldts son bland annat slogs medvetslös med en glasflaska i huvudet.

Innan åklagaren är klar med förundersökningen vill hon inte lämna några detaljer kring vad som hände på natten till den 6 november. Det är däremot klart att motivet till Stureplansmisshandeln finns på festen i Bromma.

– Det var 70 personer på festen. Det är det som tar tid. Man måste hålla nya förhör med personer som var vid Stureplan men som också var på festen, säger Anneli Hanström och fortsätter:

– Vi har planerat förhören till nästa vecka då en advokat ska vara med.
*


--------------------------------------------------
Sidan läst och godkänd av:
IP: 193.188.156.18 June 21, 2012 06:55:49 AM
ISP: Regeringskansliet
Landed: undermattan.blog.com/2011/11/08/reinfeldts-fortroende-minskar

undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.