torsdag 31 maj 2012

MODERATERNAS DÅLIGA DAGAR… del 5

UnderMattan-bloggens nya serie om våra (M)-politiker och deras vänner.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





——DEL 5——

---Fredrik Reinfeldt special---

Källor: Expressen, Aftonbladet, Corruptio, div dagspress.

("The Central Scrutinizer" sammanfattar...)


- Vilket elände som Familjen Reinfeldt och Moderaterna har spridit över Svenska folket de senaste åren. Ändå blir det bara värre och värre för varje dag... Det verkar vara en riktig problemfamilj och ett korrupt problemparti som på gammalt diktatoriskt manér numera härskar över Sverige.

Först åker pappa Reinfeldt fast för rattfylleri 2009 när han samtidigt utsätter både barn och vuxna för livsfara genom att köra omkring i sin bil grovt berusad med hela 0,8-1,2 promille i blodet. Pappa Bruno Reinfeldt, är en välkänd företagare och tidigare kommunal moderatprofil i fullmäktige och i Täby.

Ett vittne iakttog Herr Reinfeldts otroligt vingliga och livsfarliga framfart med sin bil och larmade genast polisen. Rattfylleristen gjorde som vana alkoholister bakom ratten gör när de iakttagits i vingliga bilfärder.


- Han skyndade sig hem och hällde i sig ännu en flaska sprit och när polisen dök upp så hade Pappa Reinfeldt naturligtvis bara druckit sprit efter bilfärden. :)



I värsta fall kunde han även erkänna att han druckit en flaska dan innan bilfärden också, men absolut inget alls i anslutning till att han körde bilen.

- Dessvärre för honom och alla andra dumma rattfyllerister så går det knepet inte så bra längre.

Bruno Reinfeldt döms till 40 dagsböter á 200 kronor för rattfylleri.
Trots domen fick han behålla körkortet eftersom hans grabb är statsminister. Men körkortsinnehavet utreddes åtminstone ändå för syns skull av länsstyrelsen, enligt Bonnierägda TT.

Statsminister Fredrik Reinfeldt trodde vid tillfället inte att domen påverkar väljarna - och inte heller honom själv som politiker och statsminister, eftersom moderaterna ändå hyfsat väl kontrollerar opinionen via näringslivets uppköpta media.


(Favorit i repris 2012)


FAKTA: Pappa Reinfeldts rattfylla

*Klockan 19.43 på kvällen 23 oktober förra året körde Bruno Reinfeldt sin bil från Täby centrum.
* Ett vittne tyckte det gick vingligt och ringde polisen.
* Mellan klockan 19.55 och 20.05 kom han hem till bostaden i Täby.
* Han säger att han var nykter när han körde, men att han drack 75-80 centiliter tolvprocentigt vin när han kom hem.
* Klockan 20.47 medtogs Bruno Reinfeldt av en polispatrull.
* Ett blodprov klockan 21.05 visade att han hade 0,79 promille alkohol i blodet. Ett urinprov klockan 21.15 visade på 1.21 promille alkohol i urinen. Ett urinprov klockan 22.15 visade att han hade 0.91 promille alkohol i urinen.

Efter domen drog sig Bruno Reinfeldt tillbaka från politiken och sa även följande till Expressen:
- Jag inser att uppmärksamheten kring mitt rattfylleriåtal skadar partiet för mycket...

- Det här är enbart mitt eget beslut, säger Bruno Reinfeldt vidare.

- Jag skulle inte ha låtit det här gå till domstol.


- Jag borde ha erkänt och betalat böterna.


- Då hade det aldrig hamnat i offentlighetens ljus.



...Det här har gått precis som jag inte ville att det skulle gå - på sämsta tänkbara sätt.

Vågar du köra din bil?
- Ja, jag är beroende av bil och man har ju inte dragit in mitt körkort.
- Men jag är oerhört noggrann att jag inte har någon alkohol i blodet när jag sätter mig bakom ratten.



- Inget Jubel från Fredrik…


Statsministern jublade inte precis åt händelsen. Relationen mellan Bruno Reinfeldt och sonen har också tidvis varit frostig.
Som när sonen Fredrik i Ulf Kristofersons bok "Fredrik Reinfeldt - i huvudrollen" utmålade sin far som förvirrad och otillräknelig.


- Jag undanhåller alltid att medierna får tag på honom, därför att jag inte riktigt vet vad han säger, säger statsministern i boken. Uttalandet gjorde fadern ledsen:

- Jag tycker det är förskräckligt att min äldste son säger så. Jag är inte förvirrad, det kan många andra intyga, sa han då till Expressen.

Enligt relationsexperten Christina Hermanrud är konkurrens den vanligaste orsaken till en dålig far- och son-relation.

- Det börjar i tonåren. Söner kan känna förväntningar som papporna egentligen inte har på dem, samtidigt som papporna vill visa sig duktiga och inte kan acceptera att sonen är starkare.



Relationer där båda har maktpositioner är, enligt Hermanrud, extra utsatta.

- För oss andra som inte är relationsexperter så verkar det ändå rätt ynkligt och inte heller särskilt förtroendeingivande eller lojalt att säga så om sin pappa offentligt, även om han är en simpel rattfyllerist. :)


---Folkmordsregeringen---

- Nåväl, Statsministern återhämtade sig så sakta just när nästa skandal uppdagades…



Hans personligt utvalde (olje?- &) utrikesminister Carl Bildt misstänktes internationellt för att vara inblandad i ett brutalt folkmord på över 12.000 människor.

Som extra bonus ingick även misstanke om tortyr, våldtäkter och landsfördrivning på ytterligare 120-160 000 människor. Folkmordet är fortfarande under utredning av åklagare men den oerhört arrogante oljeprospektören Bildt anser att han bara hjälpt de stackars Afrikanerna i deras demokratiska utbildning.

- Hursomhelst så hade två Svenska frilansjournalister fräckheten att åka till Etiopien där folkmordet skett för att skaffa mer fakta kring omständigheterna.

När Journalisterna sedan anhölls av hantlangarna som utfört folkmordet åt oljebaronerna Lundin så ansåg till att börja med både Reinfeldt & Bildt att Journalisterna fick skylla sig själv eftersom Journalister inte skall lägga näsan i blöt i andras affärer.

- Ytterst trovärdiga källor uppger att det är helt i Svenska regeringens intresse att de båda Svenska frilansarna får ruttna bort i ett etiopiskt fängelse eftersom man inte riktigt vet vad de kan ha kommit över för uppgifter om Bildts påstådda folkmord.

- Carl Bildt började efter påtryckningar förklara för världen att hans berömda ”tysta diplomati” nog skulle lösa alla problem.




- Utrikesministerns s.k. ”tysta diplomati” är dessvärre lika effektiv som att inte göra någonting alls, vilket han troligtvis också gör...




- En referens för den fantastiska tysta diplomatin är ”Dwight Isaak” som har suttit inlåst i en fängelsehåla i Eritrea i närmare 10 år utan att svenska ”folkmordsregeringen” lyft ett finger.




--Reinfeldts förtroende i kris
efter Littorinaffären--

Förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt har droppat efter Littorinaffären.

- Just när vi trodde saker och ting inte kunde bli värre för wannabe-diktatorn Reinfeldt så händer detta. Dubbelmoralens väktare Moderaterna, som snart kriminaliserat hela svenska folket på ett eller annat sätt utpekas själva som simpla sex-köpare av ett antal prostituerade.

En av moderaternas högsta representanter umgås flitigt med horor och avslutar snabbt karriären under alla möjliga och omöjliga andra ursäkter.

- Vad kan man säga? Jo man kan fråga sig följande;



- Varför mörkade du sanningen som vanligt Fredrik?

Fredrik Reinfeldt kände till anklagelserna om Littorins sexköp redan långt tidigare. Men dessa uppgifter mörkade han. "Efterklangen blir tveksamma tankar om Reinfeldts chefskap", kommenterar statsvetare.

- En som däremot inte mörkade Littorinaffären i motsats till statsministern var Anna, 30.


---Anna, 30: 
- Han betalade redan i hallen---

– 2 000 kronor kontant


Hon är kvinnan bakom Sven Otto Littorins avhopp. Anna, 30, berättar nu om anklagelserna som fick den tidigare arbetsmarknadsministern att avgå.

- Hon uppger att han kontaktade henne på nätet och ville köpa sex.



– Han tog fram pengarna redan i hallen, sen gick vi till sängen, säger hon.



Förmodligen var det inte det enda han tog fram... (Reds. Anm.) Det var när Aftonbladet ställde frågor om deras påstådda möte som ministern valde att avgå.

Hon kallade sig Anna och la ut sin annons på flera nätsajter för sexkontakt. I drygt ett år träffade hon män som betalade för att ha sex med henne. Affärerna gjordes upp via nätet men också per telefon.

Männen kom till en lägenhet i centrala Stockholm. På dagarna levde hon ett normalt liv och studerade på distans vid ett universitet i norra Sverige.

- Nåväl, Littorin skall nog ändå vara nöjd med utvecklingen eftersom välgrundade uppgifter gör gällande att han även köpt sex av betydligt yngre flickor med en helt annan straffskala i potten...

- Om nu någon inom vårt korrupta rättsväsende brytt sig om att åtala honom...




- Littorin var tydligen inte helt nöjd med sin hobby som vid denna tid var att sätta på sin gamle partikamrat, Per Schlingmanns pressekreterare, Evin Khaffaf 26.

...Men det är klart att efter att frugan lämnat herr Littorin för att leva tillsammans med en dömd brottsling så skulle väl inte herr Littorin vara sämre än att ”take a walk on the wild side”. :)

- Nåväl, detta för oss osökt vidare till nästa clown på Reinfeldts cirkus:







---En tokig svensk kärring med
sina färgglada kuvert---

När man vill kunna mygla ordentligt så är det bra att ha en tokig tant som justitieminister. Reinfeldt har därför noggrant valt Beatrice Ask, en extratokig tant som också gärna vill skicka stora färgglada kuvert till sina sexköpande landsmän och partivänner, d v s exempelvis till herr Littorin.

Men tant Ask var väldigt tyst angående just detta specifika brevutskick.

- Antagligen hade hon slut på frimärke? :)

En annan möjlighet är att vår kära justitieminister Beatrice Ask kanske inte kunde skicka kuvert till Littorin eftersom saliven tagit slut när hon slickade frimärke på alla kuvert hon skulle skicka till sin gamle vän, Polischef Göran Lindberg, och Högsta Domstolens Leif Thorsson, som båda två varit  mycket, mycket stygga pojkar…

Tant Beatrice har infört i det närmsta oändligt med fascistiska tokerier i landet, men vi har dessbättre bara tid och plats med ett par. 

- Vi noterar dock att har hon varit mycket noga med att införa drogtester för skolbarn och även vill  ha ett fotoförbud för kränkande bilder. 

Detta gäller för hela den omyndigförklarade befolkningen i landet.

Hur någon stackars fotograf i framtiden skall kunna ta en bild av Tant Beatrice utan att bilden blir allmänt kränkande för alla oss andra, förblir också en gåta av storformat...

- Kanske är de tidigare nämnda lagarna specifika önskemål från polischefs-vännen Göran Lindberg, som möjligtvis inte gillade att någon fotograferade alla de drogade barn han köpte till sina sexlekar?


- Det finns ytterst trovärdiga uppgifter om att Göran Lindberg bara är en av ett stort antal personer inom samma elit-krets som haft likvärdigt beteende.



Det förekommer också en massa ”mörkade” uppgifter och den vanliga diktatur-sekretessen i anknytning till polisutredningen som också luktar gammal öststat.

*Läs också: Kapten Klännings Perversa Liv*



---Dåliga tider - blir ännu sämre---

Det hade inte varit någon bra period för Fredrik Reinfeldt, mannen som en gång skrivit de bevingade orden: ”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.”

- Efter ett antal år av moderat styre blir man nästan tvingad att hålla med honom.

- Det avslöjas nu i samma veva även att FRA med regeringens vetskap spionerat på massor av oss svenskar och sen sålt uppgifterna till både USA och andra intresserade underrättelsetjänster...

Hela Fredriks omgivning och Alliansens alla tokstollar verkar nu så pass förvirrade att även en och annan Svensson börjar fatta misstankar och om han verkligen röstade på rätt arbetarparti.

- Regeringen är vid detta tillfälle klart hotad och det stormar både på nätet och runt kaffeborden runtom i hela Sverige.

Alla som kan sin historia vet hur det nationalistiska partiet i Tyskland en gång gjorde för att stärka sina maktpositioner i desperata tider när stödet vacklade...

Att USA via CIA idag arbetar med liknande metoder och även finns som aktiva agenter i Sverige har Wikileaks tydligt avslöjat för alla som vill veta om det.

Att Reinfeldts vänner CIA skulle vara snälla pojkar som bara arbetar för det goda motsäger t. ex. fenomenet Guantanamo.

- CIA driver ett stort antal andra koncentrationslägers-liknande faciliteter som i både de gamla östländerna och på den Afrikanska kontinenten som tortyrfängelser. (Även känt som utökade förhörsmöjligheter för intervjuer med oliktänkande.)

- Dessa läger finns bl. a. i: Polen, Tjeckien, Bulgarien, Etiopien o  s v.

CIA sköter ju numera tillsammans med Blackwater (Xe eller vad de kallar sig just nu) USA:s globala krigföring med de förarlösa flygplanen ”drönarna” som hittills dödat mellan 2-4000 människor världen över…

… Men tillbaka till Reinfeldt och den Svenska regeringen… Deras maktposition är allvarligt hotad. Det enda som nu skulle kunna rädda situationen för Regeringen Reinfeldt och Svenskt näringsliv nu är…

- Just det, ett terrorattentat, den nutida varianten av häxor och trollkarlar som skrämmer livet ur folket idag precis som på 1100-talet, fast få i befolkningen någonsin sett eller skadats av något dylik.


 Som tur är så dyker just då från ingenstans Taimour Abdulwahab upp.

Självmordsbombaren Taimour som med knivskarp precision spränger sig själv och skonar alla andra.

Han utför konststycket att mitt under rusningstid i Stockholms livliga Julhandel spränga en bomb som bara skadar honom själv.

- Än idag håller media under SÄPO:s regi på och utreder vilka mästerhjärnor som låg bakom och finansierade detta mästerregisserade diaboliska attentat mot vår kära demokrati och yttrandefrihet.



Internationella självutnämnda terrorexperter vallfärdade efter attentatet till Sverige i stora klungor och uttalade sig tårögt i synkrona körer och genom dramatiska krigsrubriker i Media: ,

"Han kunde ha dödat 100 tals" “synnerligen välutrustad bombman” , “han var utbildad i Irak, ” ”nu har terrorn kommit till Sverige, etc etc…”.

- Taimour hade troligtvis kunnat skada fler än sig själv om han ställt sig där det fanns folk och inte på den lugnaste delen av gatan utan folk?



- Den synnerligen välutrustade bombmannens bomb verkade också vara tillverkad av fyrverkeripjäser och även explosionen i hans bil skall ha beskrivits av vittnen som en fyrverkeriliknande tillställning.



- Om bombmannen var utbildad i Irak fick han säkert inget högt betyg från den skolan…

Uppgifter gör också gällande att Taimour Abdulwahab öppet hade haft Al-Qaidas flaggor på sin Facebook och även vid sina utlandsresor med flyg ha nekats besöka ett flertal  engelska moskéer, eftersom han ansågs vara så extremt fanatisk.

Han skulle också enligt uppgift regelbundet och frekvent ha vistats  i och besökt välkända rekryteringsområde för terrorister.

Han lämnade efter attentatet Stockholm lägligt nog efter sig sitt oskadda ID-kort. Han skickade i förväg också ett antal E-mejl till SÄPO. 

Alla mejl sändes i god tid innan attentatet för att ingen skulle missa vad han skulle göra.


- Dessvärre missade SÄPO just vid detta tillfälle att läsa sina egna mejl...

 
Taimour lämnade också perfekta välskrivna meddelande efter sig och även tydliga inspelade videomeddelande, om nu någon missat all hans tidigare kommunikation, dvs någon utöver svenska SÄPO...

Att lämna kvar sitt ID-kort ingår idag som standardbeteende för alla terrorister vid terrorattentat.

Vid 9-11 attentaten i USA så var de oskadade ID-korten från terroristerna det enda som blev kvar av attentatsmännen och givetvis också det första som CIA & myndigheterna hittade på platsen...

- Taimour var ändå en väldigt speciell självmordsbombare eftersom han strax före attentatet hade bokat biljett till en flygresa som skulle påbörjas efter hans självmordsattentat.:)


Läs också: Taimour Abdulwahab
– Självmordsbombaren som hjälpte Reinfeldt



- En annan mycket olustig tillfällighet var att attentatet i Stockholm fullständigt tystade kritikstormen mot det otroligt omstridda och mycket uppmärksammade datalagringsdirektivet.



... Lagen som Reinfeldt ville ha igenom till varje pris...



 Utan att överdriva är lagen den största inskränkningen i modern tid av mänskliga fri och rättigheter som en demokratisk och förhoppningsvis ännu civiliserad stat försökt införa frivilligt.

- Lagen är också liksom FRA-lagen ett tydligt beställningsjobb från USA:s krigsinspirerade lobbygrupper och underrättelsetjänst. Genom DLD så kan USA få uppgifter om EU:s medborgare som annars varit svåra att komma åt...


---Business as usual---

Då så, pang boom ”business as usual” Reinfeldts ställning förvandlas i ett nafs från närmast nyvalsmässig till en ohotad tårögd landsfader för en svensk nation i kris.

- Media och stora delar av befolkningen skriker nu unisont efter införandet av en totalkontrollerad polisstat "för sin egen trygghet". Både ledande socialdemokrater, alliansfolk och bihangs-moderater håller genast med för att hetsa upp stämningen ytterligare.




-Snälla, snälla Fredrik, skydda oss från det onda! ...
- Vi är ju bara en skock får som behöver en herde...



- FRA och polisen måste omgående få tillgång till all vår kommunikation och varje rörelse  människorna i landet gör "för vår egen säkerhets skull."

- För den historiemedvetne är detta en mycket dålig repris på tysk framgångsrik inrikespolitik från 30-talet.

Eftersom vi naturligtvis inte är konspirationsteoretiker (vilket troligtvis ändå snart är olagligt) så antar vi givetvis att allting är ytterst ovanligt lyckliga tillfälligheter för Regeringen Reinfeldt. :)



Vi påminner ändå blygsamt om att Fredrik Reinfeldt en gång skrivit följande bevingade ord;


”- Ett samhälle kan inte överleva utan att omformas till en polisstat om medborgarna lever normlöst eller med en vilja att bryta mot lagarna.”



- Med tanke på att Sverige idag har bl.a. 2 miljoner fildelare, som Reinfeldt med USA:s hjälp kriminaliserat, så har Fredrik kommit en bra bit på väg mot sin deklaration om polisstaten…

 

---Fredrik och historia---

- För att återknyta till Fredrik och historia så hade moderaterna nog ändå underskattat svenska folkets vilja att behålla lite av sin historia och undvika att revidera den allt för mycket.

Moderaterna gjorde ändå ett tappert försök att framstå  i enighet med alla fantasier deras verklighetsfrånvända propagandamaskin tänkt fram. 

Fredrik Reinfeldt:

- M kan ändra idéprogrammet...


Moderaternas partisekreterare Sofia Arkelsten hävdade att partiet var med och genomförde fri och lika rösträtt...
- När de i själva verket var aktiva motståndare till reformen.


Diskussionen uppstod efter en formulering i partiets idéprogram som tidigare antogs.
- Det har visat sig att det möjligen är en otydlig formulering, sade statsminister Fredrik Reinfeldt.

– Jorden är platt, är i så fall också en otydlig formulering i det sammanhanget.

Fredrik skickade visserligen in partiledningens officiella städare Hans Wallmar för att sanera skadan, vilket Wallmar gjorde med nya påståendet;
 
- (M) faktiskt var för lika rösträtt…

... För män! :) 

... Ingen blev särskilt imponerad över det påståendet heller.



Den stolte moderaten Hans Wallmar kontrade då genast med orden;

- Syftet har inte varit att vi exklusivt är ägare till den här förändringskraften i Sverige, däremot att säga att vi vill vara en del av den här förändringskraften. :( 



Vad mannen egentligen säger är att:
-Moderaterna ville egentligen vara för införandet av lika rösträtt även om de var helt emot det.


- De ville så att säga vara delaktiga i en demokratisk samhällsutveckling - även om de aktivt arbetade  emot densamma. – Liar, liar & Tokgubbe!


 

Svensk Pravda-media, som konsekvent på gammalt synkront Sovjetiskt manér censurerar den här fina bloggen, ljög som vanligt ihop en passande historia om sonens fylleaktiviteter, när 16-åringen ännu en gång drog runt i Stockholms ökända krogvärld om natten.

Det fanns dock en del avslöjande kommentarer på nätet som verkar mycket ärligare än Pravdas vanliga lögner.
- Här undertill är två kommentarer som säger mycket om Pravdas troliga lögn-rapportering:

*************************************************************************************************

Inte ett ord i reportaget är sant. Han muckade bråk på en privat fest i Bromma, blev utslängd o kom i slagsmål, sedan in till Stureplan, bestämde där möte per mob med grabbarna han bråkat med tidigare. Sedan åkte han på stryk. Han får skylla sig själv, En ouppfostrad snorunge, är vad han är.

Lena Johansson om  Reinfeldts son grovt misshandlad på Stureplan

*************************************************************************************************

Varför tog ni bort min komentar. Den var sann, inte förljugen som ert reportage.
-Sluta att censurera. Det är barnsligt. Tror ni inte sanningen kommer fram ändå?


Igår av lena johansson om  Reinfeldts son grovt misshandlad på Stureplan

*************************************************************************************************

Som vanligt var Pravdas svenska censuravdelning noga med att snabbt radera allt som strider mot "den enda sanningen" men inte alltid snabba nog... :)  ...So sad...


---Psykopaternas mördar-klubb---

Att Sverige styrs av en samling väldigt sjuka människor blev ännu tydligare när en sekretessbelagd vapenfabrik under uppbyggnad i Saudiarabien  avslöjades.

Det var regeringen Reinfeldt som beslutade att ge FOI tillåtelse att skriva ett projektavtal för att hjälpa Saudiarabien med vapenfabriken. 

Beslutet togs på ett regeringssammanträde den 20 november 2008, där Fredrik Reinfeldt var ordförande, och där även statsråd från Folkpartiet och Kristdemokraterna var med.

... Blir det offentligt skulle många inte bli återvalda”


Exportkontrollrådets munkavle gör det lättare för politiker att säga ja till vapenexport till diktaturer som bryter mot mänskliga rättigheter, som i fallet med Saudiarabien.

Det säger tidigare ledamoten Lars Ångström (MP), som inte fick informera sina tidigare språkrör om SIMOOM-projektet.

*– Den dagen det blir offentligt skulle många politiker inte bli återvalda till Sveriges riksdag.



(*Det beror naturligtvis på vem som väljer landets politiker, - eller hur kompis?)

Högsta ansvaret för projektet har naturligtvis mästerpsykopaten Reinfeldt själv. Men för krigsindustrins mutade massmördare som han själv och Carl Bildt är det bara ännu en pervers lek med människoliv på global skala.

Sen att alla andra politiker i landet också visste om projektet men ändå valde att tiga, gör även att de placerar sig inom gruppen:

- Mycket sjuka psykopater som förr eller senare kommer att få stå till svars för sina brott mot mänskligheten.





--Avgångar, avgångar, avgångar - men alla borde avgått tidigare, liksom SJ:s tåg...

-Fredrik och Filippa Reinfeldt separerar...


- Först avgår frugan, kanske till följd av att Fredrik skjutit av alla sina skott mot befolkningen och inte hade några över till stackars Filippa... (If you see what I mean... :) )

Statsminister Fredrik Reinfeldt  och hans hustru Filippa separerar. Enligt statsministerns pressekreterare Roberta Alenius är det inte känt om paret Reinfeldt också tänker skilja sig.

---Arkelsten får kicken---

Sofia Arkelsten har vid några tillfällen varit i blåsväder sedan hon blev partisekreterare, bland annat för att hon låtit sig bjudas på flera utlandsresor och lånat en BMW gratis när hon var partiets talesperson i miljö- och klimatfrågor.

Hennes skandalösa uttalanden i en DN-intervju om att Moderaterna var med och införde fri och lika rösträtt väckte starka reaktioner...

Men trots kritiken beskriver annan tung moderat ändå petningen av Sofia Arkelsten som ”helt oväntat”. 

En misslyckad rekrytering är emellertid alltid ”chefens fel”, som en SvD-källa uttrycker det, och att Sofia Arkelsten nu byts ut bedöms vara ett underbetyg till Fredrik Reinfeldt och partistyrelsen, som har utnämnt henne.

---Tolgfors får kicken---

Försvarsminister Sten Tolgfors avgår efter avslöjandena kring FOI och affärerna med Saudiarabien.

Försvarsminister Sten Tolgfors och statsminister Fredrik Reinfeldt har hållit  en presskonferens i Rosenbad. Den avgående försvarsministern är anmäld till Konstitutionsutskottet för den så kallade Saudiaffären.

Flera andra utredningar pågår redan kring det svenska försvarssamarbetet med Saudiarabien och kring avslöjandena.

Åklagare utreder om brott begåtts inom FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, när myndigheten startade ett företag för att hjälpa diktaturen Saudiarabien att sätta upp en ammunitions- och vapenfabrik. 

Detta inom ramen för ett bilateralt avtal mellan länderna.



---Per Schlingmann kickar sig själv som statssekreterare och propagandaminister---

Moderaten Per Schlingmann slutar på regeringskansliet och går tillbaka till sitt partikansli för att jobba som pr-strateg inför valet 2014.


Sedan hösten 2010 har han varit regeringens och statsministerns särskilde statssekreterare för kommunikation och dialog. Regeringen fattar beslutet om hans entledigande på torsdagen, skriver Svenska Dagbladet.

- Schlingmann var tidigare partisekreterare och den som bland annat låg bakom beskrivningen av Moderaterna som “det enda arbetarpartiet”.


---Slut på del 5 :)---

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Moderaternas glansdagar… (m)+ åsikter


- Lite kuriosa ur den moderata åsiktsbanken:


(m) röstade:

• 1904–1918: Nej till allmän rösträtt.


• 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.


• 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.


• 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.


• 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.


• 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.


• 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.


• 1927: Nej till folkskolereform.


• 1931: Nej till sjukkassan.


• 1933: Nej till beredskapsarbete.


• 1934: Nej till a–kassa.


• 1935: Nej till höjda folkpensioner.


• 1938: Nej till två veckors semester.


• 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.


• 1946: Nej till fria skolmåltider.


• 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.


• 1947: Nej till allmänna barnbidrag.


• 1951: Nej till tre veckors semester.


• 1953: Nej till fri sjukvård.


• 1959: Nej till ATP.




• 1960–talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.


• 1963: Nej till fyra veckors semester.

• 1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.


• 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.


• 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.


• 1976: Nej till femte semesterveckan.


• 1983: Nej till löntagarfonderna.


• 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.


• 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.



• 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom just moderaterna.


• 2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.


• 2006: Nej till gröna jobb.


• 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.


• 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.


• 2006: Nej till höjd a- kassa.


• 2006: Ja till sänkt a-kassa.


• 2006: Nej till höjd sjukersättning.


• 2007: Ja till sänkt sjukersättning.

• 2008: Ja till FRA-lagen, • 2009: Ja till IPRED-lagen…

2012: JA till DATALAGRINGSDIREKTIVET
(to be continued…)




Partiet för alla äkta Arbetare med 50 inbillade miljoner på banken. Partiet för Arbetaren som har allt och vill bjuda Eliten och Adeln på ett gott skratt.


undermattan.blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.