onsdag 25 september 2013

Rikspolischefens direktiv: - Polismyndigheter skall använda olagliga rasistiska register!

Polischefen i Örebro blev upprörd över att rikspolischefen plötsligt fördömer polisens romregister

***
Uppdaterad - 2013-09-27
, Nyheter P4 Örebro
Peter Springare, chef på länskriminalen i Örebro är mycket upprörd. Inte över registret som sådant utan över rikspolischef Bengt Svenssons lögnaktiga uttalanden.
Peter Springare menar nämligen att Bengt Svensson uppmuntrat polisen att jobba på det här sättet, och att Svensson själv varit med om att bygga upp det här arbetssättet...
***

- Varenda polismyndighet i landet jobbar så här, säger Peter Springare till DN.

Han förkastar däremot att man för register efter etnicitet, men förstår ändå att det blir så. (Eftersom han är en förstående polis och därför vet att lagar och regler är till för alla utom poliser och så politiker förstås...)

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=5655841
***
Rikspolischefens direktiv: - Polismyndigheter skall använda olagliga rasistiska register!
 ***

Skånepolisen ljög om registret!!!

SR 2013-09-25, Ekot
Trots att Skånepolisen redan för över ett år sedan fick frågan från tillsynsmyndigheten, om man hade några register med känsliga uppgifter, sades inte ett ord om massregistreringen av romer.

I svaret till Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden skrev Skånepolisen att känsliga personuppgifter kunde förekomma i fyra register - men inget av dem var de nu aktuella registren över romer, skriver DN.

Frågan från Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, SIN, kom bara några månader efter att Skånepolisen lagt in tusentals barn i registret, skriver tidningen.

Frågan gick ut i en enkät till samtliga landets polismyndigheter - sju av 21 myndigheter svarade att känsliga personuppgifter kunde finnas i verksamheten.
Nu har Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden gjort en ny inspektion i Skåne.

Ekot

"Hur förklarar man för en romsk fyraåring?"


 ***
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** 

- Svenska staten kontrollerade Zigenarnas renlighet, uppförande och intelligens genom tvångsbesök i deras hem...


DN 2013-09-27.
Så sent som 1996 använde Stockholms stad ett stort register över romer med rasbiologiska inslag. Den kommunala Zigenarsektionen stämplade människor som ”hel Z”, ”halv Z” och ”icke-Z”. Registret med Z-klassificeringar finns kvar i Stadsarkivet.

[...] Stockholms stads tjänstemän sökte upp romer i deras hem, registrerade dem och värderade dem. Varje aspekt av romers liv var föremål för granskning: intelligens, skolprestationer, renlighet och uppförande. Här är några kommunala omdömen om romska familjer i Stockholm:

”Hon verkar enfaldig, men snäll.”

”Hon ser fryntlig och hygglig ut, utan att förråda någon större intelligens.”

”Familjen ger ett fattigt och i viss mån efterblivet intryck.”

”Hon är svart som natten.”

Personuppgifterna sammanställdes i ett statligt register över Sveriges romer, där varje individ enligt regeringens vitbok ”fick ett z-nummer och varje familj fick ett z-familjenummer som senare kom att följa personerna i den statliga och kommunala förvaltningens arbete under många år”.

Så kallade ”z-nummer” fortsatte att tilldelas svenska romer i olika kartläggningar, bland annat i en inventering av romer i Stockholm 1962–1963. I rapporten delades de kartlagda in i ”helzigenare”, ”halvzigenare”, ”trekvartszigenare” och ”icke-zigenare”.

Socialstyrelsen använde fram till 1980 koderna ”Z”, ”1/2 Z”, ”¼ Z” och ”ej Z” för att sortera romer och ingifta. Så sent som 1981 upprättade Socialstyrelsen en förteckning över ”zigenare” i landet.
 
- Förföljelsen av romer har även varit officiell svensk politik.

- På 20-talet beskrev flera polisdistrikt i dokument romer som ”fullständigt onyttiga människor” som borde ”utrotas”.
 
– Romer jag har träffat har ofta gett uttryck för en känsla av att man är följd i varje steg, att man är övervakad. Nu visar det sig att man faktiskt har på fötterna där.
Han påpekar att svenska myndigheter genom åren samlat in väldigt mycket information om romer – enbart för att de är romer.[...]

Registret med Z-stämplarna användes och uppdaterades ända fram till 1996, när Zigenarsektionen lades ned.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/romer-kontrollerades-i-sina-egna-hem/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5658149


 ***
Vidareläsning:

Dagens Juridik - Publicerad 2012-07-11 11:21
Datainspektionen och Justitiekanslern opponerar sig mot en ny lag som kan träda i kraft redan vid årsskiftet. Lagen gäller vilka myndigheter som har tillgång till känsliga personuppgifter.
*

Endast ett fåtal myndigheter i Sverige har idag tillgång till känsliga personuppgifter om befolkningen såsom information om hälsa, utbildning, inkomst och etniskt ursprung. Exempel på sådana myndigheter är Försäkringsbyrån och Arbetsförmedlingen. Andra myndigheter eller personer som velat ha tillgång till dessa uppgifter har hittills fått vända sig till de här myndigheterna.


Men enligt regeringens nya lagförslag ska nu en annan myndighet, som arbetar med arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering, IFAU, också få tillgång till känsliga uppgifter om medborgarna. Bland annat kommer myndigheten att få kännedom om etniskt ursprung och om medlemskap i fackföreningar.[...]

4 kommentarer:

 1. -SD-ledamot tar polisen i försvar efter registerskandalen-

  I dag går riksdagsledamot Thoralf Alfsson (SD) till myndighetens försvar på sin blogg.

  Alfsson likställer även registret, där romers släktskap har kartlagts, med privatpersoner som släktforskar.

  "Hur skall polisen kunna förebygga brott om man inte får föra register över vissa kategorier av befolkningen som är överrepresenterad i brottsstatistiken?" skriver han.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17540951.ab


  --Var tionde i SD dömd 2011--:

  Grovt sexuellt utnyttjande av underårig, djurplågeri och olaga vapeninnehav...

  ... Detta är några av de brott som förtroendevalda sverigedemokrater i Dalarna har blivit dömda för, enligt uppgifter från Sveriges radio.

  Exempel: Av de 39 Sverigedemokrater som är förtroendevalda i Dalarna är tio procent dömda för brott de senaste åren.[...]

  http://undermattans.blogspot.de/2011/10/sverigedemokraterna-sveriges-stolthet.html

  *Bör väl i s f omgående va läge för ett omfattande polisregister på samtliga SD-sympatisörer.
  (Namnförslag på registret: - SD:s kriminella släktforskningsregister:)

  --------------------------------------------------

  Över 50% poliser i Grekland är nazister - Efter Husby, Rosengård, etc. - Hur är det i Sverige?

  Vem va det som grundade SD nu igen? (zionister är fel svar, eller?)

  http://undermattans.blogspot.de/2013/05/over-50-poliser-i-grekland-ar-nazister.html

  SvaraRadera
 2. SD ledes av sionister och dessa få all hjälp av sionistisk ADL för att hjärntvätta ointelligenta individer (mest goyim) och utnyttja för sina intressen. Under Hitler tiden -alla nazists ledare var infiltrerade judar och enstaka tyskar och mest vakna av dessa försökte bli av men lyckades inte då informationen var usel och de såg inte falska tyskar=5-kolonnare dvs judar som- även huvud slaktare =Mengele var profan jude som fått omätliga befogenheter men inte åstadkommit några nämnvärda framsteg, bara omänskliga ockulta slakt verksamhet och förvandling av friska individer till psykisk sjuka, zombier = mass produktion av psykisk skadade, invalider och förstörda utan återvändo människor. Dessutom i Varje koncentrations läger var rabbin råd som debilt, ensidig och primitivt gallrade människor till slakt- gamla o sjuka, även barn och starka som skulle utnyttjas för utbyggning av Israel - fråga är de intelligenta eller zombifierade nation som fostras i sitt nazistiska religion att lyra och utnyttja allt o alla och bli just för det belönade av sina prästerskapet.-rabbinat o dylikt (Thora, Shulham ..Zoar..etc). Då svensk juridik ockuperad av dessa zombier som snackar bort och marazmerar bort lagstiftning - därför finns ingen rättssäkerhet i Sverige längre, (den bilden är globalt ). Då goyim ser inte detta och trampar på samma mina varje gång och bli utnyttjade av den sionist korruption under århundraden...

  SvaraRadera
 3. Det är inte bara utlänningar eller etniska grupper som har registrerats.
  Sverige har alltid registrerat direkt i folkbokföringen som vi medborgare inte får komma åt.
  Politiska åsikter mm.
  Sverige segregierar direkt i folkbokföringen.
  Och det är bara våran nasistiska överhet som får ta del av den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är tydligen världsbäst även på olaglig registrering..?

   FN-stadgan är tydligen totalt ointressant för svenska myndigheter... (olaglig övervakning, registrering, rasistiska checkpoints etc...)

   Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.