söndag 13 maj 2012

Taimour Abdulwahab - Självmordsbombaren som hjälpte Reinfeldt

----Taimour  Abdulwahab----
*

- Självmordsbombaren som hjälpte Reinfeldt avskaffa demokratin...


Taimour Abdulwahab, föddes i Bagdad, Irak 1981-12-12.  Han kom till Sverige 11 år gammal 1992 tillsammans med sina föräldrar och syskon.

*
18 år senare den 11 december 2010 sprängde han sig till döds nära Drottninggatan i Stockholm...

- Det skedde två explosioner på Olof Palmes gata respektive Bryggargatan...
En person hittades döende efter explosionerna och intill mannen låg ett misstänkt metallrör och en väska som uppgavs innehålla spikar.- Den svenska polisen utredde explosionerna som ett terroristbrott...

- Regeringen och diverse politiker i Sverige fick samtidigt med lite hjälp av sina sponsorer en lysande idé:*
- Idé: Vi avskaffar demokratin...

...för att stärka den! ...YES!

 • - "Hade Säpo och polisen kunnat stoppa Taimour Abdulwahab om de haft tillgång till  FRA:s signalspaning på svenska folket???"

  *

 • - "Krävs det kliniskt omfattande massövervakning av hela befolkningen i landet och andra små integritetskränkande lagar för att stoppa framtida terrorister som Taimour Abdulwahab???"
  *
  *
X... - Kommer folk verkligen att gå på det?


Y... - Glöm inte att vi är i Sverige...

X... - Visst ja... :), Tja, det kan fungera om vi lägger till att det är för deras egen trygghets skull... :) :)

Y... - Utmärkt idé, då kör vi...


Grattis Taimour!!  - Du vann enkelt över
den (f.d.) svenska demokratin!
 *
Taimours familj bosatte sig i Tranås där han gick i grundskola och var mantalsskriven. Han gick sedan på Holaveds-gymnasiet med examenssår 2001.

Samma år 2001 flyttade han till Luton, Bedfordshire i England för att studera till naprapat (physical therapy) på University of Bedfordshire.

Han tog sin examen 2004 och gifte sig samma år  i England där han fick två döttrar, 3,5 år och 1,5 år gamla vid tillfället för hans attentat.

- Kvällsposten och svensk media fick omedelbart efter bombdådet säker information om att Taimour var en aktiv medlem i den superhemliga mytomspunna terrororganisationen... ...Al-Qaida... :) 


Al-Qaida

*
Under hela 80-talet beväpnades Bin Laden av CIA och Saudiarabien för att strida enligt Jihad mot Ryssarna som då ockuperade Afghanistan.Al-Qaida, betyder egentligen “databasen” och var från början datafilen som innehöll namnen på tusentals mujahedins.De hade rekryterats och tränats med hjälp av CIA för att besegra Ryssarna.


/ Former British Foreign Secretary, Robin Cook
CIA director Zbrygnew Breszinski with ‘Tim Osman’ aka Osama Bin Laden, back in the day.*Al-Qaidas rykte skapades av CIA & USA  för att upprätthålla illusionen om att en världsomspännande ond farlig terrororganisation ständigt hotar världen och USA.
*Ju farligare Al-Qaida framställs i mainstream-media, desto större blir CIA:s och krigsindustrins budget, vinst och makt.*Lokala krigsherrar världen över, utför mot dollarbetalning från USA & CIA, regelbundet olika aktiviteter i Al-Qaidas namn...*
Enligt
en enad presskår inom svensk media så
arbetade naturligtvis den svenske bombmannen Taimour som hemlig bombare åt Al-Qaida och då givetvis även för den notoriske terroristledaren Osama Bin Laden.

Osama Bin Laden, mannen som under de flesta åren av sitt operativa liv arbetat åt CIA och hela tiden varit på CIA:s lönelista, beväpnad med berg av amerikanska vapen.

Nu dog Bin Laden med stor sannolikhet redan 2001. Pentagon har därefter med hjälp av Hollywood upprätthållit myten om Bin Laden för att ostört kunna fortsätta sina invasionskrig och skrämselpropaganda...

Svenska Säpo såg liksom sina amerikanska förebilder och samarbetspartners "Homeland security" en möjlighet att expandera sin verksamhet ytterligare tack vare folks enorma rädsla för monstret som CIA och USA skapat för krigsindustrins ekonomiska vinning...


Politiker  får tack vare "war against terror" närmast obegränsad makt över sina undersåtar, så de spelar gärna med i terrorspelet som eliten och lobbygrupperna sätter agendan för...
*

Detta är "same shit" som på 1300-talet, folk är dessvärre inte smartare än så här...

SÄPO blev 2010 givetvis omgående  mycket oroliga över att ytterligare attentat kanske kommer att ske i Sverige i anslutning till Stockholmsattentatet...

"I anslutning" betyder för SÄPO samma sak som "någon gång i framtiden"...

Säpo funderade sen ett helt år i fullständig tystnad samtidigt som vår elitstyrda, synkroniserade mediamaskin på beställning skrämde upp Svensson med tonvis av otroliga, osannolika konspirationsteorier...


Sen vaknade SÄPO och skrämde upp Svensson på nytt för att för att få del av massövervakningen som FRA utför på oss alla...


- "Attentatet kan locka fler terrorister till Sverige och det finns risk för att någon kommer att efterlikna sådana här händelser", sade SÄPO:s mediatränade talesman för att få full tillgång till svenska folkets privata kommunikation... 


...Och våra 3 kompisar undertill höll med... - För sin egen trygghets skull... :)...Regeringen avskaffar demokratin
 och är de verkliga terroristerna... • Vi har de senaste åren, som resultatet av ett misslyckat attentat och USA:s enormt stora kontroll av våra politiker, upplevt en fullständig nedrustning av de mänskliga rättigheterna och demokratin i Sverige.
  *

 • Moderaterna + F + C + KD + SD + Socialdemokraterna, agerar idag som ett och samma parti vilket medvetet expanderar statens makt och kontroll över medborgarna på sätt liknande de gamla kommuniststaterna (typ DDR).

*Varför ser egentligen ovanstående partiers företrädare brutala diktaturer som Sveriges viktigaste handelspartners??*Hur många miljoner liv har Sverige egentligen på sitt samvete genom sin hjälp och vapenförsörjning till världens diktaturer??*Varför är det egentligen sämre med vapen till Nordkorea än alla de andra mördar-diktaturerna vi säljer till??*- I Nordkorea finns mera pengar att tjäna och nya arbetstillfällen för oss att skapa... eller säljer vi redan dit??


- Fundera gärna över vad som hänt
med den personliga integriteten och friheten i Sverige...

----2012-2013 - Information 1:----

Svenska regeringen med FRA & Säpo anser  idag att de måste kunna avlyssna all kommunikation i Sverige och läsa allas mejl för att kunna förhindra bombdåd liknande det självmordsbombaren Taimour Abdulwahab utförde.

Vad regeringen ofta glömmer
att tala om för alla är att:

– Självmordsbombaren mejlade SÄPO långt i förväg och talade om vad han tänkte göra.
- Problemet var inte att SÄPO saknade tillgång till alla andras mejl, problemet var att de inte läste sina egna mejl…


----2012-2013 - Information 2:----


Svenska regeringen med FRA & Säpo anser att de absolut måste kunna avlyssna och lagra hela befolkningens privata kommunikation  för att kunna kartlägga misstänkta terrorister som den berömde misslyckade självmordsbombaren Taimour Abdulwahab.

Vad SÄPO ofta glömmer att
tala om för alla är att:

- Taimour Abdulwahab hade ett aktivt och öppet liv på Facebook.- Hans Facebook-logg var fylld med videosekvenser med bland annat tjetjenska och irakiska jihadister som utförde brutala självmordsattentat.- Taimour Abdulwahab länkade öppet till en av al-Qaidas chefsideologer, Sheikh Abu Muhammad al Maqdisi.


- Taimour Abdulwahab var också medlem i Facebookgruppen "Islamic Caliphate State" - ett finländskt konto skrivet på arabiska...Ovanstående information hade både FRA och SÄPO redan tillgång till med tidigare lagstiftning långt innan DLD infördes. Mycket av informationen var också tillgänglig för envar med begränsad datorkunskap som orkade gå in på Taimour Abdulwahabs konto och titta.

*
- Var CIA + Svenska operatörer själva

inblandade i terrordådet 2010??


Självmordsdådet har utnyttjats diaboliskt planerat och väldigt noggrant av regeringen och de olika ekonomiska krafterna bakom politikerna.


Därför är det helt i sin ordning att misstänka inblandning från dessa aktörer.
Det finns väldigt många omständigheter som pekar i den riktningen. Kolla noga på tidslinjen och vad som var på gång politiskt i Sverige vid tillfället för attentatet.


- Största problemet är kanske att här i Sverige gäller mestadels kejsarens nya kläder -mentaliteten fullt ut vid alla tankeexperiment...

Säger media att solen skiner, så skiner solen oavsett hur mycket vatten folk står i...

Naturligtvis kan mörker-krafterna spränga en ofarlig bomb i Stockholm för att skrämma folk till lydnad och lönsam massövervakning när man kan beväpna och samarbeta med världens brutalaste diktaturer och bygga vapenfabriker bakom ryggen på befolkningen här i landet...

Svenska vapen orsakar miljontals dödsfall globalt så någon barnslig naivitet om maktens etik och moral är bara patetiskt...


- Anta att bomben i Stockholm blev värd 10-tals miljarder i ren vinst för operatörerna och krigsindustrin i till följd av allt som hände politiskt efteråt attentatet...


- Då ökar kanske sannolikheten något...

En förutsättning för att svenska operatörer skulle ställa upp kan ha varit att inga svenskar skulle komma till skada...


Varför gick bombmannen avsides när han skulle detonera bomben om han avsåg att skada så många som möjligt?

Varför inte gå in i ett varuhus och detonera bomben mitt i julrushen. Tryckvågen tillsammans med alla föremål där hade säkert gett önskat resultat i motsats till den avsides valda platsen för attentatet.


Eller var det kanske inte bombmannen själv som bestämde när bomben detonerade..?


- Hur kunde denna enormt välutrustade, rikligt finansierade och Al-Qaida-specialist-terrortränade bombman undvika att spränga allt utom sig själv?


- Två halvdåliga nyårsfyrverkerier var allt han åstadkom.

- Det finns många frågetecken men en sak är i alla fall säker. 

*
Självmordsbombaren
 Taimour Abdulwahab hjälpte ofrivilligt Reinfeldt och elitens intressen bakom regeringen att behålla kontrollen över landet.Genom attentatet stärktes statens makt över oss ytterligare på ett sätt som inte funnits här sedan andra världskriget...

Idag är plötsligt dina tidigare mänskliga rättigheter inte längre självklara utan de tillhör makteliten.

Idag är Sverige också en fullvärdig medlem av NATO överallt utom på papperet. USA & CIA kan operera i det närmaste fritt på svenskt territorium.
Amerikansk krigsindustri, CIA och deras lobbygrupper styr tydligt delar av regeringen.


- Världsutvecklingen med USA i spetsen och Sverige som patetisk lydstat och vapenhallick påminner mer och mer om det tyska Imperiets uppgång på 30-talet.
 
...Då var Sverige handelspartner med Nazityskland...


- Våra 3 vänner undertill varken fattar eller bryr sig eftersom de är får...

---Vad är du?---Foiled or Faked: FBI ‘entrapment’ tactics fuel home-grown terror? (Oct. 2010)Fake terror, real sentence: FBI inspiration for 25 years in jail (July 3, 2011)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FBI organizes almost all terror plots
in the US (...and in Sweden?)

RT 23 August, 2011
A report reveals that the FBI regularly infiltrates communities where they suspect terrorist-minded individuals to be engaging with others.


Regardless of their intentions, agents are sent in to converse within the community, find suspects that could potentially carry out “lone wolf” attacks and then, more or less, encourage them to do so.

By providing weaponry, funds and a plan, FBI-directed agents will encourage otherwise-unwilling participants to plot out terrorist attacks, only to bust them before any events fully materialize."Those men may have never actually carried out an attack, but once the informant offered them a plot and a pair of missiles, they agreed. Defense attorneys cried “entrapment,” but the men still were sentenced to 25 years apiece."

"The problem with the cases we're talking about is that defendants would not have done anything if not kicked in the ass by government agents," Martin Stolar tells Mother Jones. Stolar represented the suspect involved in a New York City bombing plot that was set-up by FBI agents.

"They're creating crimes to solve crimes so they can claim a victory in the war on terror." For their part, the FBI says this method is a plan for "preemption," "prevention" and "disruption."The report also reveals that, of the 500-plus prosecutions of terrorism-related cases they analyzed, nearly half of them involved the use of informants, many of whom worked for the FBI in exchange for money or to work off criminal charges.


- Of the 158 prosecutions carried out, 49 defendants participated in plots that agent provocateurs arranged on behalf of the FBI.

undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:
*
Taimour Abdulwahab - Självmordsbombaren som hjälpte Reinfeldt

1 kommentar:

 1. IP: 150.227.15.253 June 18, 2013 June 18, 2013 02:30:02 PM
  ISP: FOA WAN
  Host: custos.foi.se
  Page Viewed: UNDER MATTAN: Taimour Abdulwahab - Självmordsbombaren som hjälpte Reinfeldt undermattans.blogspot.se/2012/05/taimour-abdulwahab-sjalvmordsbombaren.html

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.