tisdag 1 maj 2012

Nära 600 utförsäkrade redo att begå självmord i Sverige 2011

Självmordshot mot
Försäkringskassan ökar


Antalet utförsäkrade som hotar Försäkringskassan med att de tänker ta sitt liv har ökat kraftigt sedan de nya sjukreglerna infördes, skriver arbetet.se.


- Förra året tog myndigheten emot 599 självmordshot från människor som blivit eller snart skulle bli utförsäkrade. 


- Fyra år tidigare var motsvarande siffra 19.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Här är lösningen för Sverige & Reinfeldt...


Om man låter FRA & SÄPO övervaka alla som ligger i riskzonen för utförsäkring så kan man noggrant kartlägga människor som möjligtvis tänker begå självmord...

- Då får regeringen möjlighet att satsa några miljarder på ännu en ny spännande paramilitär polisstyrka.

Sedan kan polisstyrkan rycka ut och arrestera, eller som en preventiv åtgärd, skjuta besvärliga självmordsbenägna personer innan de hinner anklaga Försäkringskassan för sina bekymmer...

... Problemet löst och ingen fläckar ner självmords-statistiken för PR-byrån som hjälper regeringen med deras stolta demokratiarbete...
*


- UnderMattan-bloggen:
- Vi vet hur Sveriges nya politiker tänker!  :)



S&M - Tillsammans bygger vi det nya Sverige!



undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. Jag tycker att regeringen måste gå till botten med det här nu. Om det är en tydlig upptrend med självmord pga utförsäkring bör det vara i intresse att kolla upp hur många som tar självmord av den anledningen?

    Eller vet regeringen att svaret inte kommer gynna dem och därför görs ingen utredning? Dem har haft några år på sig att ändra detta och ingenting har skett vad jag vet idag. Om det har skett så har det inte haft en effekt på antalet som ringer.

    Bara det att antalet gick från 19st till 599st borde väl oroa regeringen eller åtminstone FK?
    FK kassan vägrade svar på tidigare uttalanden och kunde inte dra alla över en gräns i deras uttalande men enligt den lag dem gjorde varv det precis det dem gjorde? hur går det ihop? Kan dem inte stå för det?

    Regeringen har innan moderaterna iaf varit någorlunda humana med sjuka men nu är det Rika ska bli rikare och fattiga ska bli fattigare. Sveriges ekonomi må kanske se bra ut när stora starka företag har stora vinster och får ännu störe vinster nu.

    Men vad kostar ett mänskligt liv?

    Jag vet att när en budget görs för ett stort bygga finns det inräknat dödsfall i kalkylen. Det måste väl då finnas inräknande dödsfall i regeringens kalkyl med ändringen av utförsäkring? om inte borde dem inte ha det eftersom bygg redan har det?

    Jag säger F*N ta staten till att behandla svenska människor, sjuka människor, på det här viset. Om rättvist ska vara rättvist borde dem gå i en sjuk människas skor för en vecka och se hur det är tänkt att man ska klara sig när man är för sjuk för att arbeta och för frisk för att få pengar.

    Jag är son till en som har varit utförsäkrad nu i 1år efter att ha varit sjukskriven sen 95. Min mamma är tydligen frisk nog att kunna arbeta enligt FK men enligt AF “SAMVERKAN” kan hon inte arbeta.

    Hon har gått på 22 utredningar och båda har dem kommit fram till att hon har ingen arbets förmåga men hon har en liten aktivitetsförmåga som nu staten anser är en arbetsförmåga.

    Min mamma vill arbeta men efter år med bråk med AF och olika tester här och där så orkar hon inte testa mer när hon blir sämre och sämre efter varje år.

    Min mamma är bara en av dem 61 000 som blivit utförsäkrade och hon är nu också en av dem 599 som hotat att ta livet av sig pga det. Det finns ingenting jag kan göra för att hjälpa henne mer än att få mer folk att inse att så vi lever idag är INTE BRA.

    Det finns folk som har det mycket värre men min mamma är den ända jag har och jag måste kämpa för henne för det är ingen annan som gör det som borde göra det.

    Finns det ingenting en kille på 23 kan göra för att rädda livet på sin mamma?

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.