lördag 13 oktober 2012

SVENSKA POLISENS DÅLIGA DAGAR… DEL 39



POLISMAN nära att skjuta tre kvinnor!
...Blir befordrad!
För att läsningen inte skall vara allt för betungande har redaktören tagit sig friheten att kort kommentera vissa artiklar… (Personerna på bilderna har antagligen inget med de aktuella fallen att göra.)

Målsättningen med publiceringen är att informera om hur det faktiskt ser ut i dagens samhälle där polismakten har sina egna lagar. För att upprätthålla en trovärdig demokrati krävs en total utrensning av rötan inom poliskåren. Alla rättigheter till bilder och text tillhör respektive upphovsmän.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEL 39

---CRIME PAYS?!---



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Polischef Tommy Hydfors åtalas
för misshandel av sin 14-åriga dotter

Nyhetsverket. Den nyligen åtalade misshandlande fadern på fotot: Tommy Hydfors är ställföreträdande Rikskriminalchef och ordförande för operativa rådet, som har till huvuduppgift att stärka samarbetet mellan olika myndigheter i kampen mot den grova organiserade brottsligheten.

- Fler vittnen säger att han slagit och sparkat sin 14-åriga dotter och sedan hotat hennes vänner.


Det var den 14-åriga flickan som själv ringde polisen för att anmäla sin pappa efter ett bråk i deras hem i maj 2012.

Tonårsdottern hade fest med några kompisar i faderns lägenhet i Uppsala, när fadern Tommy Hydfors kom ut på balkongen och hade synpunkter på att några i sällskapet rökte. Han anklagade dem också upprört för att ha stulit hans sprit.

Enligt åtalet reste sig dottern upp för att gå med sin pappa in i lägenheten, men då ska han ha knuffat henne över det uppdukade bordet.

Grälet fortsatte sedan inne i lägenheten och i sin anmälan säger flickan att pappan slog henne, tog stryptag runt hennes hals och sparkade henne i magen.

– Han sparkade mig när jag låg på golvet, säger hans tonårsdotter i förhör.


Han föste ner mig på golvet, så låg jag på sidan, som i en boll och då hade han släppt min nacke och gått runt på något sätt och sparkade mig.

Uppgifterna styrks av vännerna som genom fönstret såg händelsen. Därefter ska fadern tillike till vardags även arbetande som ställföreträdande Rikskriminalchef, Tommy Hydfors i affekt ha slitit av sig tröjan och frågat dotterns vänner om de vill slåss.

Till sist reagerade en granne på misshandeln och ringde polisen. Hon skrek från sin balkong:
– Sluta, vad fan håller du på med?

Läs mer på:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




SR 2012-10-11

---CRIME PAYS?!---

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Polis i Kronobergs län
misstänkt för våldtäkt
Kronoberg
En Kronobergspolis misstänks ha våldtagit en kvinna. Den utpekade polismannen har ännu inte förhörts och arbetar tills vidare under utredningen kvar inom polismyndigheten.


– Vi har fått in en anmälan som direkt lämnats vidare till Riksenheten för polismål i Malmö. I övrigt kan jag inte säga någonting, konstaterar Anders Karlsson, ställföreträdande chef vid polismyndigheten i Kronobergs län.

Enligt uppgift till Smålandsposten ska våldtäkten ha skett på den misstänkte polisens fritid under sommaren. Den utsatta kvinnan har fått ett målsägandebiträde som ska ta tillvara hennes intressen under utredningen.

Chefsåklagare Kristian Augustsson har inlett en förundersökning om våldtäkten som enligt anmälan skedde på en ort i Kronobergs län. Efter att kvinnan i förhör lämnat uppgifter om den aktuella händelsen kommer den utpekade polisen att få möjlighet att lämna sin version.

–   Vid polismyndigheterna finns det speciellt utsedda polisbefäl som har behörighet att ta upp den här typen av anmälningar som rör polisanställda, säger informationschef Robert Loeffel.
När det gäller Kronobergs län lämnas uppgifterna om misstänkta alltid vidare till åklagare vid Riksenheten för polismål i Malmö.

– Där beslutas sedan om en förundersökning ska inledas. Det är aldrig någon lokal polis eller åklagare som fattar beslut i den här typen av ärenden.

”Vi har fått in en anmälan som direkt lämnats vidare till Riks-enheten för polismål i Malmö.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Polis sköt vådaskott - kan varnas

Corren.se Linköping 2 feb 2012-03-29
Under ett övningsmoment råkade en polisman avlossa ett vådaskott. Nu riskerar han att få en varning.


Den 22 juni förra året tjänstgjorde polismannen som vapeninstruktör för en grupp polisaspiranter som samlats vid polismyndighetens skjutbana.

Mitt i måltavlan

Polismannen skulle förevisa hur ett så kallat nödvärnsdrag ska gå till och hade vapnet riktat mot måltavlan.

- När han tryckte på avtryckaren visade det sig dock att vapnet var laddat.


- Skottet träffade mitt i måltavlan. Varken vapeninstruktören eller hans elever hade hörselkåpa på sig vid tillfället.



Det inträffade granskades av chefsåklagare Monica Mimer vid riksenheten för polismål. Hon beslutade dock att inte inleda någon förundersökning.

Personalansvarsnämnden

Polismyndigheten anser dock att polismannen ska tilldelas en varning eftersom han av oaktsamhet inte försäkrade sig om att vapnet var oladdat. Ärendet har nu överlämnats till Rikspolisstyrelsens personalansvarsnämnd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SR 2012-10-09

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2012, Polis slarvade bort förskingringsbevis

SR, 2012-04-04
En kassör i en ideell förening i länet polisanmäldes, misstänkt för förskingring.


Nu har föreningen också polisanmält polisen - eftersom flera pärmar som var bevismaterial i utredningen försvunnit ur polisens förvar.

– De säger att pärmarna antagligen försvunnit under flytten till det nya polishuset i Östersund, säger en styrelseledamot i föreningen, till Länstidningen.

En intern utredning inom polisen ska göras om pärmförsvinnandet, skriver tidningen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredrik, 20, på platsen där polisen sköt ihjäl hans hundar med ett 20-tal skott. (Bild: AB)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredrik, 20: 

”Polisen sköt mina hundar med 25 skott
mitt framför ögonen på mig”

Aftonbladet 2012-10-07
Poliserna var aggressiva och sa att jag skulle följa med till stationen. Sedan sköt de hundarna mitt framför ögonen på mig, säger han.

– Jag var på väg hem från jobbet och satte mig här med hundarna för att ta en cigarett. Plötsligt dök poliserna upp och var aggressiva och sa att jag skulle följa med till stationen, säger han.

När Fredrik ifrågasatte varför han skulle åka med ska poliserna ha blivit hotfulla.

Drog vapen


– Jag sa att jag ville ringa hem till mamma och pappa så att de skulle kunna hämta hundarna, men det fick jag inte. När jag stoppade ner handen i fickan för att ta upp telefonen drog de vapen, säger han.


Läs hela historien:

POLISEN SKÖT TVÅ HUNDAR MED 25 SKOTT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SR 2012-10-09

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2012, V: fel av polisen använda
pepparsprej vid läktarbråk


SVD 2012-05-25
Polisen missbrukar reglerna för pepparsprej vid ingripanden. Det säger riksdagsledamoten Lena Olsson (V) efter förra veckans tumult på Söderstadion. Hon kräver nu att regeringen agerar.

När Hammarby i fredags mötte Assyriska på Söderstadion uppstod ett internt bråk på en av läktarna. Polisen ingrep under tumultet, och uppger själva i ett pressmeddelande att de var ”hårt trängda, och använde såväl batonger som pepparsprej för att ”freda sig”.

Men Hammarby Fotboll anser att polisen gick över gränsen i samband med ingripandet, och har JO-anmält användningen av pepparsprej.

Även riksdagsledamoten Lena Olsson (V), rättspolitisk talesperson, är kritisk. ”Av den omfattande filmdokumentationen är det mycket svårt att förstå varför användande av ett vapen som pepparspray skulle vara nödvändigt eller lämpligt i sammanhanget”, skriver hon i dag i en skriftlig fråga till justitieminister Beatrice Ask (M).

- Polisen får inte använda pepparsprej hur som helst. Det finns tydliga restriktioner, men man håller sig inte till de regler man ska, säger Lena Olsson.

Hon var själv inte närvarande på förra veckans match, men har fått ögonvittnesrapporter från en nära bekant.

- Det var tydligen många som blev sprutade på med pepparsprej, som överhuvudtaget inte hade med saken att göra.


- Polisen ska även ta hand om folk som har blivit drabbade, men det skedde inte.



Lena Olsson vill nu att regeringen ska se över polisens användning av pepparsprej.

- Det behövs en utvärdering av hur det här vapnet används. Pepparsprej är till för vissa nödsituationer, och får absolut inte missbrukas av våra myndigheter, förklarar hon.

Polisen har haft tillgång till OC-sprej – så kallad pepparsprej – sedan 2004. Enligt Rikspolisstyrelsens föreskrifter får det ”användas bara om den polisiära uppgiften inte kan lösas på något annat, mindre ingripande, sätt”.


Det står också i riktlinjerna att ”användandet ska ske med hänsyn tagen till den smärta och det obehag som åtgärden innebär för den som utsätts för sprayen”.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Polis misstänks för brott

SR Nyheter P4 Radio Stockholm (se tidigare artikel om gym-skotten)
En polis kommer att delges misstanke om brott i samband med skottlossningen vid rånet mot en guldsmedsaffär på Engelbreksgatan i Stockholm.


En polis kommer att delges misstanke om brott i samband med skottlossningen vid rånet mot en guldsmedsaffär på Engelbreksgatan i Stockholm. När rånarna flydde ut på gatan efter rånet riktade en av dem en startpistol mot fem poliser.

Polisen sköt flera skott mot rånarna på öppen gata, varav 11 gick rakt in i ett gym. En av poliserna misstänks nu för framkallande av fara för annan.


De tre rånarna har dömts till fleråriga fängelsestraff för rånet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Vittnen motsäger polisen om biljakt
SVD 2012-06-14
Malmöpolisen har svårt att förklara sitt agerande vid den biljakt i centrala Malmö på tisdagskvällen, som resulterade i att en cyklist kördes ihjäl.


Den 20-åring som sitter anhållen efter vansinneskörningen har tidigare varit med i det numera nedlagda kriminella gänget Black Cobra, uppger lokala medier.

Polisen säger att jakten avbröts före dödsolyckan men vittnen hävdar att det inte stämmer.

– Polisbilen passerade i hög fart redan innan den påkörde mannen landat i gatan, säger ett vittne till Aftonbladet.


Ett annat vittne uppskattar polisens hastighet till en bra bit över hundra.

20-åringen som sitter anhållen efter händelsen dömdes 2008 till skyddstillsyn för misshandel, olaga hot, stölder och narkotikasmuggling. Enligt lokala medier har han varit medlem i det nu nedlagda kriminella nätverket Black Cobra.

I april 2010 fann Helsingborgs tingsrätt honom skyldig till bland annat grov stöld och försök till utpressning i ett uppmärksammat mål. Tillsammans med två kamrater hade han kidnappat en handikappad 19-åring och tvingat denne att teckna mobiltelefonabonnemang i olika butiker. Telefonerna tog trion sedan hand om.

20-åringen sitter nu anhållen, misstänkt för bland annat mordförsök och för att ha vållat en 61-årig cyklists död.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2012,”Rysk roulette vem
som klarar en sådan jakt”

SVD 2012-06-14
Efter den uppmärksammande biljakten med flera polisbilar inblandade i Malmö där en person dog, ska nu Riksenheten för polismål utreda om polisernas agerande förvärrade situationen. "Poliserna får inte utbildning i hur de ska göra", säger en docent i trafikmedicin.


Det var i tisdags eftermiddag som en person avled och två skadades i centrala Malmö efter att en man vansinneskört genom stan. Upprinnelsen var en mindre trafikolycka där mannen, som är i 20-årsåldern, efter att ha vägrat lämna olycksplatsen försökte köra på fyra poliser och sedan försökte fly från poiisen, uppger TT.

Fyra polisbilar var inblandade i jakten, som enligt polisen ska ha avbrutits och sedan tagits upp igen efter dödsolyckan. När föraren, som misstänks ha varit drogpåverkad, körde ihjäl en man i 60-årsåldern avbröt alla polisbilar utom en jakten.

Den fjärde fortsatte och lyckades till slut preja bilen och få den att stanna så att mannen kunde gripas. Han är nu anhållen för bland annat grovt vållande till annans död.


- Vittnen som såg jakten ger en annan bild än polisen av vad som skedde.


- Flera hävdar att polisen började jakten vid en annan tidpunkt än man har sagt och att de inte alls avbröt och sedan återupptog jakten innan dödsolyckan inträffade.



Nu har locket lagts på i väntan på att Riksenheten för polismål ska utreda om polisens agerande bidrog till mannens vårdslöshet.

Rikspolisstyrelsen har föreskrifter för hur en biljakt får gå till. Insatserna måste stå i proportion till påstådda brott och hänsyn ska tas till sådant som vägens beskaffenhet, väderleksförhållanden, väglag, hur mycket trafik det är, vilken tid det är på dygnet och bebyggelse. Biljakten i Malmö inträffade mitt i city där många människor rörde sig.

– Jag skulle vilja säga att ingen polis i Sverige ska delta i några sådana här jakter över huvud taget innan man har fått utbildning enligt föreskrifterna från Rikspolisstyrelsen. 

Så vitt jag vet finns det ingen polismyndighet som ger den typen av utbildning, säger Jörgen Lundälv, docent i trafikmedicin vid Umeå universitet.

Enligt ett nytt tillägg i föreskrifterna ska alla poliser få utbildning i att stoppa eller preja ett fordon. Utan den utbildningen får poliserna inte göra den typen av ingripande.

Jörgen Lundälv har föreläst på alla tre polisutbildningarna och även på polismyndigheten i Uppsala om de här frågorna. Han har forskat på skador hos polispersonal i samband med olyckor och efterlyser flera förändringar för att förbättra rättssäkerheten i samband med att bilar stoppas med prejning; att alla biljakter borde videofilmas, att det borde finnas en svart låda i polisbilar och att Justitieombudsmannen gör en nationell genomlysning av alla fall av biljakter.

– Det är rysk roulette vem som klarar en sådan här jakt. Det är förenat med livsfara att stoppa fordon i city, säger han.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Ask synar hur polisen utreder saker

SVD 14 juni 2012 kl 16:45, uppdaterad: 14 juni 2012 kl 16:54
Ett besök hos var och en av de 21 polismyndigheterna av statssekreteraren ska hjälpa justitieminister Beatrice Ask (M) att förstå varför polisen klarar upp färre brott än tidigare, trots miljardsatsningar.


Arbetet med utredningar ska studeras särskilt.

- Det är orimligt att vi lägger så mycket nya resurser utan att se några resultat, sade Ask efter en debatt i riksdagen där hon fick frågor om varför andelen uppklarade fall sjunker.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2012, Polis sköt hunden Brutus
i villaträdgård


Nyheter P4 Malmöhus
En villaägare vid Arild i nordvästra Skåne fick sin hund skjuten i trädgården i morse när poliser jagade smitande inbrottstjuvar. Hunden träffades i huvudet och fick senare avlivas.


"Ägaren är givetvis upprörd"

Det var vid fyratiden i morse som vakter från ett vaktbolag upptäckte tjuvarna som gjort inbrott i St. Arilds golfklubb.

Männen sprang därifrån till en bil och vakterna följde efter. När polis kom till hjälp lyckades man få stopp på bilen och tjuvarna försvann in i en villaträdgård med polisens hundförare i hälarna.

- I trädgården är det en annan hund. Den här hunden och tjänstehunden börjar bråka och senare går även den här hunden mot hundföraren som då blir tvungen att dra sitt tjänstevapen och skjuta hunden, säger Jimmy Modin på polisens kommunikationscentral.

Hunden en korsning mellan Newfoundland och Berner togs till djursjukhuset av polispatrullen. Men fick senare avlivas, och givetvis är ägaren upprörd.

- Ja, ägaren var ju på plats, säger Jimmy Modin

Såg de det som hände?

- Jag vet inte om de har sett eller inte, men ägarna har blivit kontaktade i alla fall. Jag har ingen om exakt information vad som har sagts eller gjorts efter skottet, säger Jimmy Modin.

Inbrottstjuvarna hann undan, men fick inte med sig något byte. Men enligt uppgift greps en kvinna som skulle ha agerat som bilförare. Rutinmässigt görs nu en internutredning kring polismannens skott.

Polisen sköt barnens bäste vän - Hunden Brutus

Läs hela historien:Polisen avrättade barnfamiljens hund i deras egen trädgård



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012, Polisen kritiseras för dålig samordning

Nyheter P4 Radio Stockholm
Rikspolisstyrelsen riktar stark kritik mot polisens räddningstjänst runt om i landet i en ny rapport. Stockholms län tillhör de som får hårdast kritik.


Polisens räddningstjänst dålig på att samordna sitt arbete

Polisens räddningstjänst i Stockholms län uppfyller få av de krav som ställs enligt FSO, Förordningen om skydd mot olyckor.

De saknar bland annat ett program med rutiner för hur räddningstjänsten ska skötas och hur ansvarsfördelningen mellan chefer och avdelningar ska se ut, till exempel när polisen söker efter försvunna personer.

2010 fick polisen i Stockholm in lite över 3 500 händelserapporter om saknade personer.

I 20 av fallen inledde polisen en räddningsinsats, dvs 0,6 procent av fallen. Det kan jämföras med Norrbottens län där man drog igång en räddningsinsats i 13,8 procent av fallen.


Rikspolisstyrelsen anser att polismyndigheternas räddningstjänster måste förbättra i stort sett det mesta, förutom fjällräddning där arbetet går bra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009, Polisen brände hans bokföring

Dagens Juridik Publicerad 2009-11-19 08:36
Trots att förundersökningen mot företagaren Claus Carrizo lades ned efter två år återlämnades inte den bokföring som beslagtagits till honom. Polisen brände istället bokföringen tillsammans med privata papper som tillhörde Carrizo och hans hustru.


Redan i mars 2007 riktade Justitiekanslern, JK, allvarlig kritik mot en polismyndighet för att beslagtagna handlingar tillhörande Claus Carrizo förstörts utan lagstöd efter att förundersökningen mot honom lagts ned.

Dessutom kritiserade JK Ekobrottsmyndigheten för att ha underlåtit att informera polismyndigheten om att Claus Carrizo via ombud meddelat att han önskade återfå handlingarna, samt för att inte på ett klart sätt hänvisat ombudet till polisens beslagsenhet.

För dessa fel begär nu företagaren och hans hustru skadestånd av staten med fyra miljoner kronor jämte ränta.

Privata papper

De brända pärmarna innehöll inte bara bolagshandlingar utan även privata handlingar av omfattande ekonomiskt värde, till exempel utställda skuldebrev, aktiebrev, aktier och obligationer.

Enligt makarna går det inte att närmare precisera "vilka handlingar som förstörts eftersom Polisens beslagsprotokoll inte är tillräckligt utförligt." Men de uppger sig fortfarande "uppleva lidande och obehag över osäkerheten om vad det gods som destruerades faktiskt innehöll", och blir påminda om den lagstridiga destruktionen varje gång de försöker eftersöka en handling.

Myndigheterna erkänner felen

Den polismyndighet som utförde destruktionen av handlingarna, Rikspolisstyrelsen och Ekobrottsmyndigheten håller alla med om att beslutet att förstöra handlingarna saknade lagligt stöd, innefattar tjänstefel och utgör grund för skadeståndsansvar för staten.

Enligt polismyndigheten har den person som beslutade om att Claus Carrizos bokföring skulle brännas avlidit. Därför har någon förundersökning inte inletts.

"Makarna har inte visat ekonomisk skada"

Myndigheterna menar att eftersom makarna inte "gjort några försök att rekonstruera materialet" eller beskriva vad handlingarna närmare avsett, har de heller inte visat att de förorsakats någon ekonomisk skada på grund av att det beslagtagna godset destruerats.

Yrkandet om ersättning i den delen avstyrks därför av myndigheterna, liksom ersättningsyrkandena för kränkning respektive ideell skada enligt skadeståndslagen.

Så gör även JK, som däremot för en diskussion om makarnas eventuella ersättningsrätt enligt Europakonventionen.

Yttrande från Centrum för Rättvisa

JK konstaterar att Claus Carrizo och hans hustru inte heller har rätt till ersättning för ekonomisk skada på grund av konventionsbrott, men väl för ideell skada. I denna del har makarna hänvisat till ett yttrande från Centrum för Rättvisa, där 70 000 kronor anges vara en skälig ersättning för deras icke-ekonomiska skada.[…]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Polisanställd dömd för krogmisshandel

Linköping 24 feb 14:25, uppdaterad 27 feb 11:06
En kvinna som är civilanställd vid Rikspolisstyrelsen dömdes på fredagen för misshandel. Nu riskerar hon att förlora sitt jobb.


Det var den 29 maj förra året som händelsen inträffade på en krog i Linköping. Kvinnan hade under kvällen druckit en hel del vin och attackerade, utan någon uppenbar anledning, en manlig kroggäst som deltog i en svensexa.

Kvinnan utdelade flera knytnävslag mot mannen – vilket flera personer bevittnade.

Inte trovärdig

Under rättegången förnekade kvinnan brott och gjorde gällande att hon själv skulle ha blivit misshandlad.

Tingsrätten tror dock inte på henne och konstaterar i domen att hon ändrat flera uppgifter under utredningens gång.

Inte ringa

Polisens personalansvarnämnd har i ett yttrande till tingsrätten meddelat att "det mesta" talar för att kvinnan kommer att skiljas från sin anställning om hon döms för misshandel som inte är att betrakta som ringa. Tingsrätten menar att det misshandelsbrott hon gjort sig skyldig till är av "mellangraden".

Med tanke på att kvinnan riskerar att förlora sitt jobb nöjde sig domstolen med att döma henne till villkorlig dom. Hon slipper att betala böter, men måste betala 5 000 kronor i skadestånd till den misshandlade mannen.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 


SLUT PÅ DEL 39

MISSA INTE DEN SPÄNNANDE FORTSÄTTNINGEN:


Ladda ner Serien som PDF från divShare eller Scribd
39.



undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. IP: 195.67.88.219 ISP: TeliaSonera AB October 18, 2012 08:45:54 AM
    Organization: Riksdagen | Host: customer.telia.com
    Landed: undermattan.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    ——————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 01:16:08 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    ——————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 01:10:54 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    ——————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 12:29:24 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    ——————————————————
    IP: 137.61.234.225 Host: not.skatteverket.se July 03, 201208:29:18 AM
    ISP: Swedish Tax Agency
    Landed: undermattan.blog.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    —————————————————–
    IP: 147.186.254.98 Host: surf.police.se August 13, 2012 01:40:37 PM
    ISP: Rikspolisstyrelsen
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    —————————————————–
    IP: 62.119.189.196 ISP: Telenor AB September 02, 2012 12:08:28 PM
    Organization: Dagens Nyheter
    Landed: undermattan.com/2012/06/28/petzall-dod-kvinna
    —————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 201201:16:30 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/28/fbis-megaupload-olagligt
    ——————————————————–
    IP: 19X.2X0.XX XX ISP: CJSC Synterra July 02, 2012 11:41:42 AM
    Organization: The Voice of Russia State broadcasting company
    Landed: undermattan.blog.com/2012/06/28/fbis-megaupload-olagligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 01:17:21 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/11/zionist-magazine-antisemitiskt-roligt
    ———————————————————
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:04:35 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/2012/06/11/zionist-magazine-antisemitiskt-roligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 18, 2012 10:56:30 PM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/2012/06/11/zionist-magazine-antisemitiskt-roligt
    ——————————————————–
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB August 19, 2012 12:00:48 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.com/2012/06/11/zionist-magazine-antisemitiskt-roligt
    ——————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 01:18:49 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/06/13/ganna-dement-91-aring-vs-sverige-moderat-slyngelstat-med-attityd
    ————————————————————————
    IP: 193.241.8.242 August 28, 2012 01:22:33 PM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Landed: undermattan.blog.com/2012/06/28/free-pussy-riot-you-fuckers
    ——————————————————-
    IP: 193.183.16.24 ISP: Resilans AB June 30, 2012 01:22:05 AM
    Organization: Landstinget Halland
    Landed: undermattan.blog.com/2012/06/28/free-pussy-riot-you-fuckers
    ——————————————————-
    IP: 193.14.163.194ISP: Tele2 SWIPnet June 28, 2012 02:36:32 PM
    Organization: TV4 A
    Landed: undermattan.blog.com/2012/04/07/folkmordare-carl-bildt
    ————————————————————–
    IP: 194.103.185.13 ISP: Resilans AB July 12, 2012 04:56:40 PM
    Organization: Orebro lans landsting
    Landed: undermattan.blog.com/2012/04/07/folkmordare-carl-bildt
    ————————————————————–

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.